Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina středoškolských studentů zůstane po škole. Jdou do třídy, kde na ně čeká učitel, který je ale v místnosti zamkne a záhadně zmizí. Jak se blíží noc, přichází silná bouřka, která způsobí výpadek proudu. Celá škola se ponoří do tmy.
Jakmile se studenti dostanou ze třídy, zjistí, že stará školní budova začala žít svým životem. Začnou se objevovat podivná zjevení duchů a celá škola je přenesena do období sedmdesátých let. Skupinka studentů je uvězněna ve škole a všichni začínají objevovat historii jedné tragédie, se kterou jsou i oni spjati a teď je na čase, aby zaplatili vlastním životem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dají se zde najít všechny neduhy, které dělají z filmu – špatný film. Od neoriginálního scénáře, přes nudný děj, nulovou atmosféru, otřesné počítačové efekty, stupidní chování postav až po laciné a již stokrát použité hlášky a lekačky. Některá úmrtí nejsou absolutně dotažené dokonce, takže divák je ochuzen nejméně ve dvou případech o skonání dvou postav. Nevím jestli to je však špatně, nebo dobře jelikož ani to co máme šanci sledovat za moc nestojí. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Hodně laciný horor, kdy se jde matka pomstít za smrt svého syna, sice tím vyzradím pointu, ale ono je to jedno neboť od začátku je jasný o co ,že tam jde. A i kdo přežije. Hodně laciný triky zvlášt ty z ohněm to si asi někdo hrál na pc. Z tohodle si do kalhot určitě nenaděláte. ps-nezapomínejte používat tlačítko přetáčení ať nepromarníte víc času než je nutné. ()

Reklama

Madsbender odpad!

všechny recenze uživatele

Nakoľko som mierne povedané naštvaný, pretože som si tak ako J*A*S*M chcel pôvodne pozrieť tento rovnomenný film a miesto neho som si omylom kúpil na DVD toto, tak si dovolím napísať, že je to ohavná, impotentná velesračka, ktorá sa jedinečným spôsobom klasifikuje ako to najhoršie z najhoršieho. Až raz vypukne zombie apokalypsa a vynilové platne nebudú po ruke, ako prvé siahnem po tomto. ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Každý film by se měl jmenovat jinak. Tuhle šílenou sračku jsem viděl omylem, neboť jsem si ji spletl s novým filmem totožného názvu (který má mít relativně podobný děj), jehož trailer mě před časem poměrně zaujal a já si jej pomyslně zapsal do watchlistu. Doufám, že podobnou chybu už neudělám. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ultralevný a ultrastupidní horor s tendencí těžit ze své stupidity a stát se zábavným. Námět nebyl nejhorší, ale téměř až amatérská realizace ho dost shazuje. Už jen ten stupidní začátek, kdy hodného chlapce zavřou jeho spolužáci na škole do pece, do té následně uhodí blesk a chlapec uhoří, mluví za vše a pochopitelně je to mizerně natočeno. Od té doby je budova střední školy prokletá, protože v ní sídlí zlý duch chlapce lačnícího po pomstě a jeho pomatené matky a oba svou pomstu vykonají na potomcích žáků, kteří se podíleli na chlapcově úmrtí. V roli ředitele školy se v jedné ze svých posledních rolí objevuje David Carradine a film je mu i věnován, ale je to poměrně nedůstojné zakončení kariéry ve filmu, ve kterém si logika vzala dovolenou, jednotlivá zabití jsou slabá a stupidita z filmu jen číší. Zůstat po škole v tomto hororu se nedoporučuje. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Snímka je venovaná Davidovi Carradinovi, ktorý zomrel 03.06.2009. (HUMOOOO)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama