Reklama

Reklama

Superman/Batman: Veřejní nepřátelé

  • USA Superman/Batman: Public Enemies
Trailer

Země zmítaná potížemi přijala zoufalé řešení: Lex Luthor se stal prezidentem a Liga spravedlivých je ve službách vlády. Proti novému režimu se postavili jen Batman a Superman – a jejich neloajálnost je přesně tím, oč Luthor usiloval. Využil jejich statut vyděděnců, vyprovokoval proti Supermanovi skandál a konečně slaví vítězství nad mužem z oceli. Tento originální animovaný film DC Universe, založený na populárním comicsu Jepha Loeba a Eda McGuinnesse, natočený ve výkonné produkci Bruce Timma a opatřený hlasy herců z animovaných televizních seriálů Batman a Superman, včetně Kevina Conroye, Tima Dalyho a Clancyho Browna, překypuje politickými intrikami a akcí nabitými souboji mezi hrdiny, kteří bez výjimky věří, že právě oni stojí na správné straně zákona. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Další z těch nej animáků podle komiksů. Osobně Supermana nemám rád, dalo by se říct, že ho nesnáším no a Barmana rád mám, dalo by se říct, že ho zbožňuju. Takže kombinace těchto dvou v jednom filmu byla pro mě velice zajímavá. Nakonec to dopadlo tak, že se mi film opravdu líbil a užíval jsem si to. ()

Darth Revan 

všechny recenze uživatele

Akcí naplněný animovaný film, v němž se setkávají dva největší hrdinové, které stvořilo komiksové nakladatelství DC Comics. Nevím proč, ale můj oblíbenec Batman tady působí tak trochu zakřiknutě a Superman porazí snad všechny nepřátele. Jinak mě potěšili další hrdinové, kteří se ve filmu objevili, nejvíce snad Atom, jenž dokáže úspěšně zachránit svět před radiací a také krátká bojová scéna mezi dvojicí hrdinů a armádou lotrů. Sečteno podtrženo, film byl skvělý a proto dávám pět *. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Opravdu nářez. Ale mohlo to být o něco delší. Lex Luthor se po krizi stává americkým prezidentem. Superman a Batman tedy musí spojit své síly a bojovat proti němu. Je na ně vypsaná odměna a Luthor na ně posílá hordy záporáků. Líbily se mi ty velkolepé bitvy. I to že tu byli netradiční členové Justice League. Taky se na Zemi řídí obrovský meteorit z kryptonitu, takže mají opravdu co dělat, aby tomu zabránili. "Bůh žehnej Americe!" :D ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Poctivá komiksová rubačka. Nebudu nic zastírat: zhruba v půlce filmu dostávají Batman se Supermanem šílenou nakládačku asi od dvaceti různých mutantů (superhrdinů), a je to neskutečná nálož! Bavilo mě to! Nikdy bych si tak kulervoucí scénu ani nedokázal představit, tohle je zněkolikanásobená bitka Singerových X-menů! Jakto, že nikoho již dříve nenapadlo něco tak triviálního, jako spojit dva nejznámější bijce z komiksových políček, a na jednoho z nich vypsat odměnu za dopadení? Tak jednoduchý scénář (a to ještě není vše, vážení), a zpracování je přitom dechberoucí... Nezbývá jen, než se těšit na filmové zpracování - žijeme přeci jen ve 21. století - a třeba takový Snyder by za nemalý peníz celovečerák doufejme s přehledem rád natočil... Tento crossover hodnotím velmi pozitivně, a až na občas slabší animaci (nebyly prachy holt) nemám v podstatě co vytknout. Naprostá spokojenost. Tímto filmem zahajuji mé DCčkové šílenství: již mám v merku cca pět podobných explozivních snímků. ()

Wlck 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct. Tohle je vyloženě film, kde mě dostihla má ohromná neznalost komiksového univerza DC comics. Neznal jsem ani polovinu všech těch protivníků, kteří se proti těm dvěma postavili, čímž mi jistě mnoho souvislostí uteklo. Každopádně se mi strašně líbila animace a právě za tu dávám ty dvě hvězdy. Protože nápad za moc nestál. ()

Galerie (123)

Zajímavosti (4)

  • Všechna práce s herci probíhala v jedné místnosti, aby byla umožněna vzájemná interakce. (JORDY)

Reklama

Reklama