Reklama

Reklama

Malý Herkules

  • Česko Herkules 3D (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Malý Herkules, který je polobohem, žije se svým otcem, Diem, nejvyšším z Bohů, a vychovává ho Sokrates. Herkules by se chtěl podívat na Zemi, chodit tam do opravdové školy a poznat život obyčejných dětí. A tak jednoho dne z Olympu uteče a dostane se do dnešní Californie. Potkává třináctiletého Curtise, který ho vezme k sobě domů. Herkulovi se splní jeho sen a začne chodit s Curtisem do opravdové školy. Na Zemi však mezitím dorazí i Marduk, věčný rival Dia, který chce Herkulovi zabránit v jeho návratu na Olymp. Marduk by chtěl, aby Zeus uznal, že Marduk je ze všech nejmocnejší a že jeho Babylon je pravým domovem všech Bohů. Zeus nakonec souhlasí s tím, že nechá Herkula zápasit s mladým Bohem Kintarem, aby Mardukovi ukázal, jakou sílu Herkules má. Chlapec tak bude muset opustit svoji novou rodinu a zachránit čest svého otce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (266)

Ilicka odpad!

všechny recenze uživatele

Napůl jsem poslechla Františka Fuku. Prozkoumala jsem 3D efekt ve 2D. Prožila jsem úchvatné epické dobrodružství. A stále jsem si říkala, jak by bylo krásné natočit si 3D domácí video, neboť kamera a herecké výkony byly na hranici home production. Speciální dík za Heru, díky ní se mi i Hulk Hogan zdál snesitelný. ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Bylo to špatné, nemůžu tvrdit, že to je suprová podívaná, která bude bavit a budu ji chtít vidět 10x. Ale 1. nejhorší film? Nah, zdaleka ne. Zápletka, byť bylo vybráno smolné téma, a ani nebylo dobře zpracováno je koukatelná a když u toho člověk pozavře očko, není to až tak špatné. Všem bych doporučil kouknout na 2. nejhorší film, Waterloo po česku, to je do očí bijící hrůza. Tady dáváme zasloužené 2 hvězdičky ()

Reklama

Melios odpad!

všechny recenze uživatele

Ako ja si myslím, že existujú aj horšie filmy než je tento paškvil, ale to neznamená, že je to kvalitné. Hraničí to s hranicou kedy je už niečo tak moc zlé až je to neznesiteľné a medzitým, že je to tak zlé až je to vlastne mega vtipné. Plus si k tomu prirátajte "kvalitný český dabing" a o zábavnú YouTube recenziu či ako ožralecký program na chatu ako vytvorené.... ()

haffen odpad!

všechny recenze uživatele

Čo sa dá zmysluplné napísať o tomto najväčšom hnoji všetkých hnojov čo uzrelo svetlo sveta? Čo konkrétne má niekoho zaujať na tomto hovne (to sa ani filmom nedá nazvať, len zlepencom pohyblivých obrázkov)? Steroidmi nabúchaný malý panghart menom Richard Sandrak, ktorého IQ sa pohybuje niekde na úrovni januárových teplôt? Či "smotánka" D-čkových hercov, ktorých sem tam vidieť v ich celoživotných dielach, ktoré nemá odvahu odvysielať ani jojka, ktorá sa sama topí v stoke podpriemernosti? Nechápem ako sa tomu mohol prepožičať Jonh Heard. Kto do čerta je ten Mohamed Khashoggi? Je to snáď moslim ktorý ako prvý našiel spôsob ako zabíjať ľudí bez použitia násilia? Tak potom sa mu ten džihad podaril na výbornú. Naivne som si myslel, že už nič horšie neuvidím ako je Jak ukrást Dagmaru: http://www.csfd.cz/film/8597-jak-ukrast-dagmaru/ A vidíš ho potvoru. Každý sa môže mýliť. Myslím, že vzniká nová úroveň filmov, ktorým ani tá Dagmara nesiaha po kolená. Toto je suverénne najhorší film aký uzrel svetlo sveta. Vypisovať zoznam chýb a hrôz ktoré sú páchané na divákoch nemá zmysel, lebo by to boli niečo ako Leninové spisy. A ja tým nechcem nudiť. Tak spíšem aspoň klady tohoto filmu. Prvým kladom sú záverečné titulky, po ktorých si divák môže povedať, že mučenie je u konca. Aj keď si nemyslím, že sa k ním vôbec niekto dopracuje. Ja som na to nervy nemal a film som vypol v cca necelej polovici filmu (v tom čase som už bol vytočený do nepríčetnosti). Kto to dokáže má u mňa veľký obdiv. Ďalším kladom sú herci. Majú môj veľký obdiv. Aj keď sú výrazne podpriemerní už len kvôli svojej úžasnej filmografii, dokázali predsa len najsť spôsob ako sa potopiť ešte viac. A na toto treba mať skutočný talent. Ďalším kladom je možnosť vypnúť film a vyhodiť ho do koša bez akejkoľvek ľútosti. Ideálne je pri tom nakresliť na zem pentagram a vyzývať sily zla, aby si zobrali späť k sebe toto dielo skázy. Žiadné iné klady ma nenapadajú. Takže, vyhnite sa tomuto hovnu veľkou okľukou a nedajte sa zmiasť nejakými reklamami, alebo prehováraním niekoho, aby ste to pozerali. Pokazíte si deň a žalúdok. Moje hodnotenie je jasné: odpad! (0%) A určite zaslúžene najhorší film na CSFD. ()

Dampfer odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které jsou skvělé a geniální, filmy které jsou dobré, tak tyhle velmi rychle opustíme, tady Herkules patřit nebude. Dále filmy, jež ujdou, bohužel, tady taky ne. Nakonec filmy blbé, které ale v některých případech neberou vážně a někdy mají až tolik nadhledu, že je to katapultuje výše. Skoro cíl. No a teď tu máme skupinu snímků, které jsou ubohé, tupé a naprosto odpadové! Herkules 3D patří právě do této skupiny a vyloženě mi u něj bylo špatně, jak se film dokáže zamotat a vytvořit nelogismy i v tak mělkém ději! Navíc se nedostavoval ani úsměv z naivity tvůrců, jen občasné sarkastické uchichtnutí, no, ani jako odpad to není geniální a jedná se o čistočistý filmový šmejd! ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečných titulcích je u jména postavy Hulka Hogana "Zues" namísto "Zeus". (ČSFD)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Predstaviteľ Herkula, ukrajinský herec Richard Sandrák, trénoval pod dohľadom svojho otca Pavla. Získaval neskutočnú postavu a v šiestich rokoch zdvíhal na bench presse 80 kilogramov. Ešte než mu bolo osem, mal brušné svaly a bicepsy, aké nemajú mnohí dospelí športovci. S tým prišla aj sláva s jeho menom a prezývka Malý Herkules. Ale tiež kritika, že v tak útlom veku je tréningová záťaž, ktorú na neho otec kládol, nevhodná. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama