Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 6

(série)
Trailer 1
USA / Velká Británie, 2016, 9 h 1 min (Minutáž: 48–65 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Alfie Allen, Hafþór Júlíus Björnsson, Keisha Castle-Hughes, Gwendoline Christie, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Ben Crompton (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Po šokujících událostech z konce páté série - kdy Johna Sněha dostihl osud rukama vzbouřenců na Černém hradě, Daenerys Targaryen jen o vlásek unikla smrti v bojové jámě Mereenu a Cersei Lannister byla veřejně zostuzena v ulicích Králova přístaviště - se přeživší ze všech koutů Západozemí a Essosu spojí, aby čelili svému nejistému osudu. Zatímco budou navazovat strategická spojenectví, aby si pojistili své šance na přežití, do příběhu vstoupí řada nových postav, které ohrozí mocenskou rovnováhu celé země. (HBO Europe)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (104)

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Benioff a Weiss se za tech par let vypsali temer k dokonalosti. Kazdy dil seste serie ma co rict, ma dostatek poutaveho deje, twistu a charakter developmentu. Nejde o zadne vysoke umeni, ale o ultimatni zabavu, ktera s tim, jak roste rozpocet, smele konkuruje i Hollywoodskym velkoprodukcim. Bude to sakra dlouhe cekani na dalsi serii... ()

gemi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak zima konečně přišla. Ta hláška "the winter is coming", kterou omílali od prvního dílu, už mi celkem slušně lezla na nervy. Pravda, trvalo to šest let, ale v tomto seriálu je čas relativní. Hlavně při cestování. To takhle někdo cestuje z města do města věky, jindy ale rovnou přes půlku světa a člověk má pocit, že se portnul. Stejně tak je to s informacemi. Někdy se něco neví měsíce, jindy to vypadá, že používají Twitter. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6. série byla totálně našlapaná už od samého začátku, což nebývá úplným zvykem. Úžasný díl byl střídán ještě úžasnějším a já byl během sledování v absolutním transu. George R.R. Martin je génius a tvůrcům tohoto seriálu patří můj nehynoucí obdiv, protože tento seriál ční s obrovským náskokem nad všemi ostatními. Trošku mě mrzí, že by měla být příští série sérií poslední. ()

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

George R.R. Martin si na svém kanape již notnou řádku let blaženě nechává zdát o jaru a v otázce Game of Thrones tak nyní definitivě přenechal HBO možnost prvního tahu. Jakožto divák detailně znalý knižní předlohy jsem tímto sledem událostí více než nadšen, jelikož seriálový svět Písně ledu a ohně nyní dostává zcela nový rozměr. Každá epizoda se totiž od tohoto okamžiku stává vykročením do absolutně úchvatného neznáma. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát jasných pět hvězd, asi zatím nejlepší řada, tlachání nebylo tolik, respektive tolik mi nevadilo, neboť děj se konečně pohnul a začal někam směřovat, a vypadá to, že sedmá řada by mohla být poslední (jak doufám). Oblíbené scény: Třeba nahatá Daenerys vycházející z plamenů, Jaime beroucí schody na bílém hřebci (nebo kobyle?), malá špinavá bloncka, která jako terminátorka pronásledovala Aryu ulicemi Braavosu, a v neposlední řadě temná bohyně Cersei konečně na královském trůnu. Sakra, a teď zase rok čekat... ()

Galerie (432)

Zajímavosti (21)

  • Scény v Dorne byly natočeny spolu se zbytkem scén z 5. série v Seville, takže se štáb nemusel kvůli scénám pro tuto sezónu vracet. (mikki089)
  • Sept Baleora bol zastúpený reálnym natáčaním v meste Girona v Katalánsku a jej slávnej katedrály. (Arsenal83)
  • Během bitvy se na Kita Haringtona (John Snow) skutečně řítilo v plné rychlosti čtyřicet koní. Nešlo o digitální efekt. (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama