Reklama

Reklama

Marni na střední škole zažívala peklo. Dnes je z ní úspěšná kariéristka, ale vzpomínky na příkoří, které jí způsobovala oblíbená roztleskávačka Joanna, ji stále zalévají studeným potem. Marni si cestou domů na svatbu svého bratra Willa k velkému zděšení uvědomí, že se brzy stane švagrovou své úhlavní nepřítelkyně, která ji kdysi ponižovala před zraky všech spolužáků. A zjevně se učila od těch nejlepších, protože když byla na střední Marniina máma, musela snášet úplně stejné zacházení od Joanniny tety. Teď, když z nich má být jedna rodina, se Marni i její matka ze všech sil snaží nechat minulost minulostí. Na staré zášti se ale těžko zapomíná. A tak ještě než se rozezní svatební zvony, budou mít tyhle odvěké rivalky pár nových pikantních historek pro svá vnoučata. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (224)

žvanimírek 

všechny recenze uživatele

První chyba, kterou jsem udělal v Novém roce, bylo pustit si tuhle stupidní "komedii"!! Ani netuším, proč je to prezentováno jako komedie, když jsem se v podstatě ani jednou nezasmál, a spíš se celou dobu udivoval na tím, jakou sračku lze natočit a kam ta trapnost ještě může zajít!! A ještě nutno říct, že Odette Yustman je fakt kočka, ale jakmile otevře pusu, plácnul bych jí..... ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Asi jedinou vecou na ktorú po zhliadnutí tohto filmu nezabudnem, ak nerátam vizuálne potešenie v podobe dvojky Annable-Bell je, že sa tu stretnú proti sebe dve najsilnejšie ženské hrdinky 80-tych rokov. Teda škoda, že nakrátko ale stojí za to vidieť proti sebe tie, čo porazili Votrelca a Mikea Myersa. ()

Reklama

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Když odhlídnu od pár drobností (film je zcela amorální a není tam ani jedna sympatická postava) a ještě navíc k tomu zcela abstrahuji: tak se v něm nakonec několik drobně úsměvných scén objevilo. Ale celé je to tak typicky blbé americké až hrůza. Ta potřeba docílit satisfakce až za hrob, to mě vždycky dostane. Inu... ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrný scénář vytahuje výše fantastické obsazení. Protože mám velkou slabost pro Kristen a Jamie a Sigourney s Odette nejsou o moc slabší hodnotím poněkud výš. Humor je hodně fajn, herečky natáčení asi i bavilo a působí vše nenuceně a uvolněně. Povedená komedie s méně používanou zápletkou co potěší. Docela příjemná spolupráce Fickamana s Kristen Bell, bohužel méně objevná a svěží než Reefer Madness. ()

kocik1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli je Zase ona! oslavou smíchu, jak píšou tady v obsahu, tak už se vážně nechci nikdy ničemu smát. Pro mě je tenhle film spíš oslavou trapnosti plnou hloupých dementních postav a pseudomouder. Možná se měla scénáristka ještě před psaním téhle hlouposti vrátit na střední, ale těžko říct, jestli by jejímu výtvoru pomohlo, kdyby si vylepšila vzdělání. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Christin Lakin, Patrick Duffy a Staci Keanan sa spolu stretli už v roku 1991 pri natáčaní komerčne úspešného sitcomu KROK ZA KROKOM. Málokto však vie, že to nie je ich prvá spolupráca. Rok predtým učinkovali v u nás neznámom seriáli ABC TGIF, kde sa objavili aj ďalšie tváre neskôr známe zo seriálu KROK ZA KROKOM. (mesneyi)
  • Sigourney Weaver a Jamie Lee Curtis si na premiéru filmu vzaly stejné šaty, čímž poukázaly na jednu z filmových scén. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama