Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (220)

Aknah 

všechny recenze uživatele

No téda ! To bylo něco pro mě... romantika a drama pospolu, nejlepší kombinace... Za prvé mám ráda Miley Cyrus, ne díky Hannah Montanně, ale protože má hezké písničky a je mi sympatická. Tady to nebylo výjimkou, hrála velice přirozeně a to se mi líbilo... film měl krásné momenty, hezký příběh, nenudil, svižně plynul, Greg Kinnear skvělý, ostatní role jako malý chlapec nebo Will přidávaly na atmosféře a ta se tu dala krájet. Krásné, příjemné, přirozené, reálné, milé, kouzelné, dojemné, lehké.. Ač je to hrozná situace a nechtěla bych se v ní vyskytnout, protože vím, že bych neměla tu sílu to zvládnout, ale bylo to zfilmováno a podáno tak, že to ve mě něco zanechalo a to si myslím, je asi to nejlepší, co může film udělat. Musela jsem se poslední minuty držet, i když slza zkápla... Ano, je to doják, ano, je to romanťák, ale také je to život a film tohoto typu se mnou vždy zacloumá. Jelikož už mi dochází pozitivní slova a pořád mám sevřený hrudník, slova stačila. ()

Madlenka26 

všechny recenze uživatele

Miley, co ta našpulená pusa pořád? Ke konci už mě to fakt iritovalo...:P Snad první film, kde Miley hrála a já ji neměla zaškatulkovanou jako Hannah Montana, příběh tak trochu předvídatelný, nýbrž hezký. 3* jsou přímo adekvátní. Ač v těchto příbězích, kterých je '' milion'' vždy vystupují protivní mladší sourozenci, tady tomu tak není což mě potěšilo.Akorát by se mohla Miley začít tvářit trochu jinak, ta její nafouknutá pusina, mi to tam tak trochu kazila. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Film je to znesiteľný. Keďže však ide o sparksovku, určité veci už očakávate. Fajn je, že film drží teenagerskú romantickú linku v znesiteľných mantineloch a príbeh obsahuje zaujímavé motívy na pozadí. Herecké výkony sú fajn. Film neprináša nejaké silné emócie a len mierne vytŕča z priemeru, ale nepozerá sa naňho zle. Ak vám stačila romantika reznutá vážnejšími témami v štýle MILÝ JOHN alebo NAJDLHŠIA JAZDA, mali by ste sa baviť aj teraz. Ak chcete opäť niečo ako ZÁPSNÍK JEDNEJ LÁSKY, skúste radšej ČO S LÁSKOU... ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Nie každý má rád Miley Cyrus ja takisto,preto sa mi do toho najskôr veľmi nechcelo,ale oplatilo sa.Krásne spracovaný príbeh lásky v rôznych podobách, nielen medzi mužom a ženou, ale aj medzi otcom a dcérou.Príbeh je plný emócií, nesmierne podmaňujúci i kruto úprimný,vtipný a zároveň aj smutný. Veľmi sa mi páčilo aj prostredie, v ktorom sa príbeh odohráva.Romanticky hreje, ale aj žalostne narieka. Odhaľuje, ako najsilnejší ľudský cit dokáže ublížiť a znova liečiť.Moment, kedy Ronnie hrala svojmu otcovi poslednú pieseň, bol pre mňa najkrajším a najdojímavejším z celého filmu.Pre rebelujúcich teenegerov ako stvorená! ()

larelay 

všechny recenze uživatele

mam iba jednu otazku. kto dovolil Miley vstupit pred kameru? to dievca nevie hrat. pribeh pekny, tak ako vsetky Sparksovky, ale kazdy jeho film stoji a pada na hlavnych predstaviteloch a na chemii medzi nimi. A jedine stastie tohto filmu bolo, ze neslo ani tak o vztah dcera/priatel, ako o vztahy dcera/otec/brat. takze za tri, s prizmurenymi ocami a aj to iba za mojho milovaneho Grega. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Greg Kinnear musel z natáčania na niekoľko dní odísť, lebo sa mu narodila dcéra Katie. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama