Reklama

Reklama

Prezidentův muž 2: Ground Zero

(TV film)
  • USA The President's Man: A Line in the Sand (více)

Obsahy(1)

Tajný agent Chuck Norris se vydává do akce, aby překazil teroristický útok jadernou zbraní. Musí najít úkryt teroristů a zneškodnit bomby dříve, než bude zlikvidována jedna z amerických metropolí! (oficiální text distributora)

Recenze (63)

Pecival 

všechny recenze uživatele

Neskutečná hovadina, která ale poměrně přesně cíli na mé béčkové čidla. Hlavní bourák klidně vylítne jet-packem do vzduchu a pak z jihu Afgánistánu doletí rogalem k ponorce v Ománském zálivu. Fakt že je to vnitrozemský stát autory vůbec netrápí.Podbných nesmylsných, béčkovému oku lahodících akcí obsahuje film spoustu. Trochu škoda je, že nezničitelný Chuck to tam jenom odstojí a nic nepředvede, ale holt už není nejmladší. Tak akční stránku obstaráva jeho pohůnek (naučil jsem ho všechno co umí) a je dokonce tak šikovný, že zvládá i tu komediální - rozuměj mele nekončicí přival hovadin. Smutným mementem doby je, že když už sou záporáci arabáči, musíme nejdřívě ozřejmit, že většina jsou mírumilovní lide, ministr arabáč vede meditace o povaze Koránu atd. - v Delta Force se nic vysvětlovat nemuselo.. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Standartní dobrodružný akčňák. Fanatičtí teroristi přivezou do USA nukleární bombu. Chuck Norris (věř mi, Chucku) a Judson Mills jako supertajná jednotka operující po celém světě, podléhající přímo tomu nejvyššímu - prezidentu USA (ne, není to Bush). Jejich práce je zachraňovat svět. Je zde partička špatných chlápků, kteří všichni umí kung-fu, je tu bomba s velkým červeným časovým displayem ke zneškodnění, je tu tisíce a tisíce nepřátel, kteří prostě na hlavní hrdiny nemají. A přitom nejlepší scéna, kde jsem se opravdu od srdce zasmál je kde Judson Mills trénuje s malými červenými míčky s páskou přes oči. Hned jsem si vzpoměl na skvělý okamžik ve filmu Vybíjená, kde hlavní hrdinové taktéž trénovali s červenými míči. Ovšem s mnohem většími míči. Stejně, jestli máte rádi akční filmy kde ti dobří zachraňují svět (tohle určitě není spoiler - ti dobří totiž VŽDY zachraňují svět), tak je to parádní film pro oddech po úmorném dnu za školní lavicí. Robert Uhrich prezidenta stvárnil lépe než george Bush, už jen za to by měl být alespoň nominován na Oscara za přínos světové kinematografii. ()

Reklama

darkreider 

všechny recenze uživatele

Vystreliť sa jat-packom a potom dokĺzať na padáku až k ponorke, to už chce nemalý skill. Nesmrteľný Chuck tu nepredvedie ani jeden kop z otočky (WTF!!!), iba vyskočí pol metra, zavesí sa na tyč a mierne pokrčí nohy v kolenách... Nuž, čas nezastavíš. Ale aspoň predviedol na konci novinku a tou je drvivý futbalový kop, ktorý pošle úbohého teroristu letom tri metre až do najbližšieho stromu. A to drahý zúčastnený, to je ešte väčšie terno, ako fakt, že zneškodniť atómovú bombu v poslednej sekunde je už zase "IN". ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Ale né hergot, to né. Kterej blázen, vyjmenujte mi jednoho jedinýho na světě, by točil pokračování debilózního televizního béčka, který samo o sobě udělalo do světa díru asi stejně velkou jako když si želva uprdne do písku? Cože? Cože! Chuchk Norris a jeho family company. Zápletka z jadernou bombou uprostřed města to už tu bylo, nejenom ve 24 hodinách. Ale to se dá tolerovat, jenže kdo mohl tušit, že z jednoduchýho primitivního děje udělaj stejně primitivní film? Otázka zbytečná, jedem dál! Čím nás amík Chuck zásobuje tentokrát? Střelba při saltu? Ne, nedělám si legraci. Do akčáku sice zajímavej prvek, ale to ho musíte stejně zajímavě podat. Ne máchat rukama sem a tam a trefit přesně toho nebohýho poskoka s kulometem. Použití dokumentárních záběrů? Ano, proč ne. Jak jinak si vysvětlit rozmazané a neostré, jednoduše zabírané lety raket a stíhaček. Musí umět každý islámský terorista kung-fu? Ano, musí, jak jinak by obstál proti pěstma šermujícímu Chuckovi či jeho pečlivě vycvičenému svěřenci. Proč leptat kyselinou ve spreji poklop, když jde normálně zvednout? Pro efekt! A na závěr? To co si tvůrci připravují dlouho do předu, aby to pak Chuckův geniální mozek vyřešil rozluští průměrně inteligentní divák hned v samotném zárodku. Jaký dát hodnocení? Jednu hvězdičku? Neblbněte, to by byl horší terorismus než film samotnej. Odpados seňoras! ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Mohlo se to jmenovat Hovno z nutrie nebo taky Walker Texas Ranger, série třicátádevátá, díl třistajednapadesátý. Nebo taky Žumpa, Trojka z Einsteinova či Supervýmrd! Každopádně ústřední trojice vznikla skloubením schopností a dovedností: MacGyvera, Rychlé roty, mistra Yody, Bruce Leeho a dalších asi dvouset The Best´s... Věci řeší neuvěřitelně přesně, vždy s tím nejideálnějším řešením a hlavně gigarychle. Rychlost světla je jejich pomalejší tetičkou, nesnídají, neobědvají, nevečeří, tím pádem neserou, neodpočívají, jenom bleskově řeší problémy prezidenta Spojených států.... Ne, tohle je fakt moc, tohle totiž není film, nemá to ani jeden filmový atribut. Tohle je prostě odpad! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Postavu Deka Slatera ztvárnil Judson Mills, zatímco v předchozím díle jej hrál Dylan Neal. (mzss1)

Reklama

Reklama