Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Bratia Peter Farrelly a Bobby Farrelly v roku 1998 spoločne zrežírovali snímok "There´s Something About Mary". Hlavné úlohy v ňom stvárnili Cameron Diazová, Ben Stiller a Matt Dillon. Je to celkom príjemná, pohodová, romantická komédia. Nie že by som sa pri nej váľal od smiechu alebo že by som ju musel pravideľne, raz za čas púšťať znovu, ale musím uznať, že "Niečo na tej Mary je". Bez rozpakov a s kľudným svedomím môžem tomuto titulu prideliť tri hviezdičky. *** ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz moc nemusím, ale tady si nevedla vůbec špatně a navíc jí to i kupodivu slušelo. Zřejmě měla na svém kachním ksichtě kilo dermakolu navíc. No nic, každopádně jsem se u této komedie docela nasmál, zvláště pak těm chlapským soubojům o srdce jedné holčiny. Ujetého humoru, spermatu i hlášek tu bylo dost, takže průměrné ohodnocení si to jistě zaslouží. Určitě jsem tento film neviděl naposledy. ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz k sežrání (ten účes s "přírodním gelem" byl zajímavý ne?), příjemná hudba, ale mně tam neseděl Stiller (šampion = celý život s jedním a tím samým výrazem schopen točit "komedie" jak na běžícím páse ve fabrice na sny). Na to, že to je komedie, jsem se zasmál jen jednou, jak do koupelny, kde byl schovanej Stiller se secvaknutým ehm ehm, chodili další a další lidi, jinak slabota. ()

Davson 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz a pár vydařených vtípků vytahuje tento trapný pokus o romantickou komedii z naprostého bahna. Jinak mnoho vtipů a scének se minou účinkem a vypadají trapně až ultratrapně. Horší je to s příběhem. Člověk, který příběh vymýšlel se do něho neustále zamotával a pak těžce rozmotával. Výsledkem je poněkud překombinovaná, nesmyslná variace na příběh, která vyústila do ne moc vydařeného konce, kde tvůrcům už očividně došel dech a já málem uvažoval o odpadu. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

[4/10] (Fox) (Barevný /// Produkce: Frank Beddor, Michael Steinberg, Bradley Thomas, Charles B. Wessler /// Scénář: Ed Decter, John J. Strauss, Peter Farrelly, Bobby Farrelly /// Kamera: Mark Irwin /// Hudba: Jonathan Richman) [1001 FILMŮ, KTERÉ MUSÍTE VIDĚT, NEŽ UMŘETE] ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Cameron Diaz (Mary) před natáčením navštívila svou starou střední školu, aby si připomněla, jak se chovat jako dospívající dívka. (veronikajel)
  • Cameron Diaz (Mary) ve scéně se psem padajícím z okna neječí kvůli psovi, nýbrž kvůli nahému zadku, který na ni v tu chvíli vystrčil jeden z režisérů. (Trainspotter)
  • Režisér Peter Farrelly vedl casting velmi netradičním způsobem. Adeptům na role bez varování ukazoval svůj penis, aby zjistil jejich reakce, podle nichž se rozhodl, zda je obsadí. Farrelly si ale podobné vtípky neodpustil i při natáčení. Cameron Diaz (Mary) na to vzpomínala s humorem. Režisér se za své chování později omluvil. (Trainspotter)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama