Reklama

Reklama

Skladiště 13

(seriál)
  • USA Warehouse 13
Mysteriózní / Sci-Fi / Drama / Thriller
USA, (2009–2014), 46 h 25 min (Minutáž: 42–87 min)

Hudba:

Edward Rogers

Hrají:

Eddie McClintock, Joanne Kelly, Saul Rubinek, Allison Scagliotti, Genelle Williams, CCH Pounder, Aaron Ashmore, Simon Reynolds, Jaime Murray, Faran Tahir (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(64)

Obsahy(1)

V kombinaci dramatu a komedie (dramedy) sledujeme působení dvou tajných agentů Petera Lattimera (Eddie McClintock) a Myky Beringové (Joanne Kelly) na podivném místě v Jižní Dakotě zvaném 'Warehouse 13' - skladiště, kde americká armáda uchovává vzácné a nadpřirozené předměty, cennosti a tajuplné relikvie. Úkolem agentů je tyto předměty zkoumat a pozorovat, aby za pomoci jejich podivných činností mohli vystopovat další takové předměty a v tomto skladišti je ukrýt před zbytkem světa. (iHyik)

(více)

Recenze (111)

rodier odpad!

všechny recenze uživatele

desna kokotina. doufam ze takovehle nebudou dalsi nove usa serialy. Neuveritelna demence. Top secret sluzba co zachranuje svet a vsecko se snazi resit kecama misto zbranema = nerealisticke a nesmyslne a hlavne nudne. Zenska agentka jedina ujde utoku a misto zakroceni cumi a nic neudela.. demence proste. holt pro amiky. blbe amiky kteri si mysli ze ve svete se zbrane nepouzivaji a o vsem si muzeme promluvit. pritom prave v usa maj k pouziti zbrani co nejblize. rvu demence. ()

Cejny 

všechny recenze uživatele

Ze začátku tento seriál vypadal velice slibně. Dobrý nápad s tajným skladištěm, ve kterém jsou uchovávány různé nadpřirozené předměty. Na takovém písečku si scénáristé mohou vymyslet prakticky cokoliv. Postupem času ale fádní hledání těchto relikvií omrzí, navíc duo hlavních "hledačů/strážců relikvií" není zrovna kdoví jak dobře obsazené. Oba herci spíš přehrávají a jejich rádoby humor mi kolikrát moc nesedí. Některé epizody jsou hodně dobré, ale v celkovém hodnocení to na víc jak tři hvězdičky není. Chtělo by to něčím oživit. 50 % ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Koukali jsme na to hned po Heuréce , tak že dalo trochu práce a dílů než jsem si zvykl na nový děj a lidi. Ale naštěstí se to velice pěkně rozjelo a s každou další sérií to bylo lepší, zvlášť poslední 4 měla grády (5.série jsem ještě neviděl čekám na dabing) docela by mě zklamalo, kdyby po 4 skončili, neboť by to bylo nedokončené. Představitelce Myky sluší rovný vlasy ne vlnitý. Jinak nejlepší postava určitě krásná Claudia a bručoun Artie. Tenhle seriál mohl mít mnohem víc dílů, těch možností tam jsou spousty. Ps-dodatek, tak po skončení 5.série mě docela mrzí, že to nemělo víc dílů, je to zábavné a zároveň i zajímavé. Postavy tam krásně zapadají a dobře se tam doplňují. Určitě bych si uměl představit třeba seriál Skladiště 14. Zajímavé je že hodnocení to má menší než třeba Svatyně, která je i provedením a hlavně kvalitou úplně někde jinde.19.3.2016 ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Velice povedená rodinna podivana ;-) Dobre napady, kazdy dil je jiny a necim zajimavy a Saulu Rubinkovi roli Artieho asi usili primo na miru jak mu sedi a trio McClintok & Kelly & Scagliotti ho neskutecne skvele doplnuji! ;-) Jen v zanrovem vyctu chybi zanr "komedie" protoze usmevnych momentu je tam na to dost... 74% ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Díky nadhledu a řadě komickým odlehčením tenhle seriál o agentech Secret Service přidělených k tajnému projektu, který se vypořádává s zvláštními jevy, evokuje Joshe Whedona. U několika prvních epizod jsem si dokonce říkal, že takhle zábavně a nenásilně měl vypadat Dollhouse. “Story arc”, jež se rozjede někde okolo poloviny první série ale není dostatečně tažná a Warehouse 13 je postupem času stále víc “cheesy”. Nepomůže ani jiskření mezi hlavními postavami nebo to, že Joanne Kelly v roli Myky je opravdu kočka. ()

Galerie (534)

Zajímavosti (9)

  • V páté epizodě 4. série je scéna, která se má odehrávat mezi 1. a 2. třetinou hokejového zápasu, na časomíře za zády hlavních protagonistů Petera Lattimera (Eddie McClintock) a Myky Beringové (Joanne Kelly) je však časomíra ve stavu před začátkem utkání, tedy označuje 1. třetinu s vynulovaným časem. (dandislav1991)
  • Děj 5. epizody 4. řady se odehrává na ledové ploše v Hershey Center, která se dle seriálu nachází v Torontu, ve skutečnosti ale sídlí v Mississauga. (Shakaar)
  • Natáčelo se v Kanadě. (Varan)

Reklama

Reklama