Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nájde sa dlhý teenegerský film z 80tych rokov, ktorý nebol nikdy odvysielaný a tvorcovia sa rozhodnú, že ho odvysielajú teraz, v súčasnosti so všetkým, čo tam má byť: klišé, zlými módnymi výstrelkami a stereotypnými postavami s ktorých si autor poriadne vystrelil... (oficiální text distributora)

Recenze (17)

Smok 

všechny recenze uživatele

Ak sa človek dokáže totálne povzniesť nad tuposť príbehu a film berie ako čistú paródiu na 80te roky, dokáže sa na niektorých scénach a postavách aj mierne pousmiať. Ja myslím, že tie dve sa v tom prípade dajú dať, ale to je maximum. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Ahááá, tak přece jen to byla komedie, chvála CSFD za to info - furt jsem si nebyla jistá, jestli jde o neuvěřitelnou týnejdžerskou sračku nebo o sračkovitou parodii na týnejdžerské sračky... No tak dáme hvězdičku za tu krutě nepovedenou snahu o humor. 10% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Vezměte tu nejsušší, nejblbější, nejhloupější a nejméně humornou parodii na středoškolské filmy hozenou do osmdesátkového retra a natočte na ni parodii. Pak už nezbývá než to jen pojmenovat Bezva jízda (opravdu výborný tah distributora, ten název asociuje něco, kolem čeho ten film ani neproletí ve stíhačce!!!!). A máte tenhle film. Kravina na entou, trapná, nehumorná, dementní a ještě jednou trapná. Ano, zasmál jsem se asi dvakrát (určitě při tanečních číslech a pak při školení jak se stát negrem). Od odpadu film zachraňují jen dvě věci - Dominique Swain a osmdesátkové taneční scény. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem originální námět, ale nakonec je to jen snůška a spojení několika příběhů do jiného a mnohem horšího filmu. Scénář - Neal Brennan a Michael Schur ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Poctivo odpozeraných 20 minút. Po tom ako začala Swain opäť škriekať, mi praskli nervy a film som vypol. Podľa raitingu som však o veľa neprišiel. ()

glamgirl 

všechny recenze uživatele

Tak toto teda nevyšlo... ani ako paródia na 80s filmy, ani po kostýmovej stránke (80s módu zbožňujem, ak by sa aspoň dalo pozerať na oblečenie a make-up, pridala by som hviezdu, ale takto... nič nebude! :)). ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Dosti poťapaný film, ale bylo v něm několik fakt povedených "frků"...."ach, on je tak úžasný - je mu pětatřicet, ale vypadá na čtyřicet"... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Čas od času si někdo z Kanady řekne, že když své bohatší sousedy (míněno Spojené státy americké) strčí do kapsy v ledním hokeji, může přijít vítězství i na filmovém poli a jestliže mohou do pohodlného režisérského křesílka zasednout takoví „kumštýři“ jako Jason Friedberg s Aaronem Seltzerem, tak proč to nezkusit třeba s parodií. Teda parodií…já si ani nejsem stoprocentně jist, jestli mělo jít o pokus o parodii a nebo jenom o bláznivou komedii. Tak nebo tak, sportovní terminologií bych konstatoval, že šlo o pokus neplatný. Tvůrci vůbec neumí pracovat se svěřeným materiálem a když jim situace do cesty přihraje nádherný kus dřeva, tak sekyru chytí za hlavu a topůrkem se snaží nadělat polínka na zimu. Jako příklad bych uvedl závěrečný tanec Dominique Swain a Chrise Kattana……jasná nahrávka na smeč a příležitost pro zparodování Hříšného tance a výsledek………no, podívejte se sami!?!?!?!?!?!? ()

Luisis 

všechny recenze uživatele

Nemuzu si pomoct ale je to tak trapne az sem se opravdu obcas zasmal.Paradni scenka se super rychlym pocitacem:-) ()

Reklama

Reklama