Reklama

Reklama

Pýcha národa

  • USA Nation's Pride
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Válečný
USA, 2009, 6 min

Obsahy(1)

Fiktivní trailer k neexistujícímu filmu, uvedenému v Tarantinově Hanebných panchartech. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

P/\/EL 

všechny recenze uživatele

Němci by nic takovýho v tý době nebyly schopný natočit....takovej styl střihu-montáže se objevil až v 60. letech.....ale jasně, nejvtipnější na tom celym neni vyřezanej háknkrojc do podlahy, ale to, že v reálu by se Američani s nějakou historickou památkou určitě nepárali... :))) Viděl sem filmovou verzi i ten kraťas...mimochodem....Už v samotnym filmu mi to přišlo jako nadsázka.....ale v pohodě.. ()

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

T+R si můžou kecat co chtěj, ale je vidět, že o Goebbelsově způsobu propagandy vědí velké černé v tunelu. Goebbels (BTW ten šašek ve filmu o traileru mu neni podobnej ani z rychlíku) se přímému zobrazování probíhající války naprosto zásadně vyhýbal, tu nechal tvořit o Fridrichu Velikém, tu nechal po(u)pravit Žida Süsse, tu se obrátil k Napolenským válkám. A černobílá k dobovosti nestačí. ()

Reklama

kukentipla 

všechny recenze uživatele

O čem to je? Frederick Zoller se stal chloubou německého národa, výstavní skříní armády třetí říše. 4 dny dokázal sám vzdorovat americké přesile......Co já NATO? Eli Rothovi jdou trailery. Thanksgiving byl to nejlepší z Grindhausu a Nation's Pride pokračuje v nastolém standartu. Daniel Brühl jako německé válečné eso a hrdina s puškou v ruce nemá chybu. Palí jednu krutou hlášku za druhou, ani jedna nemine cíl. Jenom by mě zajímalo, kdo tento film produkovala a za koho se ve skutečnosti Tarantino považuje:-) ()

Avathar 

všechny recenze uživatele

"Du feiges Amerikaner Schwein!" Tak neviem. Pre mňa je tento fiktívny trailer trochu zbytočné dielko, bez ktorého by sa "Basterdi" pokojne obišili. V podstate to nie je ničím dôležité pre samotný film (niekto namietne, že to neboli ani fake trailery v GRINDHOUSE, ale tam som to vnímal takpovediac ako súčasť "hry," kde to dobre zapadalo medzi grindhouseouské filmy a dotváralo atmosféru, nehovoriac o tom, že tie upútavky boli vtipné a fungovali aj samostatne). A ak to mám brať len ako zábavku režiséra (resp. režisérov), tak sa to u mňa tiež minulo účinkom, čo sa o takom THANKSGIVING povedať nedá. Proste ma to neoslovilo ani nepobavilo. Atmosféricky to tápe (anglický voice-over??? + ak to malo byť štylizované a lá propagandistický dokument, nechápem ten moderný háv), strihovo a vôbec spracovaním sa mi to tiež nezdalo najlepšie (zmätené, ako napísal Cival). Pre mňa proste nudná zbytočnosť, ktorá Tarantinov film nijako výrazne neobohacuje a ani sama o sebe výrazne nepobaví. Rothovým masterpiecom u mňa stále ostáva THANKSGIVING :) ()

MickeyH. 

všechny recenze uživatele

Jak je vidět, mnoho uživatelů čsfd netuší proč tento film vznikl. Asi si neumí přečíst ani ten text v sekci "obsah". To je škoda, protože snad jen kvůli tomu to má tak špatné hodnocení. Pokud se má tento film posuzovat zvlášť, tak opravdu není moc ohromující, ale podíváme-li se na to ze širšího pohledu, pak film splnil účel a pro mě je to skvělá práce, kterou Eli R. s bráchou zmákli a tím se tak mohli podílet na Panchartech, což je daleko větší dílo. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama