Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paříž, město umění a elegance, se stává smrtící arénou boje mezi dobrem a zlem. Americký historik Jack zkoumá pařížské krypty hluboko v podzemí. Neuvědomuje si, jak blízko je k uvolnění děsivé síly, která bude bojovat o celé teritorium... (oficiální text distributora)

Recenze (42)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další film z Maneater film Series nás tentokrát dějově zanese do jinak překrásné Paříže (přestože se natáčelo převážně v rumunské Bukurešti). Samozřejmě jde o další nízkorozpočtový céčkový scifi horor, který mnoho diváků asi neokouzlí. Z krás města toho moc neuvidíme, ani po počítačové úpravě, protože většina děje se odehrává za tmy, nebo ještě lépe řečeno v podzemí. Což samozřejmě mělo zakrýt většinu nedostatků (to se jim narovinu moc nepovedlo) a digitálně zpracovaného oživlého chrliče, který v mnoha záběrech připomíná spíše rozmazanou šmouhu. Najde se zde však i nepatrný zlomek scén, ve kterých figurují jeho pařáty nebo tlama, které zas tak hrozně zpracované nebyli. Dokonce se dočkáme i několika gore scén, ale většina důležitých momentů se klasicky odehraje mimo záběr kamer a nám už jsou naservírovány jen roztrhaná těla, nebo kaluž krve a tu a tam i nějaké ty vnitřnosti. U podobných filmů to však už překvapí jen málokoho, zvláště máte-li něco nakoukáno. Což však neznamená, že i po této stránce bude dost lidí vyloženě zklamáno. Naštěstí se tu objeví i několik vydařených scén, které sebou přinesou alespoň minimum slušné atmosféry. Co se hereckých výkonů týče, tak většina zúčastněných se zrovna moc nepředřela. Eric Balfour nikdy nepatřil mezi dobré herce (nebo se spíše objevuje v podřadných záležitostech), ale tady si nevedl zas až tak špatně. Patřil k tomu lepšímu, co nám zde bylo naservírováno a nebojím se ho označit za hlavního tahouna celého filmu. 30% ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou chvíle kdy slova nestačí, tak snad jen krátce... je to naprosto úžasný film, plný nádherných triků, perfektní příběh, herecké obsazení nabízí tu největší kvalitu a to napětí... panečku to by se dalo krájet. Proč to nebylo v kině a nejlépe ve 3D, já bych ty dvě kila obětoval (+ další dvě kila za popcorn a 8 litrů Coly) . A po promítání bych se rozběhnul za tím uhrovatým frajerem za pultem co mi prodal lupen a s "plná-hrdlá" bych mu povyprávěl jaké mám sebevražedné pocity! A že ho vemu sebou :-))) ...Hnůj za 0%!!!! ()

Reklama

Laca1313 odpad!

všechny recenze uživatele

Sice jsem čekal, že to bude blbost, ale to co jsem viděl předčilo i mé očekávání. A to v silně negativním smyslu. Hrozná kvalita, dementní dialogy (a ještě vylepšený tím, že část byla dabovaná a část byla ve francouštině s českými titulky, ale to nebyla špatným dabingem, ale samotným filmem, kde chvili mluvili v angličtině a chvíli francouzsky), a ani ty krvavý scény film nezachrání. Pro mě čistý odpad a jeden z nejhorších hororů tohoto typu, který jsem kdy viděl. ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Och nie, ved to vyzera ako televizny film a aj to bol. To je skoda, lebo aj film bol katastrofa bez stipky napadu. Najviac vo filme prevlada nuda, nuda a znova nuda. A po gargoylovi ani neni moc vidiet, stale donekonecna ukazuju nudne pasaze filmu, hodiace sa skor do poobednajsieho vysielania na barsakej stanici v telke. Jedine pozitivum som vo filme videl znazornenie netvora, za ktoreho sa vobec nemusia hanbit a to je asi aj vsetko. Skoda strateneho casu pocas sledovania tohoto odpadu. Dlho som sa premahal aby som to dopozeral az do konca, ale zvladol som to:) A tie suboje s Gargoylom su absolutne trapne a je ich aj tak minimalne pouzitych vo filme, co mi aj tak nevadi, pretoze to aj tak stalo za prd. Raz dokonca ukazali, ako Gargoyl rukou odtrhol jednej zene hlavu pocas letu. To asi aj bolo jedine, co sa tyka poriadnej akcie od netvora. Stale donekonecna ochranoval svoje vajcia, ale ani za boha ich nevedel uchranit od nebezpecia. To bol teda magor a ani nie moc sikovny. Ved na konci filmu aj na to doplatil a velky hrdina farar sa s nim odpalil do povetria. Kto nevie aky je tento film, tak vam len poviem toto: Ak sa chcete unudit k smrti a davno ste uz nevideli odpad, tak hravo siahnite po tomto striebornom kotuciku a pozrite si tento skvost:) Pozitivum vidim aj v peknom obale, ktory je druhe pozitivum, na ktore by som aj zabudol. ()

Mickey17 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento "film" som vydržal dívať 30 minút, aj keď úprimne plakal som od smiechu :) malo by to byť skôr v kategórii komédia, či už tajomná desaťročia tajomná krypta, ktorá je vysvietená v každom zábere, potom veľký balvan, ktorý by ste možno ťažko hľadali aj v lese padne na auto uprostred Paríža a ďalej sa to už nedalo pozerať, nechápem ľudí, ktorí môžu niečo podobné natočiť a ešte sa tvária, že sú normálni. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se převážně v rumunské Bukurešti. (SOLOM.)

Reklama

Reklama