Reklama

Reklama

Tři muži - žoldák, nájemný vrah a poslední člen rytířského řádu templářů - musí překonat vzájemnou nedůvěru a spojit své síly, aby porazili zlo dřív, než bude otevřena brána pekla a zamořen celý svět. Začíná boj plný rychlé akce a napětí... (oficiální text distributora)

Recenze (30)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Dialógy...nula *,...akcia jedna * ( nech nežerem ), .....príbeh...nuda jak Brno..(nuda = nula), ikeď samotný námet nie je tak zlý prevedenie je amatérske a lacné....efekty pri bojových scénach....céčkového formátu - čiže žalostné....jediným akým takým plusom na snímku sú vsuvky ala obrázky s citátmi....A môj celkový dojem???... vypol som skôr než to skončilo...preistotu ( a aby som neutrpel škodu na svojom zdraví )....výsledné hodnotenie je výsledkom mojej obrovskej snahy o toleranciu a snahe veriť že to mohlo byť aj horšie....... ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Takto narýchlo neviem povedať, čo bolo na tomto filme najodpudivejšie. Či absolútne kriploidný námet, lacné interiéry a efekty, šermiarske súboje s katanami, akoby chlapi držali v rukách obojručáky, alebo tie komixové prestrihy, ktoré ma ale naozaj neskutočne vytáčali. Všetko dohromady sa spojilo v "pekný" odpad. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hellbinders je velice špatný film, který mě osobně skoro ničím nezaujal. Sice jsem se na něj dodíval dokonce, ale jinak je to jedna z těch nejslabší akčních bojovek, které jsou lehce říznuté i hororovým žánrem. Kdyby se zde nevyskytovaly i ty humorné pasáže, tak bych se asi unudil k smrti. Bitvu démonů a tria neohrožených zabijáků jsem si představoval trošku jinak. Navíc nemám rád filmy v nichž si skoro vůbec neměníte zásobníky a střílíte ostošest, nebo se s holýma rukama pomlátíte přes hordu nepřátel. Naštěstí to alespoň trošku zachránila poslední patnáctiminutovka, jinak bych dal čistou nulu. 3/10 ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Jediný, co na tomhle filmu je docela dobrý je námět. Pokud by se toho ujala úplně jiná banda lidí, od režiséra až po uklizečku, tak by z toho mohl být i lepší průměr, ale toto je strašný. Efekty - hrůza, herecký výkony - hrůza, pomalu jsem si připadal jako kdybych koukal na Ordinaci v Růžový zahradě, hlavně i kvůli ty kameře. Hvězdička za pár docela slušnejch bitek s mečema a hezoučkou Carmen. 14% ()

zelvicka. 

všechny recenze uživatele

:D :D :D NEZKLAMALO!!! Za prvý - golem půjde skrz zeď a vymlátí duši ze zvukaře! Ten debilní šepot "zla" nebo jestli všichni posedlí trpí nadýmáním... Za druhý - ninja se zjeví za scénáristou a usekne mu nejdřív ruce, pak nohy, a pak hlavu - jen tak pro efekt, stejně mu na nic nebyla. Za třetí - nájemný vrah uklidí pistole, vezme si hezký sáčko a půjde vrátit hlášky do těch filmů, ze kterých si je půjčil. Někde asi zaplatí prodloužený půjčovný a hezky poděkuje. Až to všechno dokončí, všichni sraz před trikovým studiem - nejspíš to bude taková ta stará fabrika, do který střechou teče a všichni se dělí o jednu toi-toiku, která stojí venku - na signál vrazí dovnitř, všechny zmlátí papírovou tyčí, plastovou katanou a airosftovými pistolemi, nakonec vyzkratují všechny počítače kečupem. Ale tak na přetřídění ponožek a projetí kartiček s léčivama to bylo super! Rayovi Parkovi bych i přes to vrazil do ruky dvoučepelový světelný meč a poslal ho na natočení "Darth Maul: Saboteur", to bych si moc moc přál. Klidně ať je to natočený takhle béčkově :) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama