Reklama

Reklama

Pařba v Bangkoku

  • USA The Hangover Part II (více)
Trailer 3

Od Dougovy bláznivé rozlučky se svobodou uplynuly už dva roky. Nyní je na řadě Stu. Jeho nastávající ženou se má stát imigrantka Lauren z Thajska a celá svatba má proběhnout v Bangkoku. Stu si uvědomuje, jaké problémy by při jeho rozlučce mohly nastat, a tak nesouhlasí s účastí divokého Alana. S tím ale nesouhlasí Doug a Phil, a tak tedy na svatbu vyráží celá partička společně. Už při předsvatební večeři dochází k potížím, otec nevěsty řekne Stuovi, že je příliš povrchní a nevýrazný, že takového muže si pro svou dceru opravdu nepředstavoval. Aby zaplašil špatné myšlenky, tak Stu vyrazí s kamarády na pláž k táboráku, což se jeví jako nevinná zábava. Ráno se ale Phil, Stu a Alan probudí ve špinavém hotelovém pokoji v Bangkoku, aniž by si pamatovali jedinou věc z předchozího večera. Jediným z celé party, kdo zůstal, je Doug, který má za úkol krýt kamarády do doby, než se vrátí na svatbu. Stu má na obličeji stejné tetování jako Mike Tyson a Alanova hlava je pro změnu oholená až na kůži. To nejhorší ale teprve přijde. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (1 320)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Áno, je to druhá porcia toho istého... ale herci sú v tých úlohách pevne posadení a vďaka Phillipsovej réžii to výborne graduje od "Bože, zase?" v prvej tretine cez "Haha, ono to stále funguje!" v druhej tretine až po vynikajúcu finálnu polhodinu so šťavnatým Giamattim, výbornou automobilovou naháňačkou, nezastaviteľným Jeongom a pointou celého pátrania. Najlepšie je, že to dobre funguje vo vážnych a napínavých scénach (možno dokonca lepšie ako v humorných) a keď si človek odmyslí všetku tú srandu, vlastne je to dobrý noirový detektívny thriller. :) Samozrejme, záverečná foto-koláž je opäť to najlepšie na celom filme. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Na prvom dieli ma najviac pobavila koláž fotografií v závere, zvyšok filmu ma veľmi neoslovil. Druhý diel je na tom presne rovnako - odhaľujúce fotografie vyvolali úsmev a pobavenie, film predtým je toporným znásilňovaním konceptu a štruktúry prvého dielu. Silenosť a snaha predať vtip srší takmer z každého záberu, ta-tam je uvoľnenosť a nenútenosť, ktorou jednotka disponovala. Hangover II tak neprekvapivo trpí neduhmi väčšiny pokračovaní filmových sérií - je slabým odvarom svojho predchodcu. ()

Reklama

Marigold 

všechny recenze uživatele

Jednička byla takový rostlý a zapocený americký buran, dvojka je ukničený rýžový pudink, který svého předchůdce dokáže překonat měrou všeho - kromě míry toho nejnutnějšího, a to je humor a zábava. Recyklace fórů vede k tomu, že se jde ještě o chloupek víc přes lajnu, ale také k tomu, že co působilo v jedničce přirozeně a překvapivě, je tady už jen afektované a předvídatelné. Nejvíc jsem se tak zasmál u závěrečné slideshow... Z Hangoveru se prostě dle předpokladů stává nudná frančíza, která bude maximálně těžit z nosného nápadu vlčí smečky a velkého okna. Pro někoho možná dost, já říkám: naprostá ztráta času. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Byla jsem mile překvapena, že další pařba bude v Bangkoku. Na to, že je to tak krásné město, ho tam bylo ale docela málo. Zacha G. začínám zbožňovat, protože jeho herecké výkony jsou doopravdy neuvěřitelné. Dvojka příběhem malinko (fakt jen malinko) pokulhává, ale i tak to byla pařba od začátku do konce. Po přípitku Alana začala dokonce polovina kina tleskat. To se tak často nestává. Závěrečná fotokoláž lepší než z Vegas! Takže spokojenost.. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Hovorí sa, že nevstúpiš dvakrát do tej istej rieky. Tvorcovia to skúsili a čuduj sa svete, neutopili sa. Pokračovanie je citeľne slabšie, humor už nie je taký úderný a účinný ako na prvý krát, ale stále sa dá slušne zabaviť. Najvtipnejšia postava je medzinárodný zločinec- 40-kilový číňan, ktorý ma najviac rozosmial v Las Vegas a bavil ma aj v Bangkoku. "Hello bitches !" jeho debilný , ale chytľavý smiech ma vždy rozosmial. Na druhej strane zubár v mnohých scénach herecky prehráva, čo občas miesto úsmevu prináša trápny úškrn. Tento druh komédií ma baví a keď som pri výlete v Las Vegas váhal medzi štyroma a piatimi hviezdičkami, tu som váhal medzi troma a štyroma. Dávam slabšie štyri z niekoľkých dôvodov. Zažil som niekoľkokrát "okno", takže viem presne o čo tu beží. Poteší príbeh s postavami, ktoré vám vždy dokážu pripraviť nečakané prekvapenie no a zviera, ktoré to vždy okorení. Či už tiger, či opica, nabudúce kľudne aj divá sviňa.70%. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (39)

  • Když postavy odlétají do Thajska, tak to na letišti i v letadle vypadá, že letí bez manželek. Když dorazí do Thajska, jsou tam spolu s manželkami. (Gareth_Jones)
  • V prvních třech dnech film vydělal 120 milionů dolarů. (Mr.Critic)

Související novinky

Pařba pokračuje v Evropě

Pařba pokračuje v Evropě

02.06.2011

Todd Phillips se ještě před premiérou Pařby v Bangkoku nechal slyšet, že uvažuje o trilogii. Studio Warner Bros. mu to bezpochyby rádo umožní, hlavně poté, co druhá kocovina sesbírala ze světových… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Tak co dál, Shyi?

Tak co dál, Shyi?

05.07.2010

Kauza Poslední vládce větru už se k vám zřejmě donesla. Celovečerní hraná adaptace populárního anime seriálu sbírá za oceánem extrémně špatné recenze. Kritici se předhánějí ve vymýšlení vtipných… (více)

Pařba bez Vegas

Pařba bez Vegas

02.12.2009

O tom, že jeden z nejvýdělečnějších letošních filmů se dočká dvojky, jsme už psali. Pravda, ani jsme nemuseli – když nějaký snímek stojí 35 milionů a vydělá jen v kinech 460 milionů dolarů, je… (více)

Reklama

Reklama