Reklama

Reklama

Dům snů

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2009

Obsahy(1)

Deset párů soutěží o dům snů, ale zvítězit může jen jeden! Odtrženi od běžného života, bez informací, mobilních telefonů a kontaktu s rodinami, si účastníci unikátní reality show plné emocí vybojují šanci získat luxusní bydlení na lukrativním pozemku... (oficiální text distributora)

Recenze (71)

R´Hell odpad!

všechny recenze uživatele

Doba reality show už dávno uplynula, a proto zřejmě Nova už zapomněla, že správná reality show má být alespoň zábavná, když už nic! Ale ani tento atribut nebyl u Domu snů splněn. Vznikl utahaný pořad s opravdu nesympatickými soutěžícími, nudným moderátorem a... Já vlastně nevidím žádný klad. Na to se nedá dívat, ani z nudy. Může něco podobného formátu klesnout ještě níže? Nemyslím si. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Show 6/10/// +pár momentů -celkově koncept/// Tak první dojmy jsou celkem pozitivní. Některé páry jsou sympatické nebo alepoň zajímavé. Dobrým 8 párům z 10 se dá veřit jejich motivace. Samotný dům mě až tak nenadchl, ale bude zajímavé sledovat jak si poradí s jeho stavbou. Na druhou stranu uživatel Iks má pravdu v tom, že je to koncipováno tak aby jednotlivé páry spolu soupeřili, hádali se, nesnášeli se a všude bylo spoustu emocí, což mi celkem vadí, protože mě víc zajímá samotný průběh stavby než "uměle" vyvolávané hádky. Ale takový je už tento druh televizní zábavy, kdo to odsuzuje, ten se na to nesmí dívat...DOKOUKÁNO: takže z těch páru jsem zhruba po třech kolech fandil jen jednomu a to Ondrovi a Zuzce, s nimi to byla zábava a jako vrstevníci mi byly nejbližší. Bohužel po jejich vypadnutí před finálovým kolem pro mě soutěž ztratila veškerou zajímavost. Celkově je tento pořad hodně umělí, ať už od soutěžících přes emoce po samotnou soutěž jako takovou. Ale protože jsem u toho vydržel od začátku do konce, tak to přeci neodkopnu do odpadu, zvláště když jsou mnohem horší reality show (Miliónový pár, Big Brother, etc.)/// Celkem 60%/// ()

Reklama

blues odpad!

všechny recenze uživatele

NE, NE A NE! Kdy už Nova pochopí, že reality show nejsou její silnou stránkou? Proč bych měl cizím lidem stavět vlastníma rukama barák, když pravděpodobnost výhry je malá a záleží na soutěžících a jejich antipatiích? Oproti Survivorovi (ktery ma prakticky totozny scenar, jen na ostrově) je toto neskutečná kupa hnoje... ()

Heavyman 

všechny recenze uživatele

Ještě jsem neviděl tolik ubrečenejch lidí na jednom fleku.V tomhle pořadu se brečí třeba jen kvůli tomu, že máš studený jídlo!!Oni jdou dobrovolně to soutěže, aby vyhráli barák a furt řvou jak je jim smutno po rodině a to tam nebyli ještě ani dva měsíce!!!Samotnej barák by hořel jak papír, protože ho stavěj z rákosí a pochybnýho dřeva!! ()

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

Primitivnost, demence, nenažranství a jeden velký ohavný dům...nic víc tohle není. Budiž jim k dobru aspon to, že staví z ekomateriálů...já bych si ale ty peníze radši vzala a koupial si byt...mm moje kamarádka bydlící za Prahou říkala, že ta lokalita je pěkně ohavná a hlučná..kolem totiž vede hlavní silnice...přeju pěkné bydleníčko ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama