Reklama

Reklama

Hito no sex o warau na

  • Japonsko 人のセックスを笑うな (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Snímek pojednává o devatenáctiletém studentovi Mirumeovi, který se neobvykle setká a zamiluje do Yuri, která pracuje na univerzitě jako učitelka litografie. Yuri, které je skoro 40 let, se chová hodně nepředvídatelně a má specifický smysl pro humor. Mirume jednoho dne přijme od Yuri nabídku, aby se stal jejím modelem a ta ho poté svede. Tak jak se zprvu zdá pro Mirumeho tenhle vztah perfektní, později se vše začne hodně komplikovat, a to nejen díky povaze Yuri, ale například i zjištění, že je Yuri vdaná. K tomu je tu ještě Mirumeho kamarádka z dětství, která ho miluje, ale není mu to schopna dát najevo. (Ceres)

(více)

Recenze (4)

Ceres 

všechny recenze uživatele

Hmm, tohle byla lahůdka, přesně tohle mám na Japonsku rád. Film plynul v pomalém tempu a obsahoval některé velmi dlouhé záběry, ale to přesně mě na filmu bavilo nejvíc, protože v těch délkách se nádherně podařilo vykreslit pocity postav. Nádherný snímek, hodně originální, skvělá režie a hlavní protagonisti. Jsem rád, že takové film existují, i když to nedokáže dost lidí náležitě ocenit:-(. Nebyla to čistá komedie, ale spíše drama s komediálními prvky, které ve film pěkně zpestřují, kdy např. ve scéně, kde Mirune říká svému kamarádovi na přednášce, že měl sex a on vykřikne nahlas "cože?", bravurní:D, takže komediální prvky tenhle film měl a ne že ne. Jinak za mě 95%, nezapomenutelné. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Je mi skoro líto dávat takové hodnocení, i přesto, ze to jsou lepší dvě hvězdičky. Ken'ichi byl sice jako obvykle ve své roli dobrý a celý příběh byl taktéž ucházející. Co však film pokazilo, byla hlavně jeho délka. Rozhodně nejsem proti účelně delším scénám, ale zde byla přehnaně dlouhá téměř každá druhá scéna a filmu to spíše uškodilo, než aby to navodilo správnou atmosféru. Co film však dotáhlo nenávratně ke dvěma hvězdičkám, byl konec. Celou dobu čekám, co z této téměř dvou a půl hodinové podívané bude, a ono to nakonec vypadá, jako by režisér už neměl sílu točit dál a prostě to utnul. Chápu, že to určitě bylo zamýšlené a mělo to význam, ale takový konec mě prostě zklamal. (PS: Žánr bych spíše označila za drama, jako komedie se to podle mého netváří ani trochu, i když je film takto označen jak zde, tak na imdb.) ~(2,1)~ ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Je sice hezké mít emocemi nabušený námět, který si jen říká o to, aby byl zfilmován a stal se nádherným snímkem, ale evidentně to nestačí. Řekněme si upřímně - příběh milostného trojúhelníku studentka - student - učitelka je příliš okoukaný na to, aby byl vypráven více jak dvě hodiny, přičemž každá druhá scéna je dost násilným způsobem natahována a zvratů je též dosti poskrovnu. To pak námět, herci (s Ken'ichim v čele), atmosféra (jen tak mimochodem - toto není komedie ani omylem) a kde co dalšího je naprosto k ničemu. Jaký je tedy verdikt? Vcelku příjemná, oku líbivá, ale nehorázně utahaná podívaná, která by přísnějším střihem získala o hvězdičku navíc (minimálně za mě). ()

Reklama

Reklama