Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři atraktivní ženy z New Yorku to bez peněz nebudou mít lehké. Atraktivní blondýna Loco, krátkozraká Poly a seriózní, poněkud zatrpklá Schatze, jsou tři mladé a velice hezké ženy, které se v New Yorku živí jako modelky. Trápí je však neustálý nedostatek peněz a proto se rozhodnou, že nasadí všechny páky a provdají se za první milionáře, kteří se jim dostanou do rukou. Dají dohromady všechny peníze, co mají a najmou si ateliérový byt na Manhattanu. A pak se vydají lovit manžely. Brzy se však ukáže, že to nebude zase tak snadné a přestože jim zpočátku šlo spíš o peníze než o muže, nakonec se ukáže, že peníze někdy nebývají všechno. (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (9)

  • Schatze Page (Lauren Bacall) v jedné scéně říká: „Vždy jsem měla ráda starší muže, Rockafellera, Churchilla, nebo jak se jmenoval ten chlápek z filmu Africká Královna“, což byla narážka na Humphrey Bogarta, za kterého v té době byla provdaná. (Mol)
  • Lauren Bacall si stěžovala, že Marilyn chodila často pozdě a místo do očí se jí Marilyn při natáčení dívala na čelo, což jí dost znervózňovalo. (Pavlínka9)
  • Lidé ze štábu o Marilyn již tehdy vyprávěli, že s ní byly problémy. Všechno pletla - telefon zvedala dříve, než zazvonil, pila ze šálku, který si ještě nenaplnila a vůbec se nedokázala soustředit. (Pavlínka9)

Související novinky

Milionářská svatba Nicole Kidman

Milionářská svatba Nicole Kidman

30.04.2007

Pokud dychtíte po informacích bulvárního charakteru, opět vás v tomto ohledu musíme zklamat. Nicole se bude vdávat pouze na filmovém plátně, a to v remaku klasické komedie Jak si vzít milionáře,… (více)

Reklama

Reklama