Reklama

Reklama

Smash Cut

  • Kanada Smash Cut (více)
Trailer

VOD (1)

Neúspešný režisér nízkorozpočtových filmov sa rozhodne vylepšiť ich autentickosť používaním rekvizít, ktoré sú časťami tiel jeho obetí.
Režisér Able Whitman trpí frustráciami zo svojich neúspechov vo filmovom priemysle. Jeho snímky sa stretávajú s kritikou nielen odbornej verejnosti, ale aj publika. Able by si rád napravil svoje renomé. Nešťastný režisér sa ide odreagovať do striptízového klubu, odkiaľ si chce domov odviezť Gigi, jednu zo striptérok. Cestou však majú ťažkú nehodu, ktorú Gigi neprežije. Able si nevie rady, kam ukryť jej mŕtvolu a nakoniec príde na originálne riešenie – časti jej tela použije ako rekvizity vo svojom novom filme. Dokončenie plánovaného projektu si však vyžaduje oveľa viac autentických rekvizít. Je jasné, že Able ich musí zaobstarať akýmkoľvek spôsobom... (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tak horory sleduji už několik let a je to jeden z mých neojblíbeněších žánrů. Tenhle film je něco nepředstavitelného totální trash doporučuji vypnout mozek jinak se na to nedá opravdu dívat. Nejdivnější nejstupidnější nejujetější film jaký jsem kdy viděl. P.s. gore je opravdu příšerné ale co už aspoň je sranda. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Herschell Gordon Lewis se ve snímku skutečně objevuje, a tak je hned na první pohled vidět, komu je snímek určen. Ale myslím, že ani fanoušci Herschella moc neocení to, že zde je někdo, kdo ho kopíruje a nedává snímku nic navíc. Je škoda, že s celkem zajímavými hororovými herci minulosti se nepodařilo vytvořit něco, co by skutečně mohlo být poctou starému brakovému hororu. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kanada je země plná krásných přírodních rezervací či národních parků, skvělých hokejistů, ale i bláznivých režisérů. Jedním z nich je Lee Demarble. Tento člověk úzce spolupracoval například i s Lloydem Kaufmanem a jeho filmy se nesou v podobném duchu, jako ty od Tromy. Většinou jde o černé komedie s hororovými prvky, které jsou pro jedny skvělou podívanou a pro ty druhé prvotřídní odpad. U těchto filmů nesmíte moc přemýšlet, pouze se usadit do křesla a bavit se ( tedy pokud máte rádi parodie či suchý humor). Snímek Smash Cut je tím zdárným příkladem, jak dát dohromady několik známých tváří a natočit otřesný film o otřesném režisérovi, plný druhořadých efektů a trapných scének. Pokud jste se u něj bavili, tak tvůrci přesně dosáhli toho co chtěli a vlastně vyhráli. Dávám 1* za Sashu a asi deset minut, které se mi líbily. ()

Dexter1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bol jeden z najotrasnejších zážitkov za posledné obdobie. Úvod bol celkom sľubný. Vyzeralo to, že pôjde o dáky Grindhouse tribute. Avšak po 20 minútach sa všetky moje ilúzie rozplynuli v jeden obláčik a dokonca filmu som len čakal, kedy to skončí. A aby toho nebolo málo, tak ani Sasha neukáže nič zo svôjho pôvabu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +slušná hororová hudba, některé scény jsou pěkně pikantní, snad zaujme jen Sasha Grey -jinak herci a postavy jsou jak z třetí cenové, scénář se musí brát s hodně velkou nadsázkou/// Tak nevím, mi přijde, že si tvůrci dělají legraci sami ze sebe a z hororových filmů tak nějak všeobecně. Asi se to opravdu nedá brát vážně a pokud k tomu tak přistoupím, tak je to docela zábavné a k tomu všemu pěkně krvavé. Navíc to má dobrou atmosféru. Rozhodně tedy nemohu říct, že bych se nudil, takže se na to koukat dá. A taky mi to mimochodem připomnělo film May./// Celkem 62%/// ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama