Reklama

Reklama

Extraterrestrial

  • Kanada The Visitors (neoficiální název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

April sa spolu s priateľmi odoberie na rodinnú chatu do Echo Lake. V danej oblasti pred pár dňami za záhadných okolností zmizla mladá žena, po ktorej na mieste činu zostala len peňaženka s dokladmi. Hneď v prvú noc ostane partia mladých ľudí v šoku. Z vesmíru na Zem dopadá neidentifikovateľné lietajúce teleso, označované ako U.F.O. Kúsok od neho nachádzajú stopy neznámeho tvora, ktorý nepochádza z našej planéty. Na túto noc už nikto z nich nezabudne ... (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (134)

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

Téma UFO mi nie je cudzia a mám ju rada,ale toto bolo mimo misu.Takéto sprac.tak silnej tematiky akou UFO je, nebolo zrovna 2×najšťastnejším krokom.Takto ju sprzniť.To chce odvahu.Na samom začiatku resp.v 1.polovici filmu ukázali tvorcovia divákovi toho až príliš mnoho a snímok týmto stráca na statuse tajomnosti,ktoré by mali takéto druhy snímok obsahovať.Mimozemšťania majú predsa byť v našich očiach nedotknuteľní,nepoškvrniteľní a nie strieľať do nich.Nezískalo si to moju pozornosť a preto som to musela po hodine vypnúť.Veľmi slabé a pod úroveň.A nemusíme sa báť,že by toto vypálilo dieru do sekcie "Život,ktorý nepochádza z našej planéty".Nevypáli.To rozhodne nie. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Úvodní scéna navnadí na řemeslně zvládnuté, mysteriózní UFO sci-fi, za které by se ani Mulder se Scullyovou nestyděli, ale s přibývajícími minutami se to začne mrvit. Ambice tu evidentně nebyly žádné, tvůrcům stačilo přežvejkat Akta X a Fire in the Sky. Což by na béčkovou zábavu možná i stačilo, protože podobných filmů moc není, ale to by zdejší hrdinové nesměli být tak otravní. Opravdu, ty postavy se snad předhání v tom, která bude působit nesympatičtěji. Vyhraje mimochodem pomocník šerifa, který to zvládne za dvě scény. Mimozemšťani navíc vyhlížejí tuctově a závěr to pošle do kytek už totálně. ()

Reklama

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Miluju filmy o mimozemšťanech a zvlášť horory. Tenhle film měl našlápnuto na perfektní snímek ale asi tak od 70 minuty si to pěkně posral a ten konec? U mě teda absolutně nezabodoval. Vizualizace mimozemšťanů byla fajn a objevovali se tam dost často, byl i nějaký ten gore. Herci ušli ale za zmínku nejvíce stojí asi Michael Ironside a jeho tričko s kachničkou. 55% ()

Gray Wolfman 

všechny recenze uživatele

Teda tak tahle hnusnou vykrádačku Altered a Fire in the sky sem snad ještě neviděl, ale prosím, to ještě skousnu. Co ale neskousnu, tak jsou hlavní protagonisté, kteří nejsou nic jiného, než nafoukaní a rozmazlení spratci, které snobští rodiče asi zapoměli naučit, jak se správně chovat a už po dvou locích z pivka střílejí dělobuchy uprostřed silnice 1. třídy. Bohužel poslední dobou ve skoro všech teen horrorech se tato společnost objevuje a moje sympatie si získají akorát pomalou a bolestivou smrtí. No, ani v tomto případě se ale hitparáda nekoná. Jediné, co mě na filmu lehounce potěšilo byl Smokeman na konci filmu a za něj teda ta jedna hvězda... Takže tleskám tvůrcům za to, že se jim podařilo ukrást 100 minut mého drahocenného života ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jelikož filmu o emzácích zas tolik není, milostiv udělím aspoň ten průměrek. Z úvodu a předfinální scény by se mohlo zdát, že se jedná o ambiciózní dílko, no vata mezí tím odpovídá maximálně b+ kategorii. Z čehož však vstávají vlasy hrůzou, to jest ošuntělý kick na závěr. Jako mrknout se na Extraterrestrial dá, ale extra to teda nic není.....a od The Vicious Brothers by se teda dalo očekávat mnohem víc. 55% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • V scéne, kde April volá so svojím otcom, je na pozadí vidieť súbor s filmom Grave Encounters (2011), ktorého scenár napísali taktiež The Vicious Brothers. (Marceloo)
  • V závere filmu, pri upratovaní miesta činu, všetko vedie muž, ktorý má oblek a zapáli si cigaretu. Ide o odkaz na postavu "The Smoking Man" zo seriálu The X-Files (od r. 1993), ktorú pôvodne stvárnil William B. Davis. (Lukoh)
  • Během produkce scény "anální sondy" se filmaři obrátili na specializované a kvalifikované pracovníky v oblasti sond. (Lajty)

Reklama

Reklama