Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Režisérská dvojice Robert Ménard a Michel Coté natočila po devatenácti letech pokračování kanadské komedie o čtveřici kamarádů. Gerard, Jean-Jacques, Patrice a Serge se tak moc nezměnili, ale prožívají teď katastrofy středního věku, včetně těch sexuálních.  Režisérská dvojice Robert Ménard a Michel Coté natočila po devatenácti letech pokračování kanadské komedie, a podařil se jí husarský kousek. Čtveřice hlavních hrdinů, kteří se za ta léta zas tak moc nezměnili, teď prožívá katastrofy středního věku a má co dělat, aby se s nimi vyrovnala. Gérard zvaný Býk trpí dysfunkcí erekce a jeho žena, která má po krk jeho avantýr, ho po třicetiletém manželství vykopne z domu. Vždy upravený narcisista Jean-Jacques, jemuž se říká Páv, se snaží vyřešit s pomocí psychologa svou skutečnou sexuální orientaci. Patrice, přezdívaný Lev, ztratí přítelkyni a musí napnout všechny síly ve svém povolání filmového kaskadéra a stejně jako osamělý Serge zvaný Žížala se pokouší najít ženu svých snů. Všichni společně pak hledají pomocnou ruku, která by jim ulehčila současné životní trable. V hlavní čtyřroli Michel Coté, dále hrají Véronique Le Flaguaisová, Marie-France Duquetteová ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Tak to nemá chybu, už dlouho jsem se tak nenasmál :-) Kde ty herce proboha vzali? Snad se mi podaří sehnat i jedničku :-) ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná záležitost, ke které člověk ani nepotřebuje znalost prvního dílu, čehož jsem se obával nejvíce. Ale bylo to v pohodě, rychle jsem se zorientoval kdo je kdo a nakonec jsem se občas i skvěle pobavil. Tahle komedie sice nestřílí hlášky a vtipy jednu za druhou, ale těch pár scének, u kterých jsem se docela dost nasmál, stálo za to. A musím tedy říci, že maskéři v tomto případě odvedli skvělou práci, protože z jednoho člověka udělali čtyři různé muže, z nichž každý vypadá jinak, což jsem obdivoval po celou dobu filmu, protože takhle dokonalou práci jsem opravdu nečekal. Film jako takový na mě prostě zapůsobil a dokázal mě okouzlit svým humorem a některé hlášky (vy jste autosexuál) a scénky si budu asi pamatovat ještě hodně dlouhou dobu. Z filmu, od kterého jsem vůbec nic nečekal, se vyklubala zajímavá komedie z frankofonní Kanady, která dokazala pobavit a která naprosto perfektně prozářila všední nudný večer. Nemám, co více bych na adresu filmu dodal, docela mě ale fascinují ty různorodé a velmi se rozcházející názory na tenhle film, tohle na této databázi zase tak často nevídám, ale některé filmy prostě asi jsou takové, že jedné polovině se líbí a druhá je posílá do odpadu. Já patřím k té první části a rád uděluji čtyři nadprůměrné hvězdy. ()

CabelNM 

všechny recenze uživatele

Od baru k baru ? Nie ! Od debila k debilovi ! V tomto filme bolo zlé snáď úplne všetko, od scenára, réžiu, hercov až po hudbu, absolútne nezáživné, nudné, trápne, jednotvárne a nevtipné, jedinou zaujímavosťou je režisérova kreativita zahrať si všetky 4 hlavné postavy úplne sám preto mu udeľujem aspoň jednu poslabšiu * za snahu, tí čo dali tejto nevkusnej cocotine hviezd 5, mali by sa dať čím skôr liečiť !!! ()

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

Narehotal som sa jak už dlho nie a malo to zmysel škoda že prvá časť sa tažko zháňa..jednoducho poňaté stvárnenie štyroch postáv režisérom ma taktiež dostalo..pecka čo viac dodať!? ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama