Reklama

Reklama

The Razor's Edge

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční
Austrálie, 2005, 7 min

Obsahy(1)

Příběh mladého bezdomovce (Nicholas Rogers), který jednoho slunného rána objeví v opuštěném přístavu tělo zavražděné dívky, která má u sebe v dečce zabalené novorozeně. Bezdomovec se rozhodne dítěti pomoci, ovšem záhy se za jeho zády objeví zabijáci, kteří přišli dodělat svojí práci. Nelítostný boj po celém přístavu začíná, bezdomovec je totiž tvrdší oříšek než zabijáci čekali. (korbitch22)

(více)

Recenze (4)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Bývalý hezounek a model Nicolas Rogers,který si zahrál luxusního čaroděje Tarabase v princezně Fantaghíro a ještě luxusnějšího Feranteho ve skvělých Pirátech,si zahrál bezďáka jenž ´´uvěřitelně´´ ovláda kung-fu a zničeho nic vobjeví v přístavu mrtvou štetku s živým novorozenětem,načež mu jde najednou po krku banda násosků v bombrech a holou lebkou.....krátkometráž s nulovou pointou a totálně prázdným režisérským vyjádřením.Nechápu jak s tímhle mohl něco někde vyhrát.....když ale vidim jak málo stačí umět,dávám si sám mnohem větší šance :-) Jednu * za Rogerse a slušnou kameru,jinak totálně vo hovněéé 20%. ()

Snapphanar 

všechny recenze uživatele

Zajímavý krátký snímek s Nicholasem Rogersem v titulní roli. Ale abych pravdu řekl, musel jsem si ho pustit vícekrát, abych tu rychlou melu pobral... ()

Reklama

Zajímavosti (2)

  • Snímku je možné vzhliadnuť na oficiálnej stránke režiséra Gabriela Dowricka www.gabrieldowrick.com. (Varnia)
  • Film získal ocenenie za najlepšiu kameru (Marc Windon) a cenu "Mladý talent" (Gabriel Dowrick) na najväčšom svetovom festivale krátkometrážnych filmov Tropfest v roku 2005. (Varnia)

Reklama

Reklama