Reklama

Reklama

Město žen

(seriál)
  • USA Cougar Town (více)
USA, (2009–2015), 37 h 24 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Courteney Cox, Christa Miller, Busy Philipps, Dan Byrd, Josh Hopkins, Ian Gomez, Brian Van Holt, Bob Clendenin, Carolyn Hennesy, Briga Heelan, Spencer Locke (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(102)

Americký komediální seriál, v němž nechybí jistý druh provokace, potřebný komediální nadhled a pochopení pro známá i skrytá zakoutí duše „slabšího pohlaví" – to je Město žen. Jeho hlavní hrdinka Jules Cobbová (hraje ji Courteney Coxová – představitelka Moniky ze seriálu Přátelé), rozvedená je stále velmi atraktivní čtyřicátnice, která si našla nového životního partnera. Tím se stal o něco mladší soused Grayson Ellis. Z jejich „nepatrných" věkových rozdílů vznikají nečekané komické situace. Ale jejím největším problémem zůstává nejspíše skutečnost, že bez rozmýšlení ihned vysloví, co ji právě napadne. A tak není vůbec divu, že se pak často ocitá v stále trapnějších a složitějších situacích, které celému okolí někdy ztrpčují život... (Česká televize)

(více)

Recenze (208)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Cougar Town táhne neuvěřitelným způsobem dopředu Courteney Cox!!! Je to vážně, naprosto skvělá komediální herečka! Každý díl má v sobě peprný humor čtyřícítky Jules a super spád akcí! Ostatní herci zde nijak nezaostávají, jejich suchý humor je taktéž dokonalý. Je to příjemné pokoukaní, které dokáže pokaždé pobavit :) UPDATE - moje předchozí hodnocení se především vztahuje k prvním dvoum sériím, které jsou podle mě vážně perfektní. Nicméně po roční pauze jsem se dostal k sérii třetí a nevím, co se stalo mě nebo tomu seriálu, ale nějak se vytratil ten bezchybný humor :( což mě vážně mrzí. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

V dnešní době seriálového boomu je těžké něčím zaujmout. Cougar Town má ovšem hned dvě páky. Tou první, očividnou, je samozřejmě MILFka Courteney Cox. Ta zřejmě naláká většinu. Druhou je tvůrce, Bill Lawrence, jehož tvorbu bedlivě sledují všichni fandové Scrubs. V Cougar Townu se nekonají druzí Přátelé a ani druzí Scrubs, ale to je spíš dobře, protože to jsou sitcomy na úzké špici, a tak většinou pokusy jim konkurovat dopadají neblaze. Proto Cougar Town netlačí na pilu, dokonce ani nepoužívá ony ohromně populární moderní způsoby vyprávění (rozdvojená(trojená) obrazovka atd..), a spíš se drží příjemného oldschoolu. Vůbec slovo "příjemný" na Cougar Town sedí asi nejvíc. Nebudete se řezat smíchy jako u 30 Rock, ani neobratně skrývat slzy dojetí jako u Přátel (znáte přece, jak vždycky, když se koukáte na něco dojemného, spadne vám smítko do oka, ne?), ale s enormně sympatickým castem určitě strávíte nejednu dost příjemnou chvíli. ()

Reklama

Kick077 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že kdyby mě nedonutila přítelkyně, abych se na tenhle seriál začal koukat s ní, tak bych se k němu asi jen tak nedostal. Ale stačilo pár dílů a najednou sem se na sledování dalšího dílu začal těšit i já. Líbilo se mi, že sem znal některé herce z jiných seriálů. Přátelé byli můj hodně oblíbený seriál a viděl jsem i Scrubs, ze kterých tam taky bylo několik herců. Nakonec jsem si seriál užil a těším se na další sérii co vyjde v lednu. Prostě pár lidí, kteří tvoří super partu a užívají si život. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když stárne žena, je to hnus. Když stárne muž, je to rozkošné." Zkrátka, když se dámě zavěsí čtvrtý křížek na krk, když bývalý manžel raději rajtuje na zahradní sekačce či golfovém posouvátku a když synka začíná přitahovat i jiný než mámin klín, tak nastal čas pro trochu zábavy. Někdo na to nemá, ale Jules je třída. Vyráží mezi sexuchtivé lidi, mezi kterými zjišťuje pomalejší spalování alkoholu, ztrátu pružnosti svého těla a schopnost vše vtipně okomentovat. Já se přitom dobře bavím, takže účel sitcomu tímto považuji za naplněný. ()

kombajn 

všechny recenze uživatele

1. série ***** - společně s Glee výborný seriál. Hlaškuje se více než v Přátelích a je to někdy ujetě krkolomné, ale výborné a opravdu od srdce se směju kažkou epizodu. 2. série ** - postupně se seriál propadl (vinou scénáristů?) do obludné podivnosti, vtipy ztratily kouzlo, schémata jednotlivých dílů jsou jako přes kopírák, postavy se začínají chovat naprosto šílené, dialogy jsou naprosto hloupé a celé to rozbředlo v beztvarou trapnou hmotu. Na druhou sérii se již nedodívám. Škoda. ()

Galerie (846)

Zajímavosti (20)

  • Scéna, ve 3. epizodě 2. série, kdy hraje parta v Julesině (Courteney Cox) domě na hudební nástroje, byla inspirována návštěvou Courteney Cox v domě Jimmyho Kimmela, kde si Courteney zahrála na bubny. (CrashONE)
  • 4. epizody 3. série s názvem „Full Moon Fever“ režírovala Courteney Cox, představitelka jedné z hlavních rolí. (R´Hell)

Související novinky

The IT Crowd dostane americký remake

The IT Crowd dostane americký remake

17.12.2017

Ačkoliv se to zdá neuvěřitelné, Američané už stihli předělat desítky britských seriálů. Určitě jste slyšeli minimálně o House of Cards a Kanclu, a nyní je na řadě The IT Crowd. Televizní kanál NBC ho… (více)

Reklama

Reklama