Reklama

Reklama

Mrtvý bod

(seriál)
Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2015–2020), 71 h (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Martin Gero

Hrají:

Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Rob Brown, Luke Mitchell, Ennis Esmer, Ukweli Roach, Michelle Hurd (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Na newyorském Times Square se najde taška, ve které je živá mladá žena, jejíž tělo je pokryto záhadným tetováním. Vůbec nemá ponětí, kdo je, odkud přichází a jak se tam dostala. Agent FBI Kurt Weller, jehož jméno má vytetované na zádech, byl díky tomu k případu povolán. Začíná se domnívat, že každé tetování je vodítkem ke zločinům, které bude třeba vypátrat. S každým vyřešeným případem se agenti dostávají blíž k identitě záhadné krásky, kterou prozatím pojmenovali Jane Doe (neznámá). (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton

Recenze (116)

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Tak to sem si dal teda 😄 5 sérií, dohromady 100 dílů. Není to klasická kriminálka, ale příběh na pokračování. Nejvíc se přibližuje seriálům jako Útěk z vězení, 24 hodin nebo Nikita. A je to fakt napínavý, takže prostě musíte hned zapnout další díl. I postavy jsou fajn a dá se k nim brzo vytvořit kladný vztah. Ve třetí sérii tomu ale dochází výrazně dech, už to však nejde zastavit 😆 Jedná se o klasickou americkou seriálovku, a opět se opakuje to co říkám delší dobu, 22 dílů na sérii je prostě moc. Nicméně to nic nemění na tom, že seriál je hodně dobrej a jako doporučení jak přežít lockdown úplně ideální. Nudit se fakt nebudete. ()

PedroPo 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem váhal mezi 2 a 4 hvězdičkami. Ještě před tím, než jsem dal pouhé dvě, smazal jsem z harddisku zbylé díly první série, které jsme ještě neviděl. Proč? Protože mě začalo štvát, jak si ze mě scenáristé dělají srandu. Důkazy, které "prostě vyskočí" v ději; logické chyby, které by normálnímu agentovi FBI asi neprošly a k tomu hodně divně nastavená postava agenta Wellera. Jo, zápletka je zajímavá a pořád si říkám, copak se asi tak z toho všeho nakonec vyklube. Ale abych tomu obětoval svůj čas, to teda ne. Díky, stačilo. Druhou šanci už nedostanete. ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

Druhá série ztratila nástupem Sandstorm linky dech. Jako kdyby 15 dílů druhé řady bylo jen křoví pro závěrečné finále, které sice mělo otřesné efekty a animaci, zato mělo ale dobrou katarzi. Cliffhanger už byl navíc, ne že ne, ale zase slibuje, že se tvůrci spíš vracejí ke svým kořenům z první série. Celá S03E01 je pak v podstatě jen a jen prolog k závěrečné sekvenci, která slibuje, že se tvůrci opravdu rozhodli neustrnout na jednom místě a osmnáct měsíců (příběhové) absence narvat tajemstvími jednotlivých postav. Hurá. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Ani neviem, ako som bol schopny vydrzat az po 7mi diel. Avsak, o to viac k veci viem napisat. Atraktivny napad s tetovanymi hadankami na sexi-telicku hlavnej predstavitelky bol zaujimavy. Menej vsak iritujuce "herectvo" zucastnenych. Ci uz sa jedna o agenta Wellera, FBI specialistky a sem-tam sa "vyfarbila" aj samotna neznama. Podpriemer typu CSI a podobnych, masovo tocenych somariniek. Lutujem cas venovany tym par dielom a ostatnych vystriham pred tym istym. Ak si vas neziskal pilot a prvy, druhy diel, kaslite na to, kvalita klesa. ()

BardDeLune 

všechny recenze uživatele

S hodnocením nerada začínám u pilotního dílu a na tento seriál jsem byla docela zvědavá, co si budeme namlouvat Jaimie Alexander je prostě nádherná a ne nadarmo mnoho záběrů v tomto seriálu vede k jejím nádherným očím. Nicméně, seriál má zajímavou zápletku a zatím všechny odvysílané díly opravdu šlapaly, ale stále mám pocit, že seriál zůstává krok za tím, čím mohl být a to je škoda. Má to sympatické obsazení, dostatečně napínavý scénář a podle mne rozhodně za to shlédnutí stojí. ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (20)

  • Prvních 32 epizod (celá první série a prvních 9 dílů série druhé) jsou anagramy, přičemž názvy první série jdoucí po sobě, vyprávějí příběh související s dějem seriálu. (Nykki)
  • Názvy epizod 10. - 22. dílu 2. série (2016) jsou palindormy, což znamená, že se čtou stejně zleva i zprava. Zároveň prostřední písmena těchto dílů dávají dohromady „Kurt Weller SOS“. (Nykki)
  • Postava Patterson (Ashley Johnson) byla původně zamýšlena jako 45letá přísná žena. (Nykki)

Reklama

Reklama