Reklama

Reklama

Jack Hunter: Nebeská hvězda

(TV film)
  • USA Jack Hunter and the Star of Heaven (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrodruh Jack Hunter se dozvěděl, že nebeská hvězda by mohla být ukryta v Turecku. Vydává se tedy do horského kláštera, v patách mu ale je prohnaný Litman, který se o poklad také zajímá. Osud celé výpravy visí na vlásku. Litman se ve svém honu nezastaví před ničím - ani před vraždou! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (32)

kyLuke

všechny recenze uživatele

Tento film jsem viděl už dávno a proto jsem ho nemohl ohodnotit.Počkám si až na další shlédutí,ale podle mého to nepůjde nějak vysoko.Ivan Siegel totiž není úplný herec a nijak mi nepřipomíná dobrého dobrodruha.Zápletka také není moc dobrá,neboť trochu připomíná ty velké televizní slátaniny.Viděl jsem i další díly a s těmi si na hodnocení také počkám.Tohle totiž není vůbec dobrý film a co si pamatuju,ostatní díly také ne.Navíc všechny scény v Turecku nestojí za nic.Tento film má navíc tak nevýraznou hudbu,že není skladatel zde ani poznamenán.Stopáž mi přišla přehnaná i když je jen 90-ti minutová.Prostě obyčejná tuctová,nudná dobrodružná zábava. ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Tak při tomto snimku mě napadá jedno slovo: Trapné. Rádoby vtipný přítel Tariq trapný, šéfka NSA extrémně trapná, závěrečná scéna i se zatměním slunce trapná... Jack je necharismatický, herecké výstupy špatné.. Indiana Jones by asi zaplakal:( Jediná opravdu vtipná scéna, kdy na závěr přichází Tariqova přítelkyně byl dobrý nápad, ale ani ta se s načasováním jejího příchodu po kameramanské stránce nepovedla.. Slabší 2*. ()

Reklama

KarKulA 

všechny recenze uživatele

Při pohledu na něco takového si vždycky kladu otázku, kde se bere vůle něco takového tvořit. U Jacka Huntera ale vůle zjevně nechybí a tak autoři práskají jeden filmový zážitek za druhým. Po předchozím díle, na který jsem širou náhodou narazila jednoho večera v televizi a ze kterého jsem byla natolik paralyzovaná že jsem ho prostě musela dokoukat, už jsem tudletu "hunterovku" vnímala lépe, takže dávám 1*, ale je to vo fous (v podstatě nemohu najít nic, v čem by to oproti tomu minulému dílu "zaostávalo" - jen ta opakovaná hrůza už asi není takovou hrůzou - což jen potvrzuje, že zvyknout se dá skutečně na všechno). ..... ()

Lukyn_CZ 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si vsechny tri dily hned zasebou a musim rict ze se me cely pribeh libil. Schopnej scenarista by z toho udelal jeden film, pripadne dva. Ale tri jsou opravdu moc. V prvni casti jsem se musel srovnat s tim, ze se nekoukam na Indyho, Flynna, Bena Gatese apod.. ale je to dalsi postava, tak proc ji hned odsuzovat :) Jak uz jsem rekl, filmy se libily a davam ***. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Po predchádzajúcej skúsenosti s Jackom Hunterom som nastavil latku očakávania na príslušne nízku úroveň a väčšinu času som dostával čo som očakával. A teda televíznu verziu Indiho so všetkým čo k tomu patrí (za vlasy pritiahnutý scenár, nízkorozpočtové triky...). Na imbecilného Tárika som si už zvykol a tak som si naivne myslel, že by som mohol tentokrát dať benevolentné 2*. To čo sa dialo v poslednej polhodine ma ale vrátilo späť na zem - triky vyslovene hnusné a hlavne zdravý rozum odišiel do teplých krajín (jeden príklad za všetky - zlosyn je postrelený do nohy, chvíľu nemôže chodiť, ale pár sekúnd na to už veselo behá a kope do Jacka Huntera). Toto proste nie. 2+/10 ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Když se Jack (Ivan Sergei) vrhne na Litmana (Thure Riefenstein), dá mu dvě rány pěstí a nakonec napřáhne levačkou, přesto však v dalším záběru udeří pravačkou. (JackBurda)

Reklama

Reklama