Reklama

Reklama

Smrt a život Charlieho St. Clouda

  • USA Charlie St. Cloud (více)
Trailer 2

Charlie St. Cloud je mladý námořník, který žije se svou matkou a mladším bratrem Samem. Jednoho dne matka odjede na noční směnu a Charlie odváží Sama ke kamarádovi. Dojde k autonehodě, při které Sam zahyne. Charlie si bratrovu smrt dává za vinu, přestože nehodu nezavinil. Na Samově pohřbu uteče do lesa, protože nevěří tomu, že Sam již není. Netrvá dlouho a Charlie začne vídat přeludy tak reálné, jako kdyby před ním stál bratr z masa a kostí. Jeho okolí má však za to, že Charlie přišel o rozum. Krátce poté se do města vrací Tess, spolužačka ze střední. Oba mladí lidé se do sebe zamilují. Pokud bude chtít Charlie znovu objevovat krásy života, bude muset nechat odejít minulost a nadobro se rozloučit se svým bratrem Samem... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (145)

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Zacova milá a jeho pubofanynky sou z tohodle určitě vlhké až na chodidlech a i vemě asi někde hluboko,zašlapaný a zadupaný dříme romantik.Já si tohle občas dám rád a že tohle je hodně,-II-,hodně,-II- a ještě jednou hodně romantický filmec.Zac jako herec mi nepřipadá úplně ztracený a něco by v něm i mohlo být.Taky asi pomohlo to,že Amanda Crew se mi -II-,-II- (;)) líbí. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Zac Efron v hlavní roli? No proč ne, je to docela fešák, když už se mi nebude líbit ten filmu, alespoň se budu dvě hodiny dívat na něj. Ale kupodivu, ani ten film nebyl tak úplně k zahození. Samozřejmě, že nám nepřináší nic co bychom ještě nikdy neviděli, ale přesto mě nenudil a konec mě dokonce dohnal k slzám. Občas jsem se teda ztrácela v tom kdo je teda živej a kdo mrtvej, ale na konci to všechno zapadlo dohromady. Řekla bych, hodně slušný průměr . 3* .... ale teda.. vyspat se s někým na hřbitově, ani kdyby to byl skutečně Zac. ()

Reklama

Primavera 

všechny recenze uživatele

Film splnil celkom slušne všetky atribúty, ktoré sľubuje. Dráma, aj keď predvídateľná. Z romantiky sa mi viac páčili zábery prírody vo Vancouvri ako sentimentálne scény s dvojicou. Tento druh fantasy chytí za srdce toho, kto definitívne stratil niekoho blízkeho. Môcť ho ešte počuť, vidieť, hovoriť s ním .... ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Tohle je od zacatku do konce same klise a kyc. Zvrat v pulce filmu me sice prekvapil, ale od te chvile bylo jasne, co se stane. Nemyslim si, ze byl dobry tah pojmout to tak ducharsky a nabozensky. Ale tezko rict, jestli by Zac dokazal zahrat blazna stejne dobre jako hrdinu. Tahle role mu fakt sedi a zvladl ji dobre (tudiz je me hodnoceni z velke casti za nej), ale musim priznat, ze kdybych ho nechtela videt bez tricka, asi bych se takovemu filmu vyhla. Nakonec jsem toho stejne moc nevidela a milostna scena stala za prd (tma jak v pytli a hrbitov k tomu, to je romantika jak vysita). Nic vic ale tenhle film bohuzel nenabidne. ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná romantická podívaná, v jejíž hlavní roli se představí známý idol dívčích srdcí – Zac Efron. Zac se drží zajetého standardu hodného hezounka s upřímným kukučem. Docela by mě zajímalo, zda-li umí zahrát i něco jiného. Na druhou stranu jeho herecký výkon není vůbec špatný, musí přece utáhnout celý film, jen už je lehce stereotypní. Ráda bych ho pro změnu viděla v jiném žánru. Trochu mi vadí malý prostor pro další herecké role. Více prostoru dostává pouze dívka, do které se Charlie zamiloval a která je mi velice sympatická; a jeho zesnulý bratr, který mi ke konci začal už dost pít krev. Zbytek vyplňuje rádoby kreativní kamera. Bohužel i vcelku zajímavý nápad na to, že někdo vidí mrtvé lidi, dost nevyužitý a promarněný. Rozhodně to z ruk scénáristů nebyl dobrý a domyšlený tah. Pokud se přenesete přes stigma Muzikálu ze střední, které si Zac celou dobu sebou táhne a zdá se, že se jen tak neodlepí a rozhodnete se podívat na romantiku k nedělnímu kafíčku, směle do toho. Pokud ovšem očekáváte kvalitní dialogy a inteligentní scénář, tak to musíte šáhnout do jiné poličky. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (12)

  • Zelená reštaurácia pri prístavisku s názvom "Flynn´s Reach" je v skutočnosti povestná "Molly´s Reach" zo seriálu The Beachcombers v meste Gibsons, štát Britská Kolumbia. Kvôli natáčaniu bola dočasne premenovaná a premaľovaná na zeleno. (ThomasCrown)
  • Jedním z rozdílů mezi románem Bena Sherwooda, podle kterého byl snímek natočen, a filmem je umístění děje. Zatímco knižní děj se odehrává v massachusettském Marbleheadu, film je situován do washingtonského Quincy. (Terva)
  • Diváci pred testovacím premietaním obdržali lístky s názvom filmu Radio Prom. (ThomasCrown)

Reklama

Reklama