Reklama

Reklama

Chlupatá odplata

  • USA Furry Vengeance (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Sanders (Brendan Fraser) se kvůli práci přestěhuje i s rodinou z Chicaga do oregonských lesů, kde má dohlížet na stavbu zdánlivě ekologického projektu. Zpočátku si myslí, že největším problémem pro něj budou zhýčkaná manželka (Brooke Shieldsová) a pubertální syn (Matt Prokop), jenž má z přírody panickou hrůzu. To ovšem ještě netuší, že se kvůli své nové funkci stal nepřítelem č. 1 pro všechna místní zvířata, která se nehodlají svého domova vzdát bez boje! Divoká stvoření z místních lesů ztrpčují Danovi život na každém kroku. Ničí jeho práci, rodinný život i oblečení. Zoufale se brání útokům perfektně organizované zvířecí armády. Postupně ale zjišťuje, že jsou jeho pokusy zcela marné a navíc mu nikdo nevěří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (230)

Nons3nse odpad!

všechny recenze uživatele

Musím sa priznať že od Furry Vengeance som čakal viac. Film má rozporuplné hodnotenie. Niekomu sa film páči a niekomu naopak nie. Ja sa musím pridať na stranu tích, ktorým sa film moc nepáčil. Podľa traileru mi pripadal film ako dobrá komédia, ale opak je pravdou. Až na možno 2-3 scény, na ktorých som sa naozaj schuti zasmial, film nedopadol podľa môjho očakávania. Pri ostatných scénach som sa iba pousmial. Animácie na zvieratách boli úplne pokazené. Pripadalo mi to, ako keby to grafici robili na poslednú chvíľu. Celý film spríjemňoval jedine môj obľúbený herec Brendan Fraser. Príbeh síce bol dobrý, ale celé sa mi to zdá byť také nedotiahnuté. Furry Vengeance je predovšetkým určený pre mladších divákov, no my starší sa iba nad filmom usmejeme, a nič viac. ()

DHDV 

všechny recenze uživatele

Dokud se na scéně neobjevil ten „šerif/hlavní hlídač/ dalo se to… potom film mířil strmě dolů a nezachránily to ani „roztomilé zvířátka“! Zklamání, velké zklamání jelikož sem od tohoto filmu očekával více….Rozhodně ale nehodnotím grafické zpracování nebo efekty- to v tom žánru moc nehraje roli, vtipné scény se dají udělat i za malý peníz. Co se týče mladšího publika, plně přiznávám, že je to může bavit a určitě by hodnotily plným počtem. Ale oni hodnotí jiné aspekty filmu. ()

Reklama

Niles 

všechny recenze uživatele

Pri tomto filme ma napadlo len to, že Brendan Fraser musí byť už poriadne zúfalý, keď zobral úlohu v niečom takom. Prvá pol hodina má zopár (skutočne veľmi málo) vtipov a je aspoň trochu pozerateľná. Potom sa to však zvrhne do jednej trápnej komédie, samozrejme s hlbokým morálnym poučením. Taktiež rozmýšľam čo je horšie – keď sa hlavná postava so zvieratami rozpráva alebo sa s nimi len tak naťahuje. Na všetko z filmu som v priebehu niekoľkých dní zabudol, čo je znakom toho, že nemá absolútne čo zaujímavé ponúknuť. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Ty tam jsou časy, kdy byl Brendan Fraser štíhlý mladý muž s okouzlujícím úsměvem. Teď pěkně zfotrovatěl, tvářičky má jako melounek a pod košilí se mu rýsuje kulaťoučké bříško, které samozřejmě několikrát předvede. Opět rovnýma nohama skočil do nenáročné rodinné komedie. Je to předvídatelná hovadinka. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Ten mýval je strašný zmrd! Když se navíc spojí s takovou sviní, jako je veverka, vůbec se nedivím, že je proti nim prasátko Brendan úplně bezmocné. Jsem na rozpacích. Hlísta František v Kouzelné školce přece říkal, že slabším a bezmocným se má pomáhat a pak musím hodinu a půl čumět na to, jak si bezskrupulózní partička lesní havěti dělá z ubohého, nevinného vepříka boxovací pytel. Ne, to není vůbec správné a strašně tím pohrdám! A ke všemu v tom nejsou vůbec žádné kozy a ani jeden bobr. Když jsem naposledy vytáhl tatínkovi ze skříně dévédéčko s názvem Chlupatá odplata, nehrál v tom sice pan Nafta, i když to mělo podtitul XXX, ale zato to bylo kulantní, charakterní drama o multiotvorovém ponižování militantních feministek. Ne jako tahle sračka! ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Ve snaze ušetřit náklady bylo mnoho zvířat ve skutečnosti ztvárněno loutkami. Brendan Fraser tvrdil, že v celém filmu byla jen jedna scéna, kdy pracoval se skutečným zvířetem. Jednalo se o scénu s krocanem. (rafix)

Reklama

Reklama