Reklama

Reklama

Tělo

(amatérský film)
Krátkometrážní / Horor
Česko, 2007, 10 min

Obsahy(1)

Krásný letní den. Uvnitř rušného bloku činžáků leží na jednom z mnoha dvorečků nepovšimnuto tělo desetileté dívky. Co se jí stalo? A co ještě stane? (choze)

Recenze (55)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ja vim ze je treba brat amaterske filmy trochu z rezervou ale tohle byla tak k uzoufani nudna kdakarna ze proste neni nic co by to vytahlo z odpadu ani ten radoby sokujici konec to nespravil no nic diky za bezva namet jdu se plazit sem a tam kamos mne pri tom bude tocit pak mne dorazi abych uz netrpel a treba to bude mit taky profil na CSFD! kdo vi... ()

Oxy 

všechny recenze uživatele

Eeej, takhle nee. Nuda, nuda, kapání krve (docela by mě zajímalo, odkud ta krev kapala :D), nuda, ale nečekaný konec. Výkon hérečky v některých částech pokulhával, v některých byla famózní Ty zvuky ze závěrečné scény už jsem někde slyšel. V CSku, nebo něčem takovém. Celkové hodnocení - "ale co, je to amatérský film :)" ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní počiny je třeba hodnotit a celkově brát jinak,zvláště když většina sází na reálnost. Na tak krátký film mě první dvě minuty nijak nezaujaly,ale po těch dvou minutkách se film rozjel do dobrých kolejích a my tak sledujeme bezmoc malého děvčátka. Děvčátko hraje dobře,s jednotvárným nepřítomným pohledm projde okolím. Přesto se mi film zdá lehce nudnější a konec mě nijak extra nešokoval,ale zdál se mi ten nejzajímavější z celého filmu. Chozeho sice neznám osobně,ale máme spolu dobré vztahy a o důvod víc budu přísnější. ()

Lollirot 

všechny recenze uživatele

Přimhouřené oko a snad i lehký závan sympatií byly ty tam, když jsem se začetla do plodné diskuze na Studni. Pan autor se zde hystericky brání proti všem zlým jazykům, co si dovolují nařknout jeho film z toho, že nespadá do žánru ‚exploitation‘ (třebaže nejsem odborník, zlé jazyky se podle mě nemýlí). Z jeho strany to je poněkud dětinská sebeprezentace – kapka nadhledu do toho zápalu bouřlivé obhajoby by neuškodila (a proč tak urputně lpět na škatulkování?). Kdo ví, možná kdybych natočila film, jednám právě tak. Ale snad ne. Pravdou je, že za film má mluvit film a nikoli režisérova apologie :-) Něco záběrů vypadá opravdu slušně, kamera zaujme, absence hudby není na škodu, ale ten pocit, že si to hraje na něco čím to není, je bohužel neodbytný (nic nového u amatérských kousků). ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Keby sa to dievčatko neplazilo po zemi šesť minút, ale napríklad štyri, bolo by to o tom istom. Pán Blažek si asi myslel, že to čakanie filmu nejako pridá na intenzite, ale o pár minút plazenia menej a aspoň pointa by vyznela tak jak mala. Nápad ok, nebolo to zlé, ale amatér je hold len amatér a keď už to nevie s atmosférou, mohol tam dať aspoň trochu viac krvi. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Ženu sklízející na začátku filmu na balkóně prádlo si přes jistou nelibost zahrála režisérova matka. Ještě neliběji nesla, když se záběr musel později přetáčet, protože při něm byl zašpiněný objektiv kamery. (choze)
  • Režisérovo cameo - kluk sbíhající schody v domě. (choze)
  • Po celý film nepadne od žádného z herců ani slovo. (boul)

Reklama

Reklama