Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý manželský pár (Sarah Shahi, Milo Ventimiglia) má veľa problémov po strate ich syna. Aby to nestačilo, život im začne komplikovať aj záhadná návštevníčka. Je ňou vystrašené dievča, ktoré o sebe tvrdí, že prežilo autonehodu a teraz ju prenasledujú záhadní maskovaní muži. Tí krátko po jej príchode prichádzajú do domu a začína sa desivá hra na mačku a myš! (Kadas97)

(více)

Recenze (88)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po pravdě řečeno docela mě to štvalo. Ani náznakem jsem nevěděl z jakého důvodu, kdo a podobně. Jasně, že tohle nemohli vyslepičit v celé své nahotě, ale mírný náznak bych uvítal. Takhle jsem musel vzít zavděk jen slušnou kamerou. No a pak přišel ten konec a mě se rozsvítila nad hlavou ona pomyslná žárovka. Pak jsem musel uznat, že tady někdo přemýšlel, ač se nechal inspirovat u dvou mnohem slavnějších filmů. Přesto jsem toho názoru, že Static mohl být mnohem záživnější. I tak se ale jedná o nadprůměr. 60% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Atmosférická jednohubka oscilující někde mezi The Strangers a Ils. Brutalitu ale nečekejte. Kromě sympatického obsazení (kočička Paxton, Milouš "v podzemním krytu mi ruplo v bedně" Ventimiglia a Sarah Shahi, na kterou jsem zrovna včera narazil ve Slyově Bullet to the Head) totiž útočí na diváka hlavně skrz napětí, které úspěšně šponuje do samotného finále. Tam však díky opravdu se nehodící pointě ztrácí důležité body. Atypická "home invasion", jen co je pravda. ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Po technickej stránke je to bomba, to som vážne neočakával. Parádna atmosféra dokonca lepšia ako v nedávno videnom Home Sweet Home čo som bol príjemne prekvapený. Stále som bol v napätí, čo sa to tam vlastne deje, kto sú tí maskovaní ľudia, čo vlastne chcú resp. o čo im kurva ide. Ten záver ma trošku šokoval, vôbec som ho neočakával a rozmýšľal som či to bol dobrý nápad alebo nie. Predsa len, niekedy Vám stačí obyčajný záver, ale mystika nezaškodí. Spokojnosť ale dostatočná. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Static“ je celkem povedenou, v tomhle případě průměrnou hororovou podívanou, která kalkuluje s rodinným a vztahovým dramatem, stejně jako s určitou nejistotou z toho, jak se to s jednotlivými postavami vlastně má. A ten dějový vývoj není vyloženě jednoduchý. Nakonec si uvědomíte, že není nijak skvěle promyšlený, ale i tak je to něco, co vás bude bavit. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Static je vzácným příkladem filmu, kterému značně pomáhá koncovka, v níž se podaří obhájit veškeré nesmysly (anebo alespoň většinu z nich), které se doposavad děly. Abych totiž pravdu řekl: po většinu stopáže jsem byl filmem spíše rozezlen (i přes velmi příjemně zvládnutou technickou stránku), protože něco tak šíleně iracionálního jsem dlouho neviděl, ke konci už jsem byl vyloženě smutný, že další řemeslně schopný tvůrce se upsal debilnímu scénáři. No naštěstí to v tom úplném závěru tak nějak klapne dohromady a rázem je výsledný dojem pozitivní. Solidní kousek. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama