Reklama

Reklama

Malý Herkules

  • Česko Herkules 3D (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Malý Herkules, který je polobohem, žije se svým otcem, Diem, nejvyšším z Bohů, a vychovává ho Sokrates. Herkules by se chtěl podívat na Zemi, chodit tam do opravdové školy a poznat život obyčejných dětí. A tak jednoho dne z Olympu uteče a dostane se do dnešní Californie. Potkává třináctiletého Curtise, který ho vezme k sobě domů. Herkulovi se splní jeho sen a začne chodit s Curtisem do opravdové školy. Na Zemi však mezitím dorazí i Marduk, věčný rival Dia, který chce Herkulovi zabránit v jeho návratu na Olymp. Marduk by chtěl, aby Zeus uznal, že Marduk je ze všech nejmocnejší a že jeho Babylon je pravým domovem všech Bohů. Zeus nakonec souhlasí s tím, že nechá Herkula zápasit s mladým Bohem Kintarem, aby Mardukovi ukázal, jakou sílu Herkules má. Chlapec tak bude muset opustit svoji novou rodinu a zachránit čest svého otce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (266)

Dampfer odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které jsou skvělé a geniální, filmy které jsou dobré, tak tyhle velmi rychle opustíme, tady Herkules patřit nebude. Dále filmy, jež ujdou, bohužel, tady taky ne. Nakonec filmy blbé, které ale v některých případech neberou vážně a někdy mají až tolik nadhledu, že je to katapultuje výše. Skoro cíl. No a teď tu máme skupinu snímků, které jsou ubohé, tupé a naprosto odpadové! Herkules 3D patří právě do této skupiny a vyloženě mi u něj bylo špatně, jak se film dokáže zamotat a vytvořit nelogismy i v tak mělkém ději! Navíc se nedostavoval ani úsměv z naivity tvůrců, jen občasné sarkastické uchichtnutí, no, ani jako odpad to není geniální a jedná se o čistočistý filmový šmejd! ()

Charlie.Harper odpad!

všechny recenze uživatele

Ani neviem ako mám začať je toho toľko. Rozhodol som sa že si to pozriem pretože fakt že tam hra Hulk Hogan Gréckeho pána bohov bol pre mňa mocný argument. Zavolal som kamarátov pripravil jedlo a pitie ako na najväčší trhák a na to všetko som si to pustil na nových reprákoch.. nech to ma šmrnc. A teraz k filmu PO ZASIAHNUTÍ VYPLÁCHNITE OČI ČISTOU VODOU... aneb pohľad na Hulka Hogana v záchode vo mne zanechal silný dojem do konca života. Tie únavné rozhovory boli zaujímavejšie ako "akčné" scény. Pohyby hercov počas bitiek a vizuálne efekty.. nad tým sa mi rozum pozastavuje že či to vôbec mysleli vážne. A zvlášť teraz mi je ešte viac do smiechu keď si všímam tie rozdiely medzi Zeusom s tohto filmu a Zeusom zo Súboja Titanov čo sa teraz natáča.. zo Zeusa čo hra Liam Neeson mi už len čo som videl z traileru padajú sánky zatiaľ čo Hulk Hogan tam iba praktizoval svoje wrestlerské úchylky. Ešte keď som išiel večer na záchod tak som sa bal či na mňa nevyskočí Hulk Hogan s olivovým vencom na hlave a nespláchne ma. Tento film ma dostal do úplne inej dimenzie.. pretože som si myslel, že už som videl všetko a oni prídu s niečím takýmto čo totálne valcuje ľudské hranice chápania. Po technickej stránke je toto najhorší film aký som kedy videl. Na zaver už len stačí dodať, nech nás režisér uchráni od natáčania Little Hercules in 3-D 2: Späť v akcii. ()

Reklama

Melios odpad!

všechny recenze uživatele

Ako ja si myslím, že existujú aj horšie filmy než je tento paškvil, ale to neznamená, že je to kvalitné. Hraničí to s hranicou kedy je už niečo tak moc zlé až je to neznesiteľné a medzitým, že je to tak zlé až je to vlastne mega vtipné. Plus si k tomu prirátajte "kvalitný český dabing" a o zábavnú YouTube recenziu či ako ožralecký program na chatu ako vytvorené.... ()

-soch-

všechny recenze uživatele

Neodvážil som sa ešte tento film pozrieť a trailer ani vidieť nechcem. Pozorne púť tohto filmu tuná CSFD.cz sledujem a darí sa mu podobne ako AVATARu. (Ibaže naopak.) Navyše, nečakal som, že práve herec John Heard, ktorý hral vo filme Sám doma a bolo to v poriadku, prijal ponuku na takúto kravinu. Veď už len ten plagát... ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Iba všetci bohovia Olympu mohli dokázať to, že sa tomuto filmu upísali ( kedysi ) viac ako slušný herci Gould, Nelson, Heard, Venora či Givens. Ináč si to neviem vysvetliť. Kvôli prachom to zrejme nebolo. Toto zrejme ani rozpočet nemalo. Stačili možno tri teplé jedlá denne a nejaké kafíčko ( či whisky ). Pre mňa to síce nieje number one medzi tým najhorším, ale rozhodne to bojuje v prednej línii. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Predstaviteľ Herkula, ukrajinský herec Richard Sandrák, trénoval pod dohľadom svojho otca Pavla. Získaval neskutočnú postavu a v šiestich rokoch zdvíhal na bench presse 80 kilogramov. Ešte než mu bolo osem, mal brušné svaly a bicepsy, aké nemajú mnohí dospelí športovci. S tým prišla aj sláva s jeho menom a prezývka Malý Herkules. Ale tiež kritika, že v tak útlom veku je tréningová záťaž, ktorú na neho otec kládol, nevhodná. (Raccoon.city)
  • V závěrečných titulcích je u jména postavy Hulka Hogana "Zues" namísto "Zeus". (ČSFD)

Reklama

Reklama