Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kletba promění pohledného arogantního mladíka ve stvoření, které představuje vše, co předtím nenáviděl. Vychutnejte si moderní převyprávění klasické pohádky Kráska a zvíře. Sedmnáctiletý Kyle (Alex Pettyfer) je rozmazlený, absolutně povrchní a nevídaně populární a s přehledem vládne svému středoškolskému království. Kyle je přesvědčen o naprosté dokonalosti svého fyzického vzhledu. Za svou poslední oběť si zvolil Kendru (Mary-Kate Olsen) a nepříjemně ji přede všemi ponížil. Dívku však jeho kruté chování nijak nevyvedlo z míry, naopak, rozhodne se, že mu udělí lekci – promění ho v cosi, co je tak ošklivé zvenku, jako je on zevnitř. Kyle má přesně jeden rok, aby našel někoho, kdo ho bude milovat takového, jaký teď je, anebo se se svým novým já musí smířit už navždy. Jeho jedinou nadějí je tichá spolužačka Lindy (Vanessa Hudgens), které si nikdy předtím nevšiml… Dokáže Lindy, že láska nikdy není ošklivá? (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (307)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Nic moc jsem nečekala ... a nic moc jsem nedostala. Přitom stačilo tak málo ! Nejrůznější variace na téma "Kráska a Zvíře" budou pro ženskou část divácké obce vždycky atraktivní - jen se musí šikovně prezentovat, což se v tomhle případě zrovna dvakrát nepovedlo. Děj je až trestuhodně prostoduchý a snaha o nějaké výraznější zdramatizování zápletky nebo o přiblížení charakterů jednotlivých postav veškerá žádná. Milá "Kráska" je TAK všestranně naivní a TAK všestranně kladná, až mě odpuzuje ... a "Netvor" se mi daleko víc zamlouvá jako Netvor nežli jako téměř dokonalý hezoun s blond kšticí, což taky není úplně v pořádku. Pravda - už mnohokrát jsem se přesvědčila, že mám trochu zvrácený vkus, ale to na mém názoru nic nemění. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Vanessa Hudgensová je povýšená káča, ale přitom měla být obyčejná milá holka. Alex Pettyfer měl být krásnej a charismatickej a přitom byl divnej a tupej. Petera Krause je tamm zatraceně málo a celá story krásky a zvířete je prostě nuda. Ani klasické závěrečné drama nevyvolá napětí, protože není! No tak tohle byla vážně ztráta času. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Mě tenhle film přišel strašně blbej. Hlavně konec když se ukáže že se holka celou dobu zamilovala do debila, ale to jí nakonec nevadilo. Vždyt s ní manipuloval ale to je jedno jak řekl film "Láska si tě najde"(sorry teď jsem trošku blinkal). Jinak je to prostě průměrně natočené, průměrně zahrané. O ničem, zbytečnost. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Horor? Drama? Já to brala jako komedii a byla jsem spokojená. A.Pettyfer s jeho odstávajícím uchem, které mi lezlo na nervy, N.P.Harris byl úžasný, stále sršel fórky jen byl slepý, za něj je jedna * navíc, no a V.Hugens se prostě nikdy nevymaní z role naivní puberťačky z HSM. Ale dívat se na to dalo, já se smála nejmíň při půlce filmu, takže s jednou hvězdičkou navíc za Neila jsou to 3*. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Teeny horor. Mladý fešný namyšlenec přebohatého a ne příliš starajícího se tatíka je zaklet čarodějnicí (cestou do práce potkávám několik mnohem větších stvůr). Jeho prokletím je ztráta vnější krásy a nabytí zrůdnosti, která se projevuje cool tetováním. Musí si tak uvědomit, že svůj povrchní falešný život žil bez lásky a s hloupým opovrhováním druhými, méně obdařenými fyzickou krásou. Prokletí se zbaví jen tak, že si do roka sežene spřízněnou duši, která mu z čisté lásky poví, že ho miluje (sweeeet). Už na škole ale potkal jednu normální krásnou holku a shodou okolností a s přispěním malého vydírání se tak stane, že dívčina skončí v jeho domě pro její vlastní bezpečí (chytrý scénáristický trik). Cesta k vysvobození je tak započata. ~~~ Nic od toho nečekejte. Nelogické chování postav, prapodivně uplácaný scénář a děj vůbec. Páni a mladí mužové (ano, mužové či mužákové) z toho nijak moc nadšeni nebudou, slečny, které omdlévaly u Stmívání, zklamané nebudou, ale v kinech je už na podlaze nehledejte. Film je takový rozvláčný tichý pšouk ve světě filmovém. Všimnete si ho, ale rychle se vydýchá... (...ehm...) ~~~ Jedna speciální hvězdička za vánoční stromeček :) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (14)

  • V českém znění v roli Robove asistentky (Julie Dretzin) slyšíme Moniku Absolonovou, která se zde poprvé setkala s dabingem. (funhouse)

Související novinky

Del Toro vs. Gans: Kráska a zvíře

Del Toro vs. Gans: Kráska a zvíře

15.02.2012

Včera jsme se divili nad soubojem tří různých Sněhurek. Inu, je tady další pohádka na roztrhání. Tentokrát Kráska a zvíře. Loni jsme viděli (nebo spíš neviděli) zmodernizovanou verzi Beastly, nedávno… (více)

Twilightovitá Saoirse Ronan?

Twilightovitá Saoirse Ronan?

05.05.2011

Twilight sága spěje k závěru a je načase něčím navázat. Pokusy typu Červená Karkulka a Beastly pohořely, možná ale pomůže jméno samotné „matky“ Stmívání Stephenie Meyerové. I její román The Host je… (více)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (více)

Reklama

Reklama