Reklama

Reklama

Vzpoura mutantů

  • Velká Británie The Mutations (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Dr. Noller experimentuje na univerzite s kombináciou DNA. Najskôr skombinuje DNA rastlín a zvierat, ale neskôr začne mať vyššie ciele. Pre svoje šialené plány používa študentov. Skríži človeka s rastlinou a podarí sa mu vytvoriť vraždiace monštrum... (Hennesy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

S ohľadom na rok výroby je The Mutations špička. Primárne ide o monster horor so šialeným vedcom v podaní Donalda Pleasencea a kdejakými nehumánnymi experimentami, v ktorého pozadí sa odvíja príbeh komunity zdeformovaných zamestnancov cirukusovej Freak Show, ktorí sú utláčaní obludným Lynchom. Je tu cítiť pre 70. roky typickú umiernenosť, čo sa explicitného násilia týka a na trikoch sa už podpísal zub času, zarytí fajnšmekri však iste dokážu oceniť kvality tohto málo známeho hororu... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky a milovníky hororů dnes již legendární herec Donald Pleasence v 70kovým filmu kterej na mě působil tak, že se scénáristi Robert D. Weinbach a Edward Mann hodně inspirovali filmy Freaks(1932) a The Island of Dr. Moreau. Přihodili pár svých nápadů, Jack Cardiff to zrežíroval a vznikl The Mutations. Mně osobně se tahle kombinace líbila. Že to není až tak moc originální mi nevadí. Zároveň jsem i zavzpomínal i na výše zmiňovaný filmy(ikdyž The Island of Dr. Moreau byl zfilmován vícekrát). Slabší 4hvězdy ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Film som pozeral len preto, ze som funda Donalda Pleasenc-a, ktory rad a casto hral podivinov a aj zaporakov. Tu sa ale moc netrafil, film - ako pise tron - je akokeby spojenim dvoch scenarov, ktore spolu tvoria mis -mas. plesence sa tiez moc nepredviedol, napriklad dodnes nechapem premenu ludi na masozrave rastliny, pre mna jednoznacne WTF zalezitost. Vzhladom na to, ze v 70. rokoch sa tocili najlepsie horory, je film matny a strasne nevyrazny : 30 % ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jo tohle bylo zajímavý. Ale neříkejte mi že i v minulé době ty monstra nikomu nepřipadali k smíchu. TY monstra jsou fakt nepovedený a i úvodní titulky jsou děsný, jako kdybych měl LSD.Jinak příběh je standartní a je i standartně blbí. Pleasence se moc nepředvede a nemusím ho zrovna s vousama. Film se vyplatí vidět asi jenom kvůli scénám s mutanty aby jste se zasmály. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Nevím zda to byla zrovna Vzpoura mutantů, ale vzpouru sem měl, když sem to dokoukal. Strašně dlouho se nic neděje - táhlé dialogy a když už, tak toho tam dvakrát moc k vidění není (až na zmutovaného padoucha, ještěrčí ženu a pobýhající masožravou kytku). Každopádně nápad skvělý, kostýmy a masky skvělé a hlavně úžasný Donald Pleasence, který se hlavně proslavil rolí psychiatra Sama Loomise v kultovní sérii Halloween. Škoda, že ten potenciál někdo nedotáhl pořádně do dokonalosti! ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama