Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semir a Tom jsou na stopě pašerácké bandě, které už překazili několik akcí. Pašeráci se jich chtějí zbavit, a proto na ně nastraží léčku. Vylákají je na odlehlé místo, kde se mají sejít s informátorem. Toho však naleznou mrtvého a na místo dorazí lidé z protikorupčního oddělení policie. Tom a Semir jsou pro podezření z korupce zatčeni, ve vězení jim však hrozí smrt od spoluvězňů! Jejich kolegové od dálniční policie jim budou muset rychle pomoci, aby mohli odhalit skutečné viníky a očistit svou pověst. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

marek29 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál sleduji už od dětství a když mám čas, vždy se na něj rád podívám. Někomu vadí nerealističnost kaskadérských kousků Semira Gerkchana, ale dobře se u toho seriálu relaxuje. Je to perfektní oddechová záležitost. Vždy kvalitní zápletka, někdy krásná super auta a občas i nádherné ženy :-) Na Kobře sem vyrostl a i když nehltám každý díl, pár sérií jsem už zhlédnul a když ji zastihnu v televizi rád se podívám. Nadměrná dávka akce a napětí, lehké množství humoru. Takto by měl vypadat koukatelný seriál. Není asi nikdo kdo by ji neznal, ale pokud přece jenom - Kobru 11 směle doporučuji! ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kobra 11- pilotní film k 6. sezóně. A hned se na to vlítne zhurta. Štavnice, poštvaná proti dvěma "hrdinům" je napínavá a Kobra 11 pořád ve své nejlepší formě. Opět se jedná o podívanou, při které se nebudete nudit. Sice té napínavosti popravdě mnoho není, ale to vynahradí dosyta spousta akčních scén. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijde mi až děsivé, když je to už víc jak půlka mého dosavadního života, kdy jsme se spolužáky na prvním stupni základky Kobru 11 totálně hltali a o přestávkách si mezi lavicemi hráli na vlastní dálniční policii. Alarm für Kobra 11 byl vlastně první německý pořad, který mi kdy dal najevo, že Němci v té seriálové/filmové sféře nejsou vůbec za zenitem. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně nejlepší pilot s Tomem Kranichem. Hezky začala 6.série. Příběh je netypický, nebot se Semir s Tomem v jednu chvíli dostanou do vězení. Název Štvanice je opravdu přesný. Film je napínavý, nekonečně akční, zde funguje téměř vše, i pěkná klasická hudba. Takže film hodnotím celkobě na 99% = ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia Kobry 11 sa vždy snažili pilotné diely obohatiť niečím zaujímavým, čo by obhájilo ich celovečernú dĺžku. Skutočne sa im to podarilo snáď iba raz. Toto je skôr ten prehnaný prípad, keď to s tou väznicou možno trochu prestrelili. Ale aspoň je to diel s René Steinkem, ktorý, ako všetci vieme, bol jediným skutočným Atalayovým parťákom. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama