Reklama

Reklama

Samotář v Seattlu

  • USA Sleepless in Seattle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Architekt Sam (Tom Hanks) truchlí nad smrtí své ženy. Jeho malý syn chce, aby si táta někoho našel, a tak zavolá do oblíbeného nočního rozhlasového pořadu a přinutí tátu, aby promluvil do éteru. V autě ho uslyší mezi desetitisíci jiných také Annie (Meg Ryanová), které Sam docela učaruje. Sam je přesvědčen o čarovné moci lásky a je tak trochu idealista, Annie je ryze praktická novinářka, která má o všem svoje pochybnosti. Ve filmu dochází k četným velmi zábavným scénám zachycujícím zvyklosti lidí při námluvách a schůzkách. Nočňátka v Seattlu pojednávají bez rozpaků a s humorem o jistém nazírání osudu - jsou-li si dva lidé souzeni, najdou jeden druhého, navzdory vzdálenosti, času anebo dokonce patřičnému úvodu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (268)

predators 

všechny recenze uživatele

...a ruku v ruce spolu žili šťastně až do smrti. Ano, asi tak nějak má vypadat romantika, pro někoho možná. Bohužel, já ji viděl až na samotném konci. Je mi to líto, protože hodnocení tady kolem je více než dobré, ale já si dovolím nesouhlasit. To je taky výhoda csfd:-) Děj je hodně plitký, a až na pár světýlek ve tmě, i nudný. Jednou jsem se zasmál, to je asi vše, co k tomu můžu říct, ikdyž mě asi mnozí ukamenují... :-) Zajímavosti: Mnozí si myslí, že zavolat do rádia, byl chlapcův nápad. Omyl, navedl jej Sam(T. Hanks). / Možná si myslíte, že Mag Ryan na E.State Building pustili. Taktéž omyl, dostala se tam až druhý den ráno. :-) 40% ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už opravdu znovu vidět nemusím. Film stojí jen na hlavní herecké dvojici Hanks, Ryanová a nedokáže nabídnout nic víc. Scény s tím spratkem Jonášem (nebo jak se jmenoval) mě vyloženě štvaly (btw už vidím, jak takhle malého kluka pustí samotného do letadla) a film byl už moc sladký i na mě. Průměr, existují lepší romantické filmy. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná romantická pohádka, jejíž úspěch stojí na dvojici sympatických představitelů v hlavních rolích - nesměle působícím, charismatickém Tomu Hanksovi a krásné Meg Ryan. Chemie mezi touto dvojicí na plátně dokonale funguje, proto i odpůrce romantických filmů odpustí slaďoučká klišé a nepravděpodobné náhody - vždyť jiný osud než ten s dojákovitým happyendem by hrdinům filmu snad nikdo nepřál:-). Takový milý, úsměvný snímek, z mé strany spokojenost. 71% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

RETRO Osud vymysleli lidé, kteří nevěří na náhodu…. Pro mne jeden z nejlepších romantických snímků. Spousta citových klišé, které však fungují a vůbec mi nevadí, že už na počátku vím, jak to dopadne. O to tu přece jde. Jako v těch filmech s C.Grantem, ve kterých lidé na filmovém plátně hledali něco, co jim chybělo. Ve světě je spousta zoufalých žen. A chlapi? Ti by se neměli stydět za své city! ()

Piškotka 

všechny recenze uživatele

Opravdová romantika, co chytí za srdce. V tom si Američané s nikým nezadají. Místy jakoby vytržené z reality, ale zřejmě pouze při srovnání s naší mentalitou a vyznávanými hodnotami. Mladý vdovec splňoval veškeré atributy, aby se na něj ženy lepily jak obtížný hmyz. Díky malému synovi si nestačil odtruchlit ztrátu své milované. Setkání na druhém konci země bylo osudové. Sam a Annie se dali dohromady. Hanks s Ryan jsou sázkou na jistotu. Vždyť i v Lásce přes internet se jim skvěle dařilo. B. Pullman, byť ve vedlejší roli, odvedl kus dobré práce. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (22)

  • Film byl v roce 2008 zařazen Americkou filmovou institucí v kategorii romantická komedie na 10. příčku. (TheDude)
  • Při relativně nízkém rozpočtu 21 milionů amerických dolarů dokázal film jen v USA vydělat téměř 127 milionů dolarů a celosvětově film vydělal 228 milionů dolarů. (Varan)

Související novinky

Kuchařka na plátně

Kuchařka na plátně

04.05.2006

Jedna z mála žen za kamerou, které se povedlo získat si respekt v Hollywoodu, natočí životopisný film o famózní kuchařce Julii Powellové podle její autobiografie. Režisérka a scénáristka Nora Ephron,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno