Reklama

Reklama

The Compass

všechny plakáty

Obsahy(1)

Tvůrci se po TAJEMSTVÍ (2006) a THE OPUS (2008) rozhodli natočit další dokumentární snímek THE COMPASS, kde spousta odborníků, ale i obyčejných lidí radí, jak pozitivně myslet, jak získat sebevědomí, jak dosáhnout svého cíle a hlavně, co pro to udělat. (Handle)

Recenze (3)

Handle 

všechny recenze uživatele

Tohle já můžu. Dokument, který učí k pozitivnímu myšlení, sebevědomí a jak si jít za svým cílem je pro mě nejpřínosnější. A co mi je sympatické na těchto dokumentech je to, že i když toto nikdy komerční úspěch mít nebude a vlastně ani nemůže, stejně to točí, stejně ty lidi se snaží divákovi předat co nejvíc rad - a v tomto případě jim podle mě opravdu nejde ani tak o peníze.. Ale i kdyby šlo, já jsem prostě za tyhle dokumenty rád, mě osobně prostě nakopnou.. ()

spageta 

všechny recenze uživatele

První díl této trilogie (The Secret) se mi líbil, protože se jednalo o něco nového a člověka to mohlo donutit trošku přehodnotit svůj pohled na svět. Druhý díl The Opus byl již konkrétnější a popisoval přesnější postup jak dosáhnout svých vysněných cílů. Tento třetí díl mě trochu zklamal, nenašla jsem v něm nic nového a upřímně si myslím, že šlo již jen o takovou splácaninu. Nicméně ponechám tři hvězdy, protože motivační filmy a knížky mám ráda a fandím těm, kdo chtějí ostatním pomoci myslet pozitivně. ()

slavsiamir 

všechny recenze uživatele

Naozaj som to chcela ohodnotiť lepšie, ale ak počas filmu máte niekoľko desiatok mikrospánkov, tak sa to proste vyššie vytiahnuť nedá. Tajomstvo som videla dávnejšie a bolo spravené omnoho lepšie. Kompas som chcela vypnúť už po 15 minútach ale nakoniec som to dala s určitými ťažkosťami do konca. Mám rada dokumenty, ktoré v človeku povzbudzujú pozitívne myslenie, ale nech sú vo forme, ktorá vás nenúti pri sledovaní zaspať... ()

Reklama

Reklama