Reklama

Reklama

Marni na střední škole zažívala peklo. Dnes je z ní úspěšná kariéristka, ale vzpomínky na příkoří, které jí způsobovala oblíbená roztleskávačka Joanna, ji stále zalévají studeným potem. Marni si cestou domů na svatbu svého bratra Willa k velkému zděšení uvědomí, že se brzy stane švagrovou své úhlavní nepřítelkyně, která ji kdysi ponižovala před zraky všech spolužáků. A zjevně se učila od těch nejlepších, protože když byla na střední Marniina máma, musela snášet úplně stejné zacházení od Joanniny tety. Teď, když z nich má být jedna rodina, se Marni i její matka ze všech sil snaží nechat minulost minulostí. Na staré zášti se ale těžko zapomíná. A tak ještě než se rozezní svatební zvony, budou mít tyhle odvěké rivalky pár nových pikantních historek pro svá vnoučata. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (224)

H.Gordon odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná sra.ka. Nudila jsem se od začátku až do konce. No, abych vlastně byla upřímná, tak jsem ani ke konci nedostala. Typ humoru, který jde naprosto mimo mě. Jenom samé přehrávání a žádná originálnost. Nejhorší na tom všem je, že tam hrály v podstatě v hlavní roli mé dvě velice oblíbené herečky Sigourney Weaver a Jamie Lee Curtis. Obě tam byly skvělé. Jsou to taky paní herečky, o to víc ale mrzí, že hrály v takové hrozné hovadině. Ani ty dvě mě nedonutily k tomu, abych tomuto filmu dala alespoň jednu hvězdičku. ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Ale tak dá se to vidět. Jak už tady padlo, obsazení je sympatické (Jamie Lee, Sigourney i Betty White s Kristin "April Rhodes" Chenoweth), některé scény docela ujdou, happy end je patřičně rozplizle romantický. A co na tom sejde, že scénář je postavený na prosťoučké myšlence, Pulitzera za něj jeho autor stejně asi nečeká...:) ()

Reklama

StarsFan 

všechny recenze uživatele

"Střední škola byla horor. Tento víkend je jeho pokračování." Nuda. Přístupnost pro všechny věkové kategorie je možná fajn u animáků, ale rozhodně ne u celovečerní komedie, jejíž téma by se přece jen dalo předvést mnohem "dospěleji a nepřístupněji". Cca tři momenty, u kterých se měl člověk šanci zasmát, jsou už v traileru a jediné, co krom nich stojí za zmínku, jsou dvě taneční scény s úžasnou Jamie Lee Curtis a úplný závěr s babičkou Bunny. Poznámka: Nechápu, proč se ve všech filmech chce pár X vdávat za každou cenu v přesně určený den Y a to i ya cenu, že by tam byl po bouračce odvezen přímo z operačního sálu. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další z řady rádoby vtipných romantických komedií o 4 nesympatickejch slepicích. Všichni se tu pitvoří a "vtipné" scény se skládají z toho, že někdo někam padá nebo něco na někoho háže. Navíc je to příšerně utahaný a herci taky nic uchvátnýho nepředváděj. Jeden z těch filmů, při jehož natáčení se všichni asi hodně bavili, ale na filmu to není vůbec poznat. ()

Meridius 

všechny recenze uživatele

Během sledování tohohle filmu mi hlavou několikrát probleskla otázka, zdali Odette Yustman nevyskočila ze stejné dělohy jako Megan Fox. Ta podoba je přinejmenším zajímavá. Samotnej film je neškodnou komedií, kterých jsme už viděli spoustu. Zde je velkým plusem povedené obsazení, ať už jde o zmíněnou Megan 2.0, Sig nebo architekta Titanicu. Cameo The Rocka se taky povedlo. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Postavu tanečnice Georgie, ktorú vo filme stvárnila Kristin Chenoweth, mala pôvodne hrať Leslie Mann, ktorá postavu odmietla kvôli tomu, že sa chcela viac venovať rodine. (Kristine1)
  • V domě Márniiných (Kristen Bell) rodičů probíhalo také natáčení snímku Mezi námi děvčaty (2003), kde si také zahrála Jamie Lee Curtis. (beyli)

Reklama

Reklama