Reklama

Reklama

Ptákodemie: Děs a hrůza

(festivalový název)
  • USA Birdemic: Shock and Terror (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ona je úchvatná modelka a on úspěšný mladý prodejce softwaru. Do jejich slibně se rozvíjejícího vztahu ovšem krutě zasáhne matička příroda, když skrze své opeřené tvory začne lidstvu oplácet staletí znečišťování a dalších bezohledností. (Festival otrlého diváka)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

lamps odpad!

všechny recenze uživatele

Budu neobyčejně fér a napíšu, že někde v archivech nepředstavitelně špatných tvůrců se možná válí ještě amatérštější filmové výtvory, ale sám tomu vlastně nevěřím. Birdemic je jasně nejhorší film, jaký jsem kdy viděl - a do karet mi hraje i fakt, že to James Nguyen bere jako smrtelně vážný eko-alarm, přičemž se sám devalvuje úplně každou filmařskou složkou a volbou. Chápu, že tomu dá spousta lidí ironických 5*, a i já se vlastně náramně pobavil, ale spíše jsem byl soustavně knockoutován zjištěními, do jakých extrémů příšernosti se dá filmařina posunout (a to se zdaleka netýká jen triků). Určitě ale Must-see záležitost a pro mě zatím nejzaslouženějších 0% v dějinách kinematografie. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

[OBSAHUJE SPOILERY] Krystalické! Prvních 45 minut jsme svědky více záběrů na jezdící auta, než je v průměrném díle Kobry 11 a zejména něžného příběhu dvou mladých, krásných, úspěšných a opálených (on je prodejce software, ona modelka) lidí se špinavými chodidly, kteří se pomalu šinou od letmého setkání v restauraci, přes návštěvu dívčiny matky až po první sex a v druhé polovině nastává nefalšovaný ptačí terror. Digitální (Moorhuhn hadr), kvičící orlové nalétávají do věcí a vybuchují (dobrá, sem tam taky někoho pomočí a on chcípne - chemické zbraně v podání ptactva!) - jak se posléze dozvíme, děje se tak kvůlivá globálnímu oteplování, které ohřívá moře a ničí řasy, jež některé živočišné druhy konsumují (jak se mezi tyto živočišné druhy dostali zrovna orlové se však nedozvíme) a tak začali orlové útočit na lidi. Pro boj s nimi je nejlépe zvolit šatní ramínka a zbraně, které se vybijí cca po půlhodině intensivní střelby. Naštěstí se na konci ozve volání domovské planety (c) chajim a naši hrdinové jsou zachráněni a mohou hledět vstříc jasným, bezorloidním zítřkům. ()

Reklama

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Pánové a dámy, běžte s těmi odpady do koše (nebo spíš do prdele) a neházejte je na tento brilantně zpracovaný D(éčkový) snímek. Každý fanoušek této kategorie musí přece ocenit: Digitální triky, kde se objekty pohybují fixně s kamerou. Orli házející svůj trus v podobě vybuchujících bomb. Orli chčijící moč v podobě kyseliny. Zpětný ráz u zbraní s několika vteřinovým zpožděním oproti samotném výstřelu. A to jsem určitě spoustu perel vynechal.  Tohle prostě není myšleno vážně, tak běžte s těmi odpady někam a dejte jako správný fanda 5* hodnocení. Nebo aspoň smrtelně vážně a možná trochu škodolibě tenhle snímek doporučujte lidem, kteří na takovéto snímky nejsou. Určitě to moc ocení. Už se těším na pokračování s podnázvem Resurrection. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

James Nguyen je na všechny pády nobelovkyhodný génius, protože tak mocně skrývat trolling/nespecifikovanou mentální poruchu/totální recesi nedovedl ještě nikdo. Popis děje: Týpci blbě kecaj - přilítaj orli - týpci mávaj ramínkama na šaty - orli kakaj - část týpků umírá - orli odlítaj. THE END, Hitchcock pls! ()

KRYSIOPICE odpad!

všechny recenze uživatele

Sem se u toho nasmál lip jak u lecjaké komedie. Geniální repliky a pocit že herec v hlavní roli musí být totální debil. Spousta záběrů na to, jak jezdí auto po městě :D asi za jeho pronájem dali hodně prachů, tak chtěli aby bylo vidět. Orli namalování v malování. zvuková stopa u útočících orlů jasně vystřižená z nějakého válečného filmu ( zvuk ju 87 stuky proste poznam). doporucuji ceske titulky ale bohuzel nevim od koho, které obsahují perfektní komentaře jako něco: mumly mumly ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Režisér James Nguyen film propagoval tak, že svou dodávku oblepil reklamami, umělou krví a ptáky. (L_O_U_S)
  • Mnoho jmen v titulcích je vymyšlených, protože režisér James Nguyen chtěl, aby film vypadal profesionálněji. (L_O_U_S)
  • Stránka imaginepeace.com, na kterou film velmi nápadně odkazuje, je ve skutečnosti stránkou Yoko Ono. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama