Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou napínavého thrilleru je Joshua McCord, stárnoucí agent a expert na obzvláště obtížné případy. Má před sebou několik obtížných úkolů. Musí osvobodit První Dámu, manželku amerického prezidenta, ze spárů teroristické skupiny poněkud vyšinutých radikálů, a také musí najít a vycvičit svého nástupce. Vybere si toho zdánlivě naprosto nejméně vhodného kandidáta, totiž velmi schopného, nicméně poněkud vzpurného elitního bojovníka Deke Slatera, kterého musí nejprve přesvědčit o tom, proč by měl takovou práci přijmout. Společně s ním se pak vydává na další záchrannou misi, při které mají osvobodit amerického vojenského experta a jeho rodinu z rukou drogového kartelu v Kolumbii. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak tahle Norrisovka mi opravdu sedla. Sice akce a některé záběry ve vzduchu, v letadle působí hrozně béčkovitě tak jsem co se týče akce, soubojů a přestřelek spokojen. Norris má ve filmu zajímavou postavu, čisí z něj autorita. Na jeho pokročilý věk je Norris ve velmi slušné kondici. Film rozhodně nemůže nudit. Ostatní herci Dylan Neal a Jennifer Tng mě též bavili. Takže hodnotím 80% = **** ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[7/10] Nie také otupné akčné céčko so superhrdinom Chuckom ako sa mi na prvý pohľad zdalo. Tento film má taký štýl, ktorý mi sedí a takmer vždy sa pri nom slušne bavím a pri tomto filme to naštastie platí. Ocenujem hlavne fakt, že je to klasicky ladený akčný film s priamočiarym príbehom ktorý sa na nič nehrá, zbytočne sa nechodí okolo horúcej kaše a od začiatku nám porcuje slušnú akciu. S nou som spokojný viac ako dosť, od úvodnej záchrany prezidentovej ženy ma akcia chytila a udržala sa v približne rovnakej kvalite počas celého filmu. Veľa prestreliek, veľa zabitých, ručné súboje a dalšie skvelé prvky ako napr. lámanie väzov a podobne. V rámci svojej kategórií (béčkové až céčkové TV filmy) ide o prvotriednu akciu, v porovnaní s ostatnými akčnými filmami o akciu "iba" nadpriemernú. Ale bavil som sa pri nej viac ako slušne, síce nieje veľmi drsná, ale je realistická a hlavne sa tu veľa zabíja takže som spokojný. Chuck Norris ma prekvapilo oslovil už od úvodu čo mu vydržalo počas celého zvyšku filmu, jeho pomocník je tiež sympaťák a Norrisova dcéra je takisto dobrá. V podstate sú tu iba tieto tri úlohy hlavné a podstatné, zvyšok je nezaujimavý. Určite má tento film aj dosť chýb. Napríklad fakt, že ide o céčkovú TV produkciu, čo sa ukazuje na audiovizuálnom znení tohoto dobrého snímku. Jednak vizuálne ma film lákal iba pri akcií pričom sa to dalo ako tak zakryť, ale ostatné bolo všetko až veľmi televízne. A čo sa týka audia, čiže hudby tak sa tvorcovia snažili robiť niečo načo tento film nemá. Špionážnu drámu ?! Fakt neviem, pri nástupe do akcií bola špionážna, "bodnovská" hudba dosť nevhodná, naštastie sa to pri akcií zlepšilo. Dalšie negatívum je množstvo strihov a "pauzí" medzi filmov, čo ale plne chápem. Tretia a aj posledná negatívna vec je otrasné televízne obsadenie vedľajších úloh. Aj ked´ má tento film negatívne stránky ktoré som vymenoval a aj slabé hodnotenie, mne sa páčil viac ako dosť. Ako fanúšik akčného žánru a nezaujatý fanúšik Norrisa som spokojný. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Určitě to není tak hrozný, jak tvrdí zdejší hodnocení. Docela pohodovej kousek kterej se do průměru v pohodě vejde. Akce je dost a Chuck si to slušně dává i po šedesátce a zopákne si na konci i souboj s protivníkem z filmu Nezvěstní v boji 2. Určitě nic co by nějak oslnilo, ale černou barvu si to určitě nezaslouží.50% ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Toporný béčkoidní film s toporně toporným příběhem a ultra toporným herectvím Chucka Norrise. Na stupnici od jedné do deseti filmové bezduchosti si Prezidentův muž srdnatě drží dvojku, když od úplného dna jej zachránilo pár poctivých manuálních efektů. Nic proti elitně vycvičenému borci, ale nechat na střeše padák jako kdejaký amatér abych pak spustil kropičskou přestřelku, no dejme tomu. Ale vyslýchat někoho, mučit ho a nechat mu mobilní telefon, to už je na pováženou. S využitím prvku jenž propagoval kdysi Rocky a pak jej převzalo XY dalších akčáků, tedy výcviku hlavního hrdiny jenž zpočátku voře na co přijde a pak se stane neporazitelným ovšem díru do světa neudělají, ani s rádoby drsným Chuckovým výrazem jenž spíš evokuje myšlenku na ratlíka, který právě nutně potřebuje ale trpí akutní zácpou. Krom výše zmiňovaných blbin film disponuje typicky hloupými momenty (když si ve vyhrocených okamžicích nějaké postavy prostě postaví hlavu) a hlavně šílenou kamerou, která obzvlášť při snímání letu padákem lítá ze strany na stranu. Dokonce i jeden soused co točí většinou chodníky by to nasnímal líp. I když se to celé snaží tvářit uceleně, výsledek je notně žalostný. Na televizní poměry slušný odpad. ()

Witta 

všechny recenze uživatele

Film je samozrejme sracka, ale ono je to tak spatny az me to vlastne bavilo- mozna je to i tim, ze kolem Chucka je momentalne boom i diky reklamam apod., ale me proste bavilo se divat jak Chuck cte Bushido a hazi kolem sebe chytry hlasky jak otec Furat:) Velmi slozite se mi to hodnoti, protoze jsem se vlastne docela dobre pobavil, ovsem asi jinym zpusobem nez tvurci zamysleli:-) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Chuck Norris a jeho bratr Aaron byli vykonnými producenty. Chuckův syn Eric Norris byl pak režisérem druhého natáčecího štábu a společně s Tannerem Gillem byl také koordinátorem kaskadérů. (Rominator)
  • Natáčení probíhalo v texaských městech Brownsville, Corpus Christi, Dallas a South Padre. (Terva)

Reklama

Reklama