Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

francis 

všechny recenze uživatele

Dillon a hlavně Stiller jsou dobrý skoro ve všem, i kdyby to byla naprostá kravina. Nesnáším ale, když je něco samoúčelně nevkusný (samozřejmě, tady je účelem, aby nevkusný diváci řvali smíchy a pak si patlali sperma do vlasů, uznávám). Ovšem taky jsem byl v pubertě (Farrellyové budou bohužel asi navždycky), a navíc, smál jsem se taky, tak nemůžu bejt zas tak přísnej. Ty tři hvězdičky jsou ale stejně pro Bena. ()

Davson 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz a pár vydařených vtípků vytahuje tento trapný pokus o romantickou komedii z naprostého bahna. Jinak mnoho vtipů a scének se minou účinkem a vypadají trapně až ultratrapně. Horší je to s příběhem. Člověk, který příběh vymýšlel se do něho neustále zamotával a pak těžce rozmotával. Výsledkem je poněkud překombinovaná, nesmyslná variace na příběh, která vyústila do ne moc vydařeného konce, kde tvůrcům už očividně došel dech a já málem uvažoval o odpadu. ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem tak příjemnou romantickou komedii. Hrubozrného humoru zde moc není a kdyby nebyl vůbec, určitě by to nevadilo, protože kazí miloučký dojem ze zbytku. Výborné obsazení, kde všichni komediálně přímo excelují, množství opravdu úžasných scén (policejní výslech na téma stopování - vražda) a neodolatelná Cameron Diaz dělají z této komedie skvělou komedii. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vynikajici romanticka komedie a jeden ze dvou nejlepsich filmu od Farrellyů (spolu s Blby a blbejsi). Vsichni herci hrajou dobre, ale nejvic me zaujal Matt Dillon a samozrejme Stiller, kterej je jako vzdy skvelej. Mozna je trosku lepsi Dillon, kterej je v roli "detektiva" vopravdu hustej, ale na druhou stranu Stilleruv flashback do mladi je genialni, s rovnatkama vypada vostre a hned ze zacatku je zde jeden z nejlepsich forku. Co se tyka ostatnich postav tak sou vsichni hodne dobry: Warren je suprovej retard, Tucker a jeho scenka s berlema nema chybu, Woogie je spravne nechutnej s koprivkou a Magda je v pohode. Cameron Diaz se taky snazi, v klidu ji verite jeji roli, je roztomila a docela ji to sekne. Hodne dobre udelanej je i pes Puffy, frajeri z ILM se fakt vytahli a nepoznate, ze neni pravej, ale ze je delanej na pocitaci. Scena kdy se Stiller rve s Puffym dokonce vyhrala nejakou cenu za nejlepsi souboj ve filmu. Doporucuju se podivat na rozsirenou verzi filmu, ktera je asi o deset minut delsi a ma nekolik dobrejch scen, bez kterejch byste se celkem obesli - az na jednu, a to je prave rozsirena verze bitky s Puffym a ta je fakt kruta. Behem celeho filmu hraje prijemna muzika a misty je zde originalne udelana a to tak, ze slysite hudbu a za chvilku je zaber na dva zpevaky, kteri ji zpivaj. A ti se obcas obevujii behem celeho filmu. Farrellyovi udelali zabavnou romantickou komedii se spoustou nezapomenutelnejch dialogu, forku a scenek a presto, ze trva 2 hodiny tak se nebudete ani na chvily nudit a zadne vtipky se neopakujou, takze jsem se celou dobu vyborne bavil. A hlavne nezapomente - na odpocivadlech jsou teplousove. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Jedno z mála prekvapení zaradenia do knihy 1001 filmov, ktoré musíte vidieť predtým, než umriete. Videl som viacero vtipnejších komédií v 90tych rokoch, ale ako jeden z najznámejších zástupcov žánru hrubozrnnej komédie snáď obstojí aj tento film bros Farrellyovcov v zmienenej knihe. Je to hrubozrnné, niekedy trápne, niekedy vtipné a celkovo milé a dokonca aj romantické. Svojim spôsobom. Takže aj pri filme som sa pobavil "svojim spôsobom". ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Při natáčení v Miami si Matt Dillon (Healy) a Cameron Diaz (Mary) dali v místní restauraci steak, pak šli ven a kouřili marihuanu na chodníku přímo před restaurací. (veronikajel)
  • Roli Mariiny (Cameron Diaz) tajné lásky měl původně hrát fotbalista Steve Young. Jako praktikující mormon roli ale kvůli sprostému humoru ve filmu odmítl. (veronikajel)
  • Při natáčení na golfovém hřišti trefil zbloudilý míček Cameron Diaz (Mary) tak nešťastně, že skončila v nemocnici s otřesem mozku. (lesumir)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama