Reklama

Reklama

Scourge of The Undead

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie / Akční / Horor
USA, 2007, 2 min

Recenze (6)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto malo byť čo?! Nejaký netalentovaný, ambiciózny babrák videl upútavky na neexistujúce béčkové filmy, ktoré boli použité v geniálnom retro-horrorovom projekte "Grindhouse" a povedal si, že skúsi natočiť niečo podobné. Pôvodná, nápaditá myšlienka dvoch úspešných, kreatívnych režisérov Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueza, že zakonponujú do svojho diela fiktívne trailery bola originálna, zaujímavá a zábavná. Toto je len zbytočná, značne trapná, silne amaterská sračka. * ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně trapný pokus o grindhouse trailer partičky amerických dementů,bez špetky talentu,nebo snad náznaku citu pro filmařinu.Jakož to filmový tvůrce amatér opovrhuji tímto patladílem,za který bych se styděl i já v Čechách.Tohle tady nemá co dělat,i naše videa z garáže,co jsme točili v 16ti letech maj větší úroveň.0%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No mě se taky tohle dvouminutové video moc nelíbilo. Na parodii dost suché a hlavně trapné. Slabí herci a kromě jednoho kousnutí se to k hororovému žánru ani nepřiblížilo. Jediné co by stálo za hřích, byly ty dvě ženské. Takže za mě rovněž palce dolů. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je to také plastické, pri tom je tak krásne dementné, že by som nezaváhal ani nad celovečernou podobou. ()

gjjm 

všechny recenze uživatele

Já chci víc fiktivních trailerů :-) Béčkový akčňák o lesbických upírkách je spíš parodie na žánrová klišé než Evidentní snaha vyrovnat se geniálnímu Thanksgivingu se moc nepovedla, vtipné to zrovna moc není. Je to sympaticky úchylné (ovšem ne tak jako geniální Rothovo dílo), herci byly sympatické (sic) a vůbec velmi slušná parodie béčkových filmových postupů i způsobu výstavby traileru jako takového. ()

Reklama

Reklama