Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anglie roku 1166. Po zavraždění svého otce, uniká mladý Robin Hood hluboko do Sherwoodských lesů v touze najít tam útěchu a novou rodinu. O dvacet let později, kdy jeho legenda spolu s množstvím jeho následovníků nabývá na síle, učiní zloduch šerif z Nottinghamu rozhodnutí – Robin musí zemřít! Ve snaze vypudit odpadlíky z úkrytu využívá okřídlené nestvůry bažící po krvi, která terorizuje celý kraj. A tak se Robin Hood vydává za hranice Sherwoodu, aby zlomil její prokletí a zachránil svůj milovaný les. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (26)

kaladze77 odpad!

všechny recenze uživatele

Čo je to za koňov k***t už s prepáčením. Ale ak už chce niekto fantasy film, nech nie z Robina Hooda robí fantasy. Tak potom aj Pretty Woman zmiešajme spolu s Avatarom???? Inak Richard Levie srdce a jeho brat Ján boli reálnymi postavami.. Čo je táto sprostosť s drakom???? Tento film je aj ako vtip zlý, ani by som to filmom nenazval. Napriek tomu som to dopozeral ako každý jeden film a na tom som uvažoval ako mohol niekto takúto blbosť vymyslieť... ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Neodolal jsem a po ne zrovna kladném doporučení jedné zdejší uživatelky jsem se na tohoto "Roubina" opravdu podíval. Sice po částech a na YouTube, ale podíval. No přátelé, to je nářez (cítíte tu ironii?). Vážně! Velkolepé akční scény (ironie) se střídají s duchaplnými dialogy (pořád ironie), všechno je to podbarveno tklivou hudbou, okořeněno povedenými triky a zahráno vcelku sympatickými herci (ironie, ironie, ironie). A víte, co je na tom celém nejzábavnější? Že ani netuším, proč jsem dal jednu hvězdu. Jo aha, asi proto, že jsem přežil. A jsem teď vlastně něco jako hrdina. (Třeba o mně taky jednou někdo něco natočí - jo, to by bylo) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Veľmi amatérsky film.Na Robina Hooda slabá vypráva,hudba,efekty ...skoro všetko.Je tam len veľmi malo dobrých scén. 15% - 1* ()

lola3121 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tuto neskutečnou peachovinu jsem si stáhla v domnění, že jde o nový film Ridleyho Scotta. Když se tam objevila ta létající příšera, nevěřila jsem vlastním očím, a z této vytřeštěnosti jsem nevyšla prakticky až dokonce. Občas jsem se i zasmála, ale zřejmě ne v místech, která tvůrci zamýšleli. "Co je to za stvůru, která krvácí a nezemře?" To je žena, pánové... Tak toto už nikdy víc... ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Robin Hood se přesunul do kanadských lesů a do fantasy žánru? To zde ještě nebylo! Těším se na další ještě ulítlejší převyprávění staré Sherwoodské legendy. Lepší než britský seriál, ale celkově to připomíná Bollovo "Ve jménu krále". ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Ta černá krev nepatří člověku. Bytost, která krvácí, ale nezemře. Kdo to kdy viděl nebo slyšel ? V tomto snímku všichni okolo Robina Hooda. TV film nebo spíše Telenovela ze Scherwoodského lesa. Animace draka je ubohá, scénář nuzný, hudba k pláči a děj jen pro otrlé nebo opilé, dramatická stránka k smíchu. - odpad - jako poleno. Jednou - dá li Bůh, mám na vybranou. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Ako keby nestačilo, že musí Robin Hood ( tu skôr cucák, ktorého si s ním pomýlili ) bojovať proti systému, ešte aj magickú stránku mu do toho dať !Drak bol v pohode, aj čarovný les, ale otázka NAČO ? zostáva... ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Spojiť príbeh legendárneho Robina Hooda s fantasy príbehom to si žiada poriadnu dávku odvahy....A ono to vlastne mohlo dopadnúť aj horšie....ikeď príbeh je viac než plytký a vlastne ho zachraňuje najmä sympatické obsadenie na čele s Ericou Durance a Robinom Dunneom. Otázkou však ostáva, prečo sa radšej tvorcovia nevykašlali na legendu menom Hood a nezaložili príbeh skôr na na zemi pevnejšie stojacom príbehu. ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

V roku 2006 sa Angličanom nevídaným spôsobom podarilo zhovadiť legendu o Robinovi Hoodovi trinásť dielnym seriálom. O tri roky neskôr si Kanaďania povedali, že ich prekonajú..... A takmer sa im to podarilo............... Toto je úplne amatérsky natočené. Čert vie, prečo to vôbec má v názve Robina Hooda. ()

Pidzey 

všechny recenze uživatele

Dobrovolný masochizmus způsobený tím že jsem z komentářů vydedukoval že je to děsná blbost. Zkrátka jsem měl chuť se na nějakou blbost podívat. V tomhle filmu je špatně snad všechno co může být, od blbého scénáře, přes trapnou, vlastně skoro žádnou výpravu až po nenápaditou a hloupou režii. Co se herců týče, tak asi nejlepší a to o dostřel nejlepšího luku je Erica Durance (která je i docela půvabná), což je na druhou stranu smutný zhledem k tomu že to není kdovíjak kvalitní herečka. Akce je neskutečně trapně natočená, kušníci mají dvakrát během filmu šanci Robina zabít a ukončit tak naše trápení a místo toho jen blbě čumí a pak si nechaj namlátit. Vrcholem je scéna kdy malý MacGyver ve vězení vyrobí z kusu suchého klacku funkční luk. No a ten drak, nebo spíše harpye je vyloženě šerednej. Jak se říká konec dobré všechno dobré, jenže tady by to platilo kdyby se jednalo o parodii, protože závěrečná akční scéna je neskutečně vtipná (ano myslím tím pitomá). No nic, fantasy to zase schytalo a v tomto případě to dost hnusně koupil i legendární zbojník. Ještě že máme pana Jacksona, kterému se celkem daří tento žánr zachraňovat. A pokud budu chtít vidět nějakého Hooda, radši si znovu zkouknu toho s Costnerem nebo konečně toho s Crowem. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Typický severoamerický paskvil :-) Vždy jsem si myslel, že to umějí pouze filmová studia Made in USA. Spletl jsem se - i Kanada. Ta jedna hvězdička je za Ericu Durance, jinak je to filmový průjem na úrovni ochotnického divadla / a to ještě pouze toho horšího/, kterému nasadil korunu náš dabing. ()

dakarin 

všechny recenze uživatele

tak to promiňte, z Robina udělat naprostého trumberu? .... nevhodný výběr hlavního hrdiny, střelba z luků jako když si děti hrají na indiány, zápasy komické, mystika dětská .... tedy pro 10ti leté? maybe :-( ()

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

Jednohubka direct to dvd bude za pár šupů brzo na Vašich stáncích. Triková záležitost, ostatně od Starz se nic jiného čekat nedá. ()

Reklama

Reklama