Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvaja priatelia Carl Taylor (CHARLIE SHEEN) a James St. James (EMILIO ESTEVEZ) sa živia na inteligenciu nenáročným povolaním pracujú ako smetiari. Každý deň obchádzajú svoju trasu, vysypú odpadkové kontajnery a odvezú smeti do mestskej spaľovne. Carlovou najväčšou zábavou je teleskopom pozorovať svojich susedov. Jedného večera vidí akéhosi muža v hádke so svojou príťažlivou susedkou Susan Wilkinsovou (LESLIE HOPEOVÁ), manažérkou firmy Berger. Keď Susan odíde, ktosi muža postrelí. Spolu s Jamesom Carl vidí dvoch mužov, ktorí odnášajú telo. Na druhý deň ráno sa pokojný život oboch kamarátov rapídne zmení. V jednom smetiaku totiž objavia telo mestského komisára, muža, ktorého zastrelili v predchádzajúci večer. Čo s ním? Ak to nahlásia, môžu ich obviniť z vraždy a pravého vraha skorumpovaná polícia hľadať už nebude. A tak sa rozhodnú telo ukryť, kým neodhalia pravých vinníkov. To je však pre dvoch jednoduchých mládencov mimoriadne ťažká úloha. Našťastie, pomocnú ruku im podá bláznivý vietnamský veterán Louis Fedders (KEITH DAVID) a tajomný rozvážač pizze (DEAN CAMERON). Zistia, že v pozadí je znečisťovanie životného prostredia a obrovská korupcia... Príjemná, nenáročná komédia je v poradí druhým režisérskym počinom Emilia Esteveza. Znalci kinematografie však určite vedia, čím iným sa snímka vyznačuje je to herecká účasť bratov Charlieho Sheena a Emilia Esteveza (ten si nechal meno po matke). S chuťou si zahrali smetiarov, ktorí prejdú cez rozum nielen mafii, ale aj polícii. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

tron 

všechny recenze uživatele

Emiliovi Estevezovi a Charliemu Sheenovi to spolu pristane a ešte jedna vec - koľko poznáte smetiarskych komédií? Tým sme s kladmi skončili, MUŽI V PRÁCI sú spotenou fuškou s hŕstkou zábavných scénok a s atmosférou ešte ako-tak sa podobajúcou na zlaté 80. roky, hoci sa v tom čase už pomaly vstupovalo do deväťdesiatych. Estevez, ktorý snímku zároveň režíroval, si mal počkať na prepracovanejší scenár, keď chcel s bratom tak veľmi spolupracovať. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Skvelá "bratská dvojka" z ktorej si to jeden z bratov zvládol ešte aj odrežírovať válí od začiatku do konca. Závan nostalgie je silný a toto je jeden z filmov, ktoré ma už pekných pár rokov nechcú omrzieť. Piatu hviezdu dávam absolútne neobjektívne, pretože som od malička chcel byť smetiarom, čo sa mi bohužiaľ nesplnilo, a chlapcom už môžem len ticho závidieť. ()

Reklama

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Vozeňí odpadu musíš brát jako přestupnou stanici do ráje." Dobová bláznivá komedie s výborným smyslem pro humor. Charlie Sheen a Emilio Estevez v netradičních rolích popelářů. K tomu do tria výborně hláškující Keith David. Krimi zápletka je slabší ale celé to působí bezstarostně. Stará komedie, která má i po letech něco do sebe. 7/10 ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Párek zevláků bez jakýkoliv ambicí. Teda jen ten obchůdek se serfama. Konec se trošku táhne, ale první půlka je našláplá. Spoustu dobrých scének, které ocení hlavně lidi, kteří se nějak tak životem taky prozevovlávají. Na podruhé jsme se koukali na Zélandu po pár pivech v karavanu, kde se nedalo nešlápnout na plechovku a nestačil jsem si utírat slzy. -"Oh, lookie here. Looks like somebody threw away a perfectly good white boy!" ()

Martin_L odpad!

všechny recenze uživatele

Nostalgická exkurze do amerických reálií konce osmdesátých let a zajímavá hudební režie. Jediné dva klady tohoto snímku, u kterého jsem se od začátku až do konce nudil. Předvídatelný děj, i přes "akční" zápletku vlekoucí se scény, nelogicky se chovající postavy a to vše doražené příšerným dabingem MGM. I když má film docela vysoké hodnocení, já si nedokážu pomoct - prostě odpad. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Predstavitelia hlavných úloh, herci Charlie Sheen a Emilio Estevez, sú súrodenci. Ich biologickým otcom je legendárny Martin Sheen. (MM_Ramone)

Reklama

Reklama