Reklama

Reklama

Volejte Novu

(pořad)
Talk-show
Česko, 2003, 20 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Monika Valentová, Lucie Borhyová, Rey Koranteng, Karel Voříšek, Markéta Fialová, Renáta Czadernová, Pavel Dumbrovský, Pavel Svoboda, Michaela Ochotská (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní pořad VOLEJTE NOVU, který nahradil původní VOLEJTE ŘEDITELI, už od roku 2003 přináší novinky a zajímavosti z televizního kanálu Nova. Průběžně jsou do vysílání také pouštěny záznamy telefonických otázek, na které moderátor odpovídá. (ČSFD)

Recenze (118)

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Tak bohužel, ani přejmenování cirkusu nepomůže, když odejde hlavní klaun. Bez pana Železného a jeho dramatických výstupů s brýlemi nad různými druhy grafů to není ono. Trapné rychlokvašky z obrazovky si hrají na socializaci s divákem za účelem podsunout mu nejnovější brak v programu TV N@VA. Pochmurné a chátrající trosky show Železného Vládi o boji s Radou pro rozhlasové a televizní omezování. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Bývaly doby kdy jsem se na volejte novu dívala celkem ráda ale to ta televize byla méně komerční a méně trapná než je teď..Místo pořádného filmu bez dabingu s titulky(alespoň jeden za měsíc by tak vysílat mohli) dají předabovaný film nebo seriál a kompletně tím zaserou vysílací časy. To by ale ještě nebylo to nejhorší, kdyby nenásledovalo obrovské množství reklam, z kterých samozřejmě tahle veřejnosprávní telka žije. Do pořadu volejte novu dávají naprosto NESMYSLNÉ a zbytečné reportáže ze zákulisí svých "úžasných seriálů na pokračování" a "lásek na celý život" nebo držkopádů moderátorů a jiných inteligentů z českého "světa celebrit"..Naprosto zkreslené koláče sledovanosti, které poukazují na to kolik duchen(důchodců)zrovna sleduje jejich rozamunde pilcher a podobné s***ky...Takže lidi prosímvás místo toho abyste psali dotazy nebo jak dříve volali dotazy do televize KDY BUDOU KONEČNĚ VYSÍLAT KOBRU11 apod.blbiny tak si to raději najděte na internetu a neptejte se kdo kde co hraje apod...Pořad,který je všem uplně pro smích... ()

Reklama

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Tohle se špatně hodnotí, ale s delší dobou, co to vysílají se úroveň zhoršila. Dříve jsem to sledoval, ale pak jsem přestal. Je to dobré jen pro lidi, kteří se nechtějí dívat v sobotu večer na film, protože tam celou zápletku filmu vysvětlí a jen zamlčí rádoby "překvapující" konec. Pozitivum je to, že za 5 minut máte "zhlédnutý" 90-120 minutový film a to bez reklam. Negativum je zbytek pořadu, protože tam nacpou reportáže, které nikdo nechce vidět, ale vy je stejně uvidíte, pokud televizi nepřepnete nebo nevypnete. Přes svůj název v tomto pořadu za těch pětadvacet minut moc telefonátu neuslyšíte, zato zbytečných reportáží je požehnaně. ()

ZHODNOTITEL odpad!

všechny recenze uživatele

Volejte Novu mělo kdysi dávno předávno smysl. Bylo to v době, kdy nikdo neuměl používat internet a tak si nikdo nemohl zjistit, co kdy budou dávat, nebo si to rovnou stáhnout a nečekat půlroku, či rok na to, až tv uvede konkrétní film. Dnes se to přeci jenom transformovalo na jakýsi zpravodaj ze světa dění TV Nova ale vzhledem k tomu, že jsem si už vypěstoval averzi k této inteligentní televizi, že mě už nezajímá, který reportér si jak pokreslil které velikonoční vajíčko nebo jestli nějakou těhotnou herečku mrzí, že si už nezahraje v hvězdné Ordinaci. ()

Thorian odpad!

všechny recenze uživatele

Jak tu již bylo řečeno, Volejte řediteli mělo aspoň jakési své kouzlo, málokdy se vám totiž poštěstí sledovat do detailu propracovanou one-man show manipulativního zmetka. Volejte Novu tento prvek "hypnotického Železného" (Ano, dokázal vsugerovat publiku i ty největší krávoviny jako by mluvil o počasí.) postráda, a je tak jen další zbytečný novácký pořad, jehož sledování je většinou jen zdrojem utrpení. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama