Reklama

Reklama

Mrtvý bod

(seriál)
Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2015–2020), 71 h (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Martin Gero

Hrají:

Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Rob Brown, Luke Mitchell, Ennis Esmer, Ukweli Roach, Michelle Hurd (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Na newyorském Times Square se najde taška, ve které je živá mladá žena, jejíž tělo je pokryto záhadným tetováním. Vůbec nemá ponětí, kdo je, odkud přichází a jak se tam dostala. Agent FBI Kurt Weller, jehož jméno má vytetované na zádech, byl díky tomu k případu povolán. Začíná se domnívat, že každé tetování je vodítkem ke zločinům, které bude třeba vypátrat. S každým vyřešeným případem se agenti dostávají blíž k identitě záhadné krásky, kterou prozatím pojmenovali Jane Doe (neznámá). (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton

Recenze (116)

Spooner

všechny recenze uživatele

Pilot: Pilot Blindspot tedy nešetří nadějnou zápletkou a skvělým obsazením v čele s výtečnou Jaimie Alexander, které vás donutí sledovat minimálně dalších několik epizod. Celé je to navíc servírováno v tak svižné a nenáročné podobě, že divácký hit mají u NBC zkrátka zaručený. Zároveň se ale nemůžu zbavit dojmu, že novinka se až příliš veze na vlně divácky úspěšného Blacklistu. Také zde tvůrci zpočátku operovali se slibným a napínavým příběhem za podpory charismatického antihrdiny. Stačilo ovšem několik dílů a seriál se změnil v totální kriminální rutinu, jež dokázala zprvu výtečný děj téměř pohřbít. Tak trochu se proto obávám, aby se touto nepěknou cestou nevydal i Blindspot. Doufejme tedy, že scenáristé se budou hlavní lince věnovat co nejvíce a začnou svůj potenciál co nejdříve těžit na maximum. Byla by totiž škoda, kdyby se výtečná herecká dvojice nakonec utopila v seriálovém průměru.60% ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

zatim dobry jako svina..bavi me ta potetovana dcerka i kurt, akon taky dobrej ta blondata dobre posahana je fajn..slape to a tesim se na to az se to nekam dostane..zatim furt klasicka vypln aby se pak nekam posunul pribeh..ale dobree..tak se to sere a je ztoho utek z vezeni 4serie...jediny klad jsou sympaticke postavy. ()

Reklama

PedroPo 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem váhal mezi 2 a 4 hvězdičkami. Ještě před tím, než jsem dal pouhé dvě, smazal jsem z harddisku zbylé díly první série, které jsme ještě neviděl. Proč? Protože mě začalo štvát, jak si ze mě scenáristé dělají srandu. Důkazy, které "prostě vyskočí" v ději; logické chyby, které by normálnímu agentovi FBI asi neprošly a k tomu hodně divně nastavená postava agenta Wellera. Jo, zápletka je zajímavá a pořád si říkám, copak se asi tak z toho všeho nakonec vyklube. Ale abych tomu obětoval svůj čas, to teda ne. Díky, stačilo. Druhou šanci už nedostanete. ()

pavcas 

všechny recenze uživatele

Zaplněné Time Squere, opuštěná cestovní taška a všímavej strážník, tak začíná seriál Blindspot. Přivolaní pyrotechnici očekávají bombu, v tašce ale naleznou nahou mladou ženu, která neví která bije a je potetovaná víc než je zdrávo, přičemž na zádech se jí vyjímá jméno agenta FBI, který ji ale v životě neviděl. Tedy aspoň si to myslí. Poté co se případu ujme záhy zjistí, že každé tetování je vodítkem ke zločinu. Rozjíždí se vyšetřování, kdy hlavní hrdinové a celý tým FBI musí čelit dalším a dalším hádankám, které nebezpečně zasahují i do jejich osobního a profesního života, protože nikdo není tak nevinný jak se zdá. Charismatický hlavní hrdina, záhadná krásná cizinka a odsejpající děj při skládání puzzle zločinu zaručuje celkem dobrou zábavu. Po 8 dílech 90%. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uňouňaný. Mrtvý bod měl solidní 2 série, pak se základní zápletka jaksi vyřešila, jenže seriál se točil dál... a utápěl se čím dál tím víc, až do skoro nesnesitelný a příšerný pětky. Seriál má oproti filmům výhodu, že divák investuje čas, a tím i city, do postav. Fandí jím, má je rád, chybí jim, když seriál skončí. Baví ho jejich vývoj a vztahy. Blindspot měl postavy, který se jednoduše nikam neposouvali, a to je za těch několik let, co seriály jedu fakt ve velkym, poprvé, co mi je úplně ukradený co se s nimi stane. Závěr alá Ztraceni je možná zajímavý, ale to vůbec nemění na faktu, že Blindpot měl skončit MINIMÁLNĚ o jednu sérii dřív, spíš o dvě. ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (20)

  • Postava Patterson (Ashley Johnson) byla původně zamýšlena jako 45letá přísná žena. (Nykki)
  • Jane Doe (Jaimie Alexander) má tetování s latinským heslem „Pro Aris et Focis“, což v překladu znamená „Pro krb a domov“. (Epistemolog)
  • Jako Jane Doe (v případě mužů John Doe) se v USA označují pacienti, mrtvá těla či lidé, kteří z nějakých důvodů nemohli být identifikování. (TaNya_)

Reklama

Reklama