Reklama

Reklama

Cyborg Cheerleader: Fuckdown in Hockey Mask Camp

(amatérský film)
Krátkometrážní / Akční / Horor / Komedie
Česko, 2007, 8 min

Obsahy(1)

Hluboko v lesích musí profesionální zabiják spolu se dvěma roztleskávačkami odrazit invazi vražedných nafukovacích pannen a zjistit, co se to kurva děje. Dřív než vystřílejí všechny náboje. (oficiální text distributora)

Recenze (47)

martinez. 

všechny recenze uživatele

Nevím, ale oproti ostatním mi to nepřišlo až tak hrozné, spíš naopak, docela dobře jsem se pobavil a autor mě překvapil i několika náročnějšími efekty. __ Co zaujme jako první? Ne, prsa jsou až potom. Jako první se mi líbily úvodní titulky. Pak přijdou na řadu poměrně dobře tvarované prsa. Dobrá je i hudba, naprosto komický obličej násilnice a jedna zrychlovačka, střelba z toho samopalu a body získává i kameraman za několik záběrů. __ Bohužel obsah je slabý a dialogy někdy extrémně přiblbé, to už nejde tolerovat. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Chtělo by to trochu víc odvážnosti a mohlo by z toho být průměrné porno, protože horor je tu zastoupen formou pícháním šroubováku do gumové anči a následného dušení. Režisér si zřejmě na těch gumových panách odvařil nejen pt....., ale i mozek. Výběr hereček se mu docela povedl i když se mi zdá, že i ty byly lehce retardované. Jinak jde o takovou chvilku pro zasmání. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek chozeho mne suverene nejvic pobavil je to sice hrozna kravina ale uz dlouho sem se tak nevalel smichy po zemi jako prave ted je to proste cistokrevne dementni zabava ktera si nehraje na zadne umeni a tak to ma byt u amaterskeho filmu pokud totiz jeho tvurce na nic lepsiho nema tak je blbost snazit se o nejake umeni nebo vyssi poslani hlavne kdyz to pobavi takhle to vidim ja kazdopadne ten tabor ve stylu patku 13 rozhodne potesil hudba se taky povedla jenom skoda ze ten konec je takovej lehce useklej kazdopadne ja byl spokojen takhle ma spravny kratkometrazni ulet vypadat! ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od Těla tento film našeho hodně známého přítele Krále "chozeho"béček sází na zábavu,ale vadily mi ty anglické titulky. Dlouho jsem se tak nepobavil a Tábor hokejové masky,tady ať mi nikdo nevykládá,že tohle není český Crystal Lake,zvláště,když tam ještě najdete mačetu. Hudba se rozhodně povedla,všechna čest. Ale vraždící nafukovací panny? Tady,už příběh ukazuje svoji debilitu,jenž ho činní tak krásným. Za co musím ubrat plánovanou pátou hvězdičku je tak blbě ustřihnutý konec,ale kočka jenž byla kybernetizoval byla super. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Na amatérské filmy přihlížím trošku jinak, ale od tohoto kraťasu a od člověka co vystudoval filmovou školu bych očekával lepší zpracování. Naprosto nulové vedení herců, kteří předvádí naprosto toporné výkony (mě to připomíná spoustu českých filmu, kde režiséři narvou všechny herce do jednoho záběru aniž by přestříhávali na tváře, a ti herci si rychle odříkají své dialogy ať to mají za sebou(jako by na první pokus). A připadalo mě jako by se ta pěkná černovláska před kamerou styděla…) a ať mě nikdo neříká, že to tak mělo být. Beru ty blbé hlášky a šílené náhody, které k podobným filmům sedí, problém ale je, že to dost působí jako těžká amatéřina. Filmu schází tempo a nějaký smysl nebo děj (kdo byly ti chlápci ze začátku, z ničeho nic gumová pana, pak nějaké doktor, z ničeho nic se kybernetická holka na konci vzepře svému stvořiteli (teda jestli jsem to správně pochopil)…), a na rozdíl od Těla je nic moc kamera. Ale oceňuji hudbu, snahu a pěkné vnady:-). Jinak ať to režisér zkouší dál, ale přesto mé hodnocení 1 hvězdička… ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Postava profesionálního zabijáka Mr. Screwdrivera byla stejně jako celá úvodní scéna převzata z nerealizovaného scénáře filmu Bikini Force: Cannibal Orgasmo. (choze)
  • Režisérské cameo - vědec, který udělá z roztleskávačky cyborga. (choze)
  • Kostým cyborga byl pozůstatek po nerealizovaném filmu Barbarská gladiátorka. (choze)

Reklama

Reklama