Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $23miliónovTržby USA $176,484,651Tržby Celosvetovo $369,884,651║ Bratia Farrellyovi a 90.roky, kedy proste valili na plné obrátky a na čo siahli sa stal komický nárez ako hrom a v tomto prípade sa jedná o jeden z ich klenotov spolu s Blbým a blbším, i kde občas zachádzajú aj za hranice únosnosti ale v tomto filme sa to dalo pekne všetko stráviť. /videl v kine: 95%/ ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipná komedie s Benem Stillerem a Cameron Diaz. Smál jsem se, až jsem se za břicho popadal. Navíc je zde dnes už kultovní scéna s nagelovanými vlasy pomocí spermatu. A do toho je zde velká řada dalších geniálně vtipných scén. Tohle je prostě jedna z prvních, dá-li se to tak říci, teenagerovských komedií a já jsem spokojený. Navíc konec dobrý, všechno dobré, a tak to má být. Bratři Farrellyové mě nezklamali a já dávám s čistým svědomím čtyři hvězdičky. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz jako krásná Mary je perfektní a genialita některých vtípků je neuvěřitelná. Vtípky se sp... :) a nebo flashback do mládí prožitého s rovnátky v puse to nemá chybu. Stiller je skvělý! Možná je tato komedie jedna z těch, které musí v člověku dozrát, protože svým způsobem nemusí okouzlit na poprvé a rozhodně vám nemusí pohladit přesně váš smysl pro humor. Je to velmi subjektivní, ale některé vtípky jsou nepopiratelně vtipné. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Dokonalá komedie od bratří Farrellyů. Od začátku do konce jsem se perfektně bavil a nepřetržitě smál. 90% času se něco děje a nikdy to ani na chvilku nenudí a i když se může zdát že je tahle komedie tak nacpaná vtipnými scénami, že to na konci už omrzí, tak mi věřte, že ani náhodou. A velkou zásluhu na tom mají hlavní herci Cameron Diaz, Ben Stiller, Matt Dillon, Lee Evans a Chris Elliot, tahle pětice nemá prostě chybu a i když je pravda, že některý z nich mají ve filmu menší roli, tak pro mě je každá postava která tady je jedinečná a nenahraditelná a proto si myslim, že bez nich by ty větší role neměly takovou sílu jakou mají a nápady typu, kdy Tuckerovi upadnou klíče a on se pro ně snaží ohnout a když se mu to konečně s malou pomocí podaří, tak mu zase upadnou jsou úžasný, stejně tak získávání Mary Patem Healym je perfektní. Takhle bych mohl pokračovat do nekonečna. "Něco na té Mary je" je pro mě jedna z těch nejlepších komedií ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Film byl zařazen do seznamu „100 nejzábavnějších amerických filmů“ Amerického filmového institutu z roku 2000. (veronikajel)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama