Reklama

Reklama

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

MrAldridge 

všechny recenze uživatele

Teď sleduju Autosalon a ta blonďatá moderátorka mi svým naučeným projevem těžce připomíná starý dobrý rychlodabing. Jenom tápu, jak dokáže číst text a při tom řídit Subaru...nebo, že by to měla tak perfektně našprtané!? Jinak objektivnost je opravdu na úrovni skutečných znalců...Dacia Duster dostane 98% a Mercedes E 63 AMG S taky 98%...takže to jsou podle Autosalonu vozy na stejné úrovni. Tak to potom jóóó. ()

Rozinek12 

všechny recenze uživatele

To je sebranka :) Fialovy jsem občas nerozuměla ani pozdrav jak huhňá, Pražanové nevěřím že má řidičák, jak je blbá, 3 metrový Radek Vrtal si zase pořád stěžuje jak se někam nevejde, bez krk, ovarová hlava Pepa Vrtal by měl zůstat u dabingu a nezkoušet dělat humor, a Meduna by zase mohl přestat být tak akční, mládí tím nedožene :) Ale jinak je to rozhodně nejlepší pořad z české produkce o autech. O autech se v něm ostatně dozvíte víc, než třeba z Top Gearu mě to překvapivě baví, a moderátory mám i přes svou kritiku ráda. ()

Reklama

Hoonza 

všechny recenze uživatele

Pořád se snaží dotáhnout na úroveň Top Gearu, když už to nejde zábavou, tak aspoň vizuálně, ale ani tak mu nesahají ani po kotníky. Banda nesympatických přehrávajících moderátorů, kterým nevěřím ani slovo, korunu nasazuje Jiří Dvořák, který si o sobě myslí, že je James Bond. Výběr aut do pořadu je poměrně nudný, navíc nevěřím jejich "recenzím", oni jsou schopni říct i o Fiatu Multipla, že je to nádherné auto. Všechno je to zaplacené, každé auto je strašně super, nikdy si nedovolí nějakou větší kritiku. Nuda. ()

wlk1 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoc, ale ten pořad mě nebere. Tuctové vtipy, celé je to pro mě poplatné, jednoduché a hloupé. Navíc redaktoři jsou hrozně nesympatičtí. Některé "recenze" jsou více reklamou a já bych při výběru aut nikdy na tento pořad nespoléhal. Holt top gear je jen jeden a češi na něj zatím s tímhle pořaden "jednavacátého" století nemají... ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Nikdy by mě nenapadlo, že by slepici jako jsem já, mohl bavit pořad o autech. Ale stalo se - po té, co jsme v létě scháněli narychlo po bazarech nového starého kamaráda (22 let stará Wolfinka - Golfinka se již na cestu do Chorvatska necítila)...tak jsem i já zjistila, že porovnávání aut je docela zajímavé téma a po náhodném shlédnutí jednoho dílu Autosalonu jsem tomuto pořadu propadla a většinou si ho nenechám ujít. Ti borci (krom M.) jsou skutečně skvělí svérázové a jejich hlášky mě prostě baví. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno