Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To, co chvíli vypadalo jako zvláštnost, se nečekaně mění v drama! Malé víry nad New Yorkem se spojí v tornádo a rozmary počasí nabírají stále děsivějších rozměrů. Meteoroložka Nicole de Boer je jediná, kdo může zachránit město před katastrofou - pokud včas odhalí tajemství podivných přírodních úkazů... (oficiální text distributora)

Recenze (76)

Luqi 

všechny recenze uživatele

Ďalšia zmotanina cez kopirák o nejakej katastrofe, ktorá sa snaží byť realistická ............ ale potom napríklad príde do kancelárie tá elektrická guľa a zničí aj tie miniatúrne náznaky reality .............a na záver zaklincované neuveriteľné tupým záberom na pudlíka, dovidenia............... Ale napriek tomu, do kategórie "odpad" by som to nehádzal, sú stovky oveľa horších filmov. ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Už po půl hodině můžu říct, že je to bída a děs. Budu rád, když to vydržím do konce, protože něco tak stupidního se vidí málokdy. Jinak není nic lepšího, než dát katastrofický film v období, kdy spousta lidí přišla o střechu nad hlavou kvůli povodním! A to nás zítra čeká film Ztracené město, který si už nebere servítky vůbec. Dojde v něm totiž k zaplavení více než poloviny pevniny na celé Zemi!!! Tak to je hodně silný kafe. Pánové (i dámy) z Novy by asi potřebovali proplesknout. Btw. nakonec jsem se na to dodíval, ale se zaťatými zuby, protože to bylo ještě horší než ta první půlhodina. Úplný konec filmu byl jen dalším hřebíkem do filmové rakve. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Velehořká příchuť triviálního projektu zabořeném v bahně klišé, ve kterém je jedna koza, co jí ještě teče mlíko po bradě, jako jediná schopná zachránit svět. Wow.. mnozí zaručeně dostanou záchvat dávivého kašle, vy si raději skočte třeba na zmrzlinu, cesta do cukrárny bude zcela jistě záživnější než celé tohle Tornádo.. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Příroda se zase hněvá a jak obloha nad N.Y. patří za všech okolností pyšnému americkému národu, tak k nedělnímu odpoledni na Nově náleží katastrofický film, u kterého pokaždé zažijete Danteho Božskou komedii v podobě příběhového Pekla, Očistce vyblitých dialogů a počítačových defektů a závěrečné titulky nesoucí nebeský Ráj. Scházel mi už jen na vrcholu Empire State Building přivázaný Václav Klaus, jenž by tak dlouho uprostřed ničivých vírů tornád a elektromagnetických bouří dostával rány bleskem do tenisového lokte, až by odvolal vše hezké, co řekl o globálním oteplování. Úplně ho slyším: „Ne, ne, ne, to je falešná hra, Matičko přírodo…“ ()

Crackonosc odpad!

všechny recenze uživatele

Skupinka cca šesti lidí pomalu postupuje chodbou v jednom z vysších pater mrakodrapu, když tu se proti nim náhle vynoří kulový blesk, což jeden -zřejmě náčelník party snů- komentuje slovy "Najde si to cestu dovnitř!", načež všichni zkamení na místě. Poletující prskající koule si to klidným tempem přištráduje až ke skupince dobrodruhů, ladně obkrouží nejpomalejší kus stáda, švihem ji odpálí od smečky a zmizí. Naši kreté- pardon hrdinové se SAMOZŘEJMĚ rozhodnou, že si ohořelou mrtvolu prohlédnou zblízka, aby měli nějakou tu šokézní vzpomínku na trauma toho dne. A to ja ta chvíle, na kterou všemi mastmi mazaný blesk čekal! Ve chvíli kdy jsou zvědaví tupouni u ohořelé hromádky nejblíž, vyskočí prohnaný kuláč zpoza rohu a dá se do pronásledování roje po lobotomii. Hlavní trubec však navede vystrašené ovečky do kanclu a drze zabouchne dveře dřív, než se k mim stihne přidat i elekřinou zářící pronásledovatel. Tomu pak nezbývá nic, než číhat za dveřmi. - Takže asi tak! Tohle mimochodem je scéna, která ve filmu FAKT je! :-) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. (willy1)

Reklama

Reklama