Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři příběhy filmu tvoří mozaiku osudů několika manželských či partnerských dvojic, které v určitém zlomovém bodě života řeší otázky chtěného, nechtěného, vytouženého nebo zmařeného rodičovství. Záměrem scénáristky a režisérky Alice Nellis je ukázat pomocí souběžného vyprávění několika příběhů, že problém moderního rodičovství je širší a hlubší než konkrétní situace kterékoliv jednotlivé postavy. Domácí režisérka číslo jedna opět přichází s příběhem, který se může dotknout diváků bez ohledu na věk či postavení. Každý z vyprávěných příběhů o touze po dítěti, osudovém rozhodnutí, zda dítě mít či nemít nebo snaze vyrovnat se s nástrahami, které před nás život postavil, může být právě ten váš. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

maniacxl

maniacxl (hodnocení, recenze)

Mamas Trapas je daleko výstižnější název.Jedna velká tragédie.Nechat herce improvizovat bez znalosti scénáře je fakt blbej pokus.To pak i taková výborná herečka jakou Zuzana Bydžovská je,musí být v prdeli!Nevím,nevím,ale na tohle u nás ještě zdaleka nemáme.No a Alice Nellis už vůbec ne.Zkrátka celý mimo mísu!!20%.

Anna Karenina

Anna Karenina (hodnocení, recenze)

Po přečtení komentářů, snad už nemám co napsat, vše tu je. Nesouhlasím s Tetsuo stím co napsal o filmu , ale s luczi: "Jeho síla je v pravdivosti a přirozenosti." Je to pěkný film o rodičovství nenaplněném, zmařeném, touženém. To jsem si vypůjčila od dormouse. Swansea bych musela citovat celou. Film není plytký a rozhodně pasivně bezmyšlenkovitý.

jelen1

jelen1 (hodnocení, recenze)

Sourozenci Čapkovi a Zuzana Bydžovská se už spolu osvědčili v divadelním představení Cesta dlouhým dnem do noci...V tomto filmu stejně dobří:)

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

To jest možné, ale tohle by byl z mé strany čirý masochismus, tudíž si ho ráda ušetřím. Polish a turd, it's still a turd, neboli v tomto případě natoč geniální film o rodičovství a stejně to pro mě bude film, kde skupinka středostavovských příslušníků dramaticky angstí nad svou schopností/neschopností/touhou zapíchnout svůj život u potomka. Nic pro mě.

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Tak popravdě, nikdy bych nešel na film Alice Nellis kvůli tématu. Její kvality jsou jinde.

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Kolikrát se člověku stane, že ho téma filmu nejen nezaujme, ale přímo fyzicky odpuzuje? Snad někdy v neděli večer na ČT jako dávidlo.

koog

koog (hodnocení, recenze)

viděla jsem víc než trailer a bude to naprosto výborné!! jen dost depresivní ... jinak taková zajímavost - scénář existoval jen v bodech, herci improvizovali

Milwa

Milwa (hodnocení, recenze)

Včera jsem viděla trailer v kině a musím říct, že zaujal hodně, nebude to lehce stravitelné sousto, ale doufám, že kvalitní...určitě na to půjdu

Sandiego

Sandiego (hodnocení, recenze)

http://www.zkouknito.cz/video_58947_trailer-mamas-amp-papas Povedenej a dobře vystavěnej trailer, který dokazuje, že se Nellis vydala na novou cestou - zmizelo pozlátko a učesanost jejích předchozích filmů a místo toho dosti syrové okamžiky, bolestivé konflikty a důkazy že by poloimprovizační metoda měla fungovat na jedničku. Celý trailer si ale pro sebe krade Bydžovská, která mu propůjčuje (spolu s naléhavou hudbou i komentářem) notnou dávku emocí, jsem zvědavej jak jí to půjde s exotikou dohromady.

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

tohle mi úplně uniklo, měl jsem za to, že dalším filmem Alice Nellis budou Lidice

Sandiego

Sandiego (hodnocení, recenze)

Alice Nellis reinkarnující osvědčenou Formanovskou metodu, to zní docela zajímavě a téma rodičovství v současné společnosti se zdá docela nosné. Zajímavý taký je, že se prý má natáčet i v Dominikánský republice, prý má jít o takový "intimní velkofilm", to jsem zvědavej jak to půjde dohromady.

Reklama

Reklama