Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paříž, město umění a elegance, se stává smrtící arénou boje mezi dobrem a zlem. Americký historik Jack zkoumá pařížské krypty hluboko v podzemí. Neuvědomuje si, jak blízko je k uvolnění děsivé síly, která bude bojovat o celé teritorium... (oficiální text distributora)

Recenze (42)

Laca1313 odpad!

všechny recenze uživatele

Sice jsem čekal, že to bude blbost, ale to co jsem viděl předčilo i mé očekávání. A to v silně negativním smyslu. Hrozná kvalita, dementní dialogy (a ještě vylepšený tím, že část byla dabovaná a část byla ve francouštině s českými titulky, ale to nebyla špatným dabingem, ale samotným filmem, kde chvili mluvili v angličtině a chvíli francouzsky), a ani ty krvavý scény film nezachrání. Pro mě čistý odpad a jeden z nejhorších hororů tohoto typu, který jsem kdy viděl. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Chci říct, že dokonalost provedení je neuvěřitelná.“ Další film o Gargoylovi terorizujícím nevinné béčkové herce u mě dopadl trochu hůře než Winorského originál. Samotná stvůra vypadá úplně stejně jako v předchozím filmu a je poměrně často vidět. A teď k záporům. Sledování je docela nuda. Postavy nejsou zábavné a ve druhé části už divák musí přetrpět neskutečně dlouhé prolézání podzemí, které postrádá špetku nápaditosti. Potěší tak už jen šíleně zmatený kněz a poměrně sympatická novinářka. ()

Reklama

waits 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadá jako horší díl sotva průměrného mysteriozního seriálu. Po hodině zjistíte, že tomu tak není, a to proto, že film pokračuje i přes dobu pro seriál obvyklou. Zajímavé to nebylo, strašidelné ani náhodou a Caroline Neron se ani nepokusila se svléknout. Sám nedokážu vysvětlit, proč jsem se na tom díval. ()

bulawaio 

všechny recenze uživatele

3/10. Hrozba z temnot není tak hrozivá, jak podle hodnocení vypadá. Trikově je na relativně obstojné úrovni a děj má docela dobrý spád (ke konci už mu však dochází dech). Jako zábava na pozdní televizní večer to funguje dobře. Od TV filmu málokdy čekáme zázraky a i taky se projevují nešvary, jako herci neherci a klišoidní scénář, ale mě prostě vždycky potěší, když umře někdo, o kom si myslíte, že prostě neumře :-) ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou chvíle kdy slova nestačí, tak snad jen krátce... je to naprosto úžasný film, plný nádherných triků, perfektní příběh, herecké obsazení nabízí tu největší kvalitu a to napětí... panečku to by se dalo krájet. Proč to nebylo v kině a nejlépe ve 3D, já bych ty dvě kila obětoval (+ další dvě kila za popcorn a 8 litrů Coly) . A po promítání bych se rozběhnul za tím uhrovatým frajerem za pultem co mi prodal lupen a s "plná-hrdlá" bych mu povyprávěl jaké mám sebevražedné pocity! A že ho vemu sebou :-))) ...Hnůj za 0%!!!! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se převážně v rumunské Bukurešti. (SOLOM.)

Reklama

Reklama