Reklama

Reklama

Váleční ptáci

(TV film)
  • Česko Hrozba z nebes (více)

Obsahy(1)

Koncem druhé světové války vede plukovník Toller skupinu pilotek na nebezpečnou misi, která má zmařit dodání tajné nepřátelské zbraně. Nad Tichým oceánem je ale zastihne smrtící bouře a havarují. Na ostrově, kde ztroskotali, musí bojovat o přežití nejen s malou posádkou japonských vojáků, ale i původními obyvateli ostrova – pravěkými ptakoještěry... (TV Prima)

(více)

Recenze (53)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Syfy dokáže natočit zábavná béčka které člověka mají jen a jen bavit a u mě to funguje dokonale, Ice road terror byl fajn film, Troglodyte byl výbornej film a určitě bych jich vyjmenoval daleko víc. Ale Syfy dokáže natočit taky pěkný průjmy které nejsou nijak zajímavé. Mezi ně patří i tenhle film, který není ani nijak zábavný ani moc dobrý, vůbec hlavně nechápu proč to tvůrci daly do obdobý druhé světové. Za prvé všechno vybavení co se ve filmu objevilo bylo strašně nevěrohodné a celé to díky tomu vypadalo strašně levné. Efekty nebyli nic extra a tak jediné co mě udrželo film dokoukat byly akční sekvence kterých nebylo moc ale slušně odsejpali. průměrný film ze Syfy na který rychle zapomenu a už si ho asi nepustím. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Už od začátku děsná ptákoještěrovina. Naprosto typický levný film, kde jsou lidé schopni cloumat s někým, kdo je evidentně po zásahu střepinou do hlavy již mrtvý a doufat, že se vzbudí, či vypálit zásobníky všech zbraní a vlastně ani jednou netrefit nepřítele, který je něčím mezi tyranosaurem a ptakoještěrem. Na druhou stranu, docela mě zajímalo, co je oním tajným nákladem a kdo všechno nakonec zařve (tedy, že z celé skupinky přežijí maximálně dvě osoby, bylo dopředu jasné). Když si k takovému filmu vezme člověk jídlo, přemýšlí vesměs o svých věcech a sem tam něco vnímá, dá se to přežít. Ale stejně, kdyby protahované scény byly zkráceny, mohl to být příjemný, 15-minutový, amatérský kraťas. Takhle? Velmi špatný film na hraně odpadu, který stačí vidět opravdu jen jednou a nikdy víc. 15% ()

Reklama

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Se sklenkou něčeho ostřejšího to šlo – sledovat. Tohle má s filmařinou společné asi jako smažák s gastronomií. Právě díky alkoholu jsem si nemusel sám před sebou obhajovat, proč na to vlastně koukám. Koho to tam máme tentokrát? Pravěké ptakoještěry? Nejvíc mě bavili načančané modelky, které jdou do boje zásadně s načesanými vlasy a bezvadnou rtěnkou. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nebylo to nejhorší. Tajná operace na převoz přísně tajného nákladu na sklonku druhé svétové války vedená plukovníkem Brianem Krausem a sličnou pilotkou Jamie Elle Mann skončí nouzovým přistáním letounu na zdánlivě pustém tropickém ostrově. K překvapení všech se tady nalézá nejen zubožená nepřátelská jednotka japonských vojáků, ale také početné hejno dravých létajících prehistorických potvor. Slabá televizní režie kazí výsledný dojem filmu asi nejvíc, protože nápady film má a skromné digitální efekty nepůsobí na televizní film špatně, ale bez pořádného napětí a pořádných hororových scén nelze natočit pořádný horor. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Aj na TV produkciu hodne slabé.V dnešnej dobe by sa to už nemalo stavať.Keby to boli 50.roky,tak to by bolo iné,aj za štyri.Scenár úplne biedny,ešte aj deti v škole by napísali lepší.Zvláštne na filme je,že ženy-pilotky majú stále červené pery od ružu a dokonalé účesy zo 40.rokov.Po toľkých dňoch a stále upravené.Podpriemerný a nie veľmi záživný film. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama